ביקורת על האלבום של רן דנקר

מסכימה איתך.

אלבום משעמם, ביצועים מונוטוניים כל כך... ממש התאכזבתי, בדיוק כמוך. ציפיתי מרן דנקר ליותר. זמר מקסים, חבל שהאלבום יצא ככה. בניגוד אלייך, אני אוהבת גם את עילי בוטנר. אחלה יוצר, אחלה מפיק = אחלה בן אדם, ממה שיצא לי לראות... הסכמתי במיוחד עם הפסקה של הכוח שלו. הנה, האלבום כבר מכר 10,000 עותקים על בליינד, והוא כל כך לא יפה. אחלה ביקורת

לא מסכימה בכלל..../images/Emo128.gif

אלבום מרגש, אחלה שירים, עילי מדהים, רן מדהים! לפי הביקורת שלך רואים שאת מזלזלת ואני שונאת לקרוא ביקורות כמו הביקורת שלך!!!

gal255

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח

מסכימה בכך שהאלבום די משעמם. אני מקווה שהשניים יתפתחו עם הזמן. אבל הוא ממש לא עד כדי כך גרוע כמו שתיארת.

מסכים עם הפתגם.

כפי שציינתי, לדנקר יש קול מקסים, מהטובים במדינתו, אך האלבום הזה משעמם כל כך שבא לי למרוט שערות. לא מספק את הסחורה, בכלל לא. הקסם שלו אבד באלבום הזה, ממש לא טוב.

יוב101

New member
אני לא מזלזלת בדעתך אך אני לא חושבת כמוך

דיסק לא חייב להיות רק שירים קצביים... הם הלכו על הכיוון של השירים היותר שקטים.. אני מצטערת שלא קראתי את הכל אבל לפי מה שהבנתי הדעה שלך בגדול היא שהדיסק משעמם.. לא כל אחד יכול לאהוב את הדיסק..לאנשים יש טעמים שונים במוזיקה..זה ידוע... אז את לא אוהבת אותו ואני אוהבת אותו מאוד ושומעת אותו המון! נכון, אני קצת משוחדת כי אני מעריצה של רן...אבל זה לא מונע ממני לתת ביקורת לדיסק בצורה ניטרלית.. אני חושבת שהדיסק פונה לקהל שמעדיף יותר שירים שקטים מאשר רוק וכל מיני סוגים כאלה.... שמעתי מהרבה אנשים שחושבים שהדיסק משעמם אבל אני לא מתווכחת איתם... הדבר היחיד שיש לי להגיד להם זה שהם לא חייבים לשמוע את הדיסק...

אני שמח שאת מכבדת את דעתי../images/Emo24.gif

מסכים איתך שלכל אחד יש טעם שונה. אשמח אם תגיבי גם בבלוג
יום טוב ותודה

הדרB

New member
על דיסק שווים

על מה את מדברת הדיסק של רן דנקר ממש פצצה הוא לא זמר הוא הזמר את מדברת שתויות הדיסק ממש פצצה הוא שר יפה מאוד שה אפילו בלך ליבכות יש שם שירים מאממים.

למעלה