אמ אמ.חדשה?

../images/Emo220.gifאמ אמ.חדשה?

או הי. XD דורין. 14 יבנה. התחלתי די השנה לשמוע מיוז. ומשום מה החלטתי להצטרף לפורוםOO אני לא ממש מכירה את חברי הלהקה או משהו. אבל את השירים כן.XD אז אז. שילוב נעים לי? (בתמונה.אני ביומולדת של חברה.XDבקפה מצדה[רשל"צ איזה פרסומת!])

NiKi†a

New member
ברוכית ../images/Emo13.gif

שירן, 18..לא אהיה פה בשבוע הקרוב P=

../images/Emo220.gifמסכן.אני מרחמת עליך יבנה זאת חרא עירXD

מלאת ערסיםOO ושוטרים זונות שמגרשים. :( נו טוב. גם אני יבנאיתXD איזה בצפר אתה?:O(אורן שילטע)(לא)

Stalingrad

New member
חח גם אני באורן, יב'.

יבנה דווקא אחלה עיר אם להוציא את הערסים, אני מסתדר בכל מקרה. ושוטרים עושים את העבודה שלהם. נראה אותך בגיל 40 מתאפקת שכמה ילדים לובשי צבעים קולטי שמש משתכרים לך מתחת לחלון. ;) איזה כיתה את ? אני כמעט בטוח מכיר אותך כי את באורן =]

../images/Emo220.gifאני,אני קטינה:(

אני קטינהXD ליד הבית שלי קבוע משתכרים=] אז אני רגילה. אבל בתכלס.שמשתכרים נגיד במגדל.או ליד הספריה.אין בתים קרובים כל כך(יש.אבל נו אתה יודע) אחותי יב. אלון. אם לא היו ערסים ביבנה. היא היתה אחלה של עיר. אבל אין תלונות. עכשיו יותר טוב בלי רובן.השוטר הזונה.שכמעט נתן לי דוח.חמש פעמים.מזה שישבתי עם חברים בספריה:( XD אני בח'=/ בלע. אני קטינהXD(בשיכבה של ערסים ווונאביז בעיקר)

CitizenErased

New member
welcome ../images/Emo6.gif

i'm Liron, 20 from Ra'anana ..but I'm in New York now lol should be back writing in Hebrew on 2nd May!

למעלה