היום יום שני!

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif היום יום שני!

מחר שלישי מחר שלישי ושיגיע כבר שלישי! יום טוב לכולם
(מוזמנים לספר גם על יום ראשון ^^')

hadarinke

New member
כלום,יבש...

סיימתי לכתוב לצוות שלי מכתב,בתור חניכה אחוותית(הקורס מחולק 3 אחוות,ואני אחראית על האחווה שלי
).. זהו בינתיים..

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif איכס יום שני.

שתעבור כבר שעה,אני רוצה טניס.
יותר מידי ביתספר,לאטוב. קיבלנו עבודות בספרות וקיבלתי 100
וסתם חירבשתי. פעם שניה בספרות 100! אני מעלה את הממוצע שלי DDD: מחר יש טיול,אפילו אם יורד גשם ^_____________________^ ואז מתבטל היום הארוך,ואז יש התרמות ואז פעולה. אני רוצה שתעבור השעה הזאתי ואז שיהיה מחר. היום חברה מהרצליה סמסה לי שהיא פגשה ילדים מהשכבה שלי בטיול Oם וזה היה הזוי,ואחרי זה איזה ילדה שאנחנו בכלל לא מדברות אמרה לי שמוסרים לי ד"ש
החיים מוזרים. יותר מידי לבד. לא טוב,להפסיק עם זה.

Efrat K

New member
הסתפרתי

משהו נחמד לא יותר מדי. הכי מצחיק היה שאחד הבנות אצלנו בכיתה הסתפרה ממש קצר ואז המורה שלנו לתנ"ך נכנס אלינו ואמר "עכשיו השאלה היא מתי גם את התערבת?".

Efrat K

New member
הקטע המוזר בכל העניין

הוא שאין לו טלוויזיה בבית אז אותה בת התחכמה ואמרה לו "אבל חשבתי שאין לך טלוויזיה",המורה ענה לה "כשכתוב את זה בגדול בעיתון אז קשה להתעלם".

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifחזרתי מבאולינג../images/Emo3.gif

היה כיף ממש^^ הלכתי לשם עם אח שלי ועם הסבא.. וסיימתי שם מקום אחרון
עם 27 נקודות.. לאח שלי היה 50 ומשו, ולסבא שלי היה 112 D: לאנורא, העיקר שנהינתי^^ אח'כ אכלנו מקדולנד'ס וחזרנו הביתה:] זהוD:

Efrat K

New member
לאחרונה אני ממש סובלת בבאולינג

כי תמיד הייתי טובה בזה ומקבלת הכי הרבה נקודות ובזמן האחרון קורה לי בדיוק ההיפך,הכדור נוטה לי לצד ולא משנה איך אני מכוונת. אז נכון שזה משחק ולא צריך לקחת את זה כל כך קשה אבל תחשבו כמה שזה מדכא,זה כאילו מעולם לא שיחקתי בזה.

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifמסכנה><

אני מעולם לא הייתי טובה בזהD: כך שזה לא ממש אכפת לי שאני מפשלת בזה^^ זה סתם כיף לשחק, לא משנה מה התוצאה..

Over My Head

New member
אז ככה../images/Emo42.gif

הייתי בלהקה, והיה מצחיייק לאללה. היא ניסתה ללמד אותנו לעשות גל כזה ולא הצלחתי ויצאו לי תנועות מה זה מוזרות אז חברה שלי התחילה לצחוק עליי, ואז כולם צחקו גם, זה היה מביך
. חוצמזה שהיא הביאה לנו סוכריות כדי שנשתוק (
) ובאמצע החזרה התחלנו לדבר שוב, אז היא עושה לנו כזה "אבל אתם אמורים לשתוק כשיש לכם משהו בפה!!", אז חברה שלי אמרה לה עם הסוכריה בפה ככה שזה יצא מצחיק כזה" את רוצה שנשתוק? תביאי עוד סוכריות!!" זה היה מצחיק. באותו רגע.
בקיצור היה כיף. אחח כמה שאני אוהבת את האנשים האלה
. וביום ראשון היה טניס. כבר אמרתי שאני מתה על הספורט הזה? פשוט כיף לי שם. וגם השתפרתי בליעיןהרע

למעלה