ו....ראשון!

Black Jane

New member
הסינוסיטיס לא מרפים ממני,

ועדיין כואב לי לחייך
לכן נשארתי בבית... כבר בא לי להבריא.

Cindy Campbell

New member
יום חביב../images/Emo9.gif

התבטל לי ספורט ופיסיקה, יאי
! היום התעוררתי אופטימית (ועייפה...), זה נחמד
. היום אני צריכה לעשות ש"ב, להתכונן למבדק בלשון ולסיים לקרוא ספר ליומן קריאה באנגלית
... וללכת למחויבות האישית
. יום טוב
!

Efrat K

New member
מחר מבחן באזרחות!!!!

אוף לא בא לי,למה?למה? אני שונאת אזרחות.

shiratel

New member
קקי של יום

4 שעות ראשונות היה צריך להיות הסטוריה, במקום זה תקעו את שתי הכיתות במעבדה ולמדנו ספרות עם המורה שלהם! היה משעמם תחת... מזל שבשעתיים הראשונות המורה שלי למתמטיקה קראה לי לתגבור... חברה טובה מאוד שלי חזרה ללמוד אצלנו ^^ אח"כ שעתיים תנ"ך, המורה שלנו שנראתה כמו מכשפה עשתה תוספות שיער (בצבע בלונד) ועכשיו היא נראית עוד יותר נורא! זה כזה בידור
היה שעור בסדר רק שהיא רכלנית טילים, ידיד שלי סיפר לי איך היא השפילה איזה תלמידה בכיתה ז', אז היא סיפרה לנו איך היא הצליחה "לחנך" ילדה ש"התחצפה" אליה, דיברה כאילו היא ממש גאה בעצמה... אין לי מילה אחרת חוץ מפוסטמה
הפסקת צהריים סתם היה נאחס, אי אפשר לשבת בדשא כי הוא רטוב... אז סתם ישבנו בכיתה כמו ילדים מפגרים ואכלנו... ואז שעתיים מתמטיקה, היא הסבירה לי ולעוד 3 שפספסו חומר מהתגבורים, עכשיו יש לי פול תרגילים וזה מבאס
אבל עד שלישי אני מקווה לסיים! ויש בשבוע הבא מבחן... על החומר מהשביתה... הלכו לי כל השישבת
יום קקי!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif בלעכס שונאת אנגלית בביתספר.

קמתי, התאררגנתי,מחשב,הסעה,לחכות לדולב,לקנות בלונים להדר. סתם סבל באנגלית,והמורה מגעילה. בשל"ח וספרות המורים בכלל לא מודעים לקיומנו והם מדברים לקירות,ואפשר לשמוע חופשי באמפישלוש. המורה למתמטיקה לא באה אז התנחלתי ליד הדר ואכלנו מהעוגה ^_^ ואזזזז יומארוך ומהרמהר לברוח ב5 דקות האחרונות של השיעור חופשי ולקפיטריה. ואחרי זה היה אומנות. ובלעכס אני לא יודעת לצייר >< אבל לפחות הצלחתי להצחיק כמה אנשים עם העקימות שלי.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo7.gifאוקיי אני Officialy מרגישה חרא.......

היום איזה "ידיד" אחד שלי סתם שואל אותי כזה על חברות שלי ומה אני חושבת עליהם כי באמת הן כמעט ולא מתיחסות אליי וזה. וסיפרתי לו כמה שאני חושבת שאחת מהן השתנתה וזה [נגיד מאז שיש לה חבר וזה ברור שהיא תשתנה אבל משום מה זה לא רגיל לי לא התרגלתי עדיין] וחשבתי שאני יכולה לבטוח בו עם כל הדברים שאמרתי. אבל כנראה שלא הוא הלך לחברה הזאת וסיפר לה כל מה שסיפרתי לו והיא עכשיו התקשרה אליי ואמרה לי כזה. "מה, מה שמעתי?" אני:"מה שמעת?" היא:"שמעתי שסיפרת לארתור משהו עליי..." אני:"מה אמרתי?" יעני שיחקתי אותה כאילו אני לא יודעתעל מה היא מדברת אבל החלטתי לספר לה... והכל נפתח ואני ממש לא רציתי לעשות את זה וכל השיחה הייתה בטון מזויף שלה...כאילו היא מבינה אותי וזה ואני ממש לא רוצה שהיא תחשוב שאמרתי את הדברים האלה לרעתה כי בסך הכל אמרתי את דעתי. ואני ממש לא רוצה להתרחק ממנה וזה. והיא אמרה שמחר נעשה שיחה עם עוד חברה שלי ונלבין הכל ואני ממש מפחדת מזה כי אני לא יודעת מה לומר ויש מצב שכל מה שאני יעשה זה יזיק לעצמי, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה. אני בבאסה עמוקה ואני לא יודעת מה לעשות....אני מרגישה הכי חרא שבעולם, לעצמי.....כחברה...הכל כוס**** של הילד הזה!! עידוד, מישהו?
סליחה על החפירה... אוף..היום הזה התחיל בטוב....

shiratel

New member
בן של כלבה!!!

קודם כל ולפני הכל - צאי עליו!!!!!!
איזה מין ידיד הוא אם את מספרת לו משהו מהלב שלך והוא רץ טס לספר להם כמו איזה פאקינג פודל מסכן!!!!!!!! אני לא אתפלא אם בסוף יתגלה שהן שלחו אותו... כנסי בו בכל הכוח, וזה לא משנה שהוא אמר משהו שהוא לא כזה נורא, העקרון חשוב!!!!! סיפרתי לך משו, אתה ידיד שלי, התפקיד שלך זה לשמור, ולסתום. איזה אידיוט... דבר שני, דברי עם חברות שלך ותגידי דוגרי מה את מגישה. כי אם תבואי נבוכה ותסתירי דברים ותתביישי וזה, זה ייראה כאילו אמרת עליהם דברים שהם לא בסדר ואת מנסה להסתיר. תכל'ס, אין לך מה להסתיר, זכותך להרגיש מה שאת מרגישה והן צריכות לדעת, אם זה לא טוב להן שיטוסו לקיבינימט! כי תפקיד של חברות זה גם להקשיב לפעמים... מאחלת לך הרבה בהצלחה. בוא'נה אם זה היה ידיד שלי הייתי מטיסה אותו אני-לא-אגיד-לאן (באמת נהייתי ערסית
)

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gifאני במקומך כבר לא הייתי קוראת לו 'ידיד'

תרגיל מלוכלך, הוא הפסיד אמון של ילדה מדהימה. וחברה שלך תסלח לך, את פשוט היית בעצבים, היא בטוח תבין.

למעלה