חדשות היום

פלוטו24

New member
../images/Emo220.gifחדשות היום

מתוך האתר the dent: בודאי תשמחו לשמוע כי טורי מוציאה אוטוביוגרפיה נוספת. More details about "Pretty Good Years : A Biography of Tori Amos" coming out on June 15, 2006 Posted Wed, Apr 26, 2006 - 10:38pm ET | Merchandise I first reported on this last November and now I have another update. There is a listing at amazon.com for a new paperback book called Pretty Good Years : A Biography of Tori Amos . It is a 312 page paperback (ISBN: 1423400224) with Jay S. Jacobs and Tori Amos listed as authors and Hal Leonard listed as the publisher. The book has a release date of June 15, 2006 and you pre-order it now for $12.97. At this time we have no idea of the quality of this bio. We will have to wait and see on that. There is a photo of the book cover at that same Amazon listing that you can see to the right. (Thanks Victoria / Choirgirlcrashing and Jenn) Jenn also informs me you can also find a listing for this book at halleonard.com.

cornflakeboy

New member
מה עובר עליה?

היא מתמסחרת בטירוף. מוציאה בוטלגים, DVD של קליפים שההבדל בינו ובין הקודם הוא איזה 2 קליפים חדשים, ביוגרפיות. היא לא נסחפה קצת?

פלוטו24

New member
לא הייתי קורא לזה התמסחרות, בכל זאת

היא לא התחילה לשיר שירים של בריטני ספירס
אבל זה באמת תמוה, ההחלטה להוציא ספר נוסף, שנה אחרי האחרון. אולי היא לא הייתה מרוצה מהקודם?

cornflakeboy

New member
אני לא הייתי ממהר כל כך

לבטל את המשפט שאמרת חחח.. היא לא צריכה לשיר שירים של בריטני ספירס בשביל להיות ממוסחרת, אבל האלבום האחרון שלה מסחרי בטירוף - דביק, נמרח ומגעיל. היא בהחלט הולכת לכיוון שאני לא בטוח שאני אוהב.

רות אן

New member
אני לא חושבת שהיא מתמסחרת.

אם טורי הייתה מתמסחרת, היא לא הייתה יוצרת אלבום שאינו נגיש במיוחד לאוזן הבלתי מאומנת מהבחינה הטוריאיסטית. שירים שצריך להעמיק מאוד כדי להבין במה מדובר... ז"א, טורי יכולה מבלי בעיה להפיק שירים קלילים ויפים ושטחיים אם היא רוצה, או שירים דומים לשירים ישנים שלה שמאוד הצליחו. היא מספיק מוכשרת ומיומנת בשביל זה. אך היא אינה בוחרת באפשרות הזו... אז איפה היא מתמסחרת? אם מישהו לא מתחבר לשירים שלה ולכיוון שהיא בוחרת בשנים האחרונות, אין משתמע מכך שטורי אינה טורי.

גם צריך לחשוב על משכורת

בסופו של דבר. סביר להניח שיש ביקוש לכך מטעם מעריצים,גם לזיכרון. כך או כך,נדמה לי שאנחנו יוצאים נשכרים מכך! רק בריאות! חן

רות אן

New member
גם אני קצת מאוכזבת... למה צריך עוד

ביוגרפיה? כמה אפשר לחזור על עצמך?!

פלוטו24

New member
פייר? אני מה זה מאוכזב ../images/Emo6.gif

סתם, סתם... מה כל כך נורא בעוד ביוגרפיה? הלואי וטורי תמשיך ליצור ולתת עוד מעצמה.

רות אן

New member
פייר... אתה מזה צודק... למי אכפת..

העיקר שתמשיך לישות מה שהיא עושה... don't stop now what you're doing, what you're doing our pretty one...

gelrad

New member
אולי זו ביוגרפיה מסוג אחר?

המזמן המועט זהצלחתי להקדיש לביוגרפיה הראשונה היא יותר מדברת על תהליך יצירת השירים ועל השירים עצמם. אולי השניה באה מכיוון אחר?

forgiven dreams

New member
הממ,

מעניין למה היא מוציאה עוד ביוגרפיה, כלומר, אולי זה יהיה כתוב מתוך פוקוס אחר או משהו בסגנון, אבל עדיין...למה? [ואני גם חושבת שיש בזה *קצת* מן השלילי, אפילו שזה טורי, בין אם נקרא לזה "התמסחרות" או "פעילות שיווקית תוססת"]

forgiven dreams

New member
זה לא שזה

שלילי-שלילי, אני יודעת שהקטע הזה של "התמסחרות" הוא פרובלמטי. יש גם בעיה כי לא משנה מאיזה צד תדבר, תמיד יהיו מוסרים-כפולים בעמדה שלך. הרי אנחנו בתור מעריצים גם נורא שמחים שטורי מוציאה דברים חדשים וכו'. אז אני לא מתכוונת שזה רע או שלילי, אני אקח את זה בחזרה, זה 'בעייתי'. אני פשוט חושבת שזה טיפה, אתה יודע, "לחלוב את פרת הכסף". כלומר, נכון שכולם עושים את זה ובהיקפים יותר גדולים ממנה אבל אם היו תוספות לביוגרפיה למה לא לצרף אותן לראשונה, אם היא רצתה להוסיף עוד שני קליפים ל-DVD, למה לא לכלול אותם בראשון.

למעלה