הסינגל האהוב

../images/Emo220.gifהסינגל האהוב ../images/Emo220.gif

איזה סינגלים מבין ה7 הכי אהבתם?
"Photograph"
"Animals"
"Far Away"
"Savin' Me"
"Rockstar"
"If Everyone Cared"
"Side of a Bullet" שאלות:
איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7?
הסינגל הפחות אהוב עלייך?
אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר_____________ כסינגל(תשלימו)
באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט?
סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? [קרדיט לפורום נינט טייב
]

עונה

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7?Photograph הסינגל הפחות אהוב עלייך? אין אחד כזה אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר"Follow You Home" כסינגל באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? שקט סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? מאודד.

shaharrr53

New member
עונה.

איזה סינגלים מבין ה7 הכי אהבתם? "Photograph" "Animals" "Far Away" "If Everyone Cared" שאלות: איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7?אנימלס
הסינגל הפחות אהוב עלייך?פוטוגרף אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר___פאר אוואי__________ כסינגל(תשלימו) באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט?קצבי סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון?אכן

danielle23

New member
עונה

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? "Savin' Me" למרות שגם: "If Everyone Cared" "Rockstar" ו.. בעצם כמע כולם
הסינגל הפחות אהוב עלייך? "Animals" אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר -אממ אינלי מושג- כסינגל(תשלימו) באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? שקט סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? אממ כן

עדידה161

New member
עונה

שאלות: איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? Photograph הסינגל הפחות אהוב עלייך? Savin' Me אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר__________Far Away___ כסינגל(תשלימו) באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? שקט סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? יאפ

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

הסינגל האהוב ו Live for the Day [מצורף קובץ jpg] ו 11:31 | 15/07/07 איזה סינגלים מבין ה7 הכי אהבתם? "Photograph"
"Animals" "Far Away"
"Savin' Me"
"Rockstar" "If Everyone Cared"
"Side of a Bullet" שאלות: איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7?Far Aeay הסינגל הפחות אהוב עלייך?אף אחד אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר Follow You Home כסינגל באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט?שקט סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? כן

yrutoo

New member
עונה

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? Savin' me ו- Far Away הסינגל הפחות אהוב עלייך? Side of a Bullet אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר Follow You Home כסינגל שיר מעולה באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? קצבי סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון?

עונה.

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? Animals
הסינגל הפחות אהוב עלייך? Side of a Bullet אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר_____________ כסינגל(תשלימו) יש כ"כ הרבה שירים שצריכים להיות.. אז אינלי כ"כ מושג, יש הרבה. למרות שהסינגלים עד עכשיו מעולים
באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? גם וגם. השירים שזה גם ככה וגם ככה הם נורא מיוחדים. סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? כן, מאוד.

Duo Maxwell

New member
עונה ^^

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? Savin' Me
הסינגל הפחות אהוב עלייך? Rockstar אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר Follow You Home כסינגל(תשלימו) באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? אממ... נגיד ששקט
סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? כן.

YaEl 15

New member
עונה.

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? אנימלס, כרגע. הסינגל הפחות אהוב עלייך? פוטוגרף. קצת קישי, וחרוש מאוד. אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר Follow You Home
זה שיר שמתאים להיות סינגל.. באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? קיצבי. בא לי על עוד משהו בסגנון אנימלס.. סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? אני תמיד מרוצה מהבחירות שלהם

SweetVenom

New member
נמנמנמ.

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? SM הסינגל הפחות אהוב עלייך? Animals אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר Follow You Home כסינגל באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? שקט סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? בארור.

SweetVenom

New member
נמנמנמ.

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? SM הסינגל הפחות אהוב עלייך? Animals אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר Follow You Home כסינגל באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? שקט סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? בארור.

Loves Bitch

New member
המנף

Savin' me האלוהי תמיד יהיה מקום ראשון
Side of a Bullet...פשוט לא עושה לי את זה
סה"כ יצא למה שרציתי...אבל היו צריכים לעשות לרוקסטאר קליפ
קצבי! סטייל אנימלס
כ"כ

ורדונה2

New member
...

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? Savin' Me. הסינגל הפחות אהוב עלייך? If Everyone Cared. אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר Someday כסינגל באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? אנערף. סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? כן, אחלה שירים.

עונה באיחור../images/Emo192.gif סורי ../images/Emo13.gif

איזה סינגלים מבין ה7 הכי אהבתם? "Photograph" "Animals" "Far Away" "איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? Savin' Me" "Rockstar" "If Everyone Cared" "Side of a Bullet" חח סורי שאני לא מקורית. אבל פשוט אהבתי ה כ ל
איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7?Savin' Me"
שיר אלוהייי הסינגל הפחות אהוב עלייך?Animals" . לא שהשיר לא מושלם פשוט מרוב חרישות הוא כבר מאוס עלי
אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר____Far Away
_________ כסינגל באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? אמממ רוקיסטי
סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? בהחלט

BaTeL37

New member
עונה...

איזה סינגל הכי אהוב עלייך מבין ה7? Animals הסינגל הפחות אהוב עלייך?Rockstar אם הייתה לי את האפשרות הייתי מוציא את השיר ''Side of a bullet" כסינגל(תשלימו) באלבום הבא הסינגל הראשון קצבי או שקט? קצבי סה"כ הייתם מרוצים מבחירת הסינגלים של ניקלבאק באלבום האחרון? מאוד

למעלה