יודע ש...

New member
../images/Emo22.gif

היי אנשים למרות העבודה הרבה וים הניירות והגשם לא שוכח לאסוף את השקיות של גחלילית יום נחמד לכולם

judyr

New member
אני היום דווקא אספתי

שקית...... מאוד מיוחדת שלא צפיתי אותה מראש.... תודה ל.... אתה יודע למה התכוונתי שיהיה לך יום נפלא

דודו21

New member
לא משנה...

ימים קשים אני יודע אלפי סיבות להתלונן ואם אפשר אחרת מה הייתי מתקן? את לא צעירה כמו פעם ולא כל דבר את יכולה על מה חושבת את בחושך שלהירדם כבר אי אפשר?

../images/Emo29.gif

כשאני על הערסל שלי אני דווקא מצליחה לנמנם קלות... לא ממש לישון, רק לעצום טיפה עיניים ולצייר חלומות מיוחדים רק טוב!!!

דודו21

New member
לא ממש לישון

רק לעצום טיפה עיניים חלומות בחושך לא תמצא הדרך בסוף הלילה יעלה האור אם עייפת וכשלו רגליך שב תנוח כח יחזור אם לטוב פניך ולא לרע אל תסור מדרך ואל תיכנע ואם בך בוערת האמונה אל נא תכבנה היא אותך בונה לללללללל

judyr

New member
סילבסטר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתה רוצה שאתעצבן
דבר איתי מה היה

judyr

New member
לא גחלילית

אנחנו בסדר גמור פשוט מתעניינת בשלומו

דודו21

New member
האם בדקת מה מכילה...

כל שקית.. ומה מכילות שאר השקיות מהיום שהיא עוטפת את גופו בזרועותיה עד היום שהיא נופלת על כתפיו היא אומרת לו מילים שאת פשרן הוא לא יודע אבל..איך שהוא אוהב שהיא לוחשת לאזניו תנוקי,ילדי הקטן שים את ראשך בחיקי אמא שלך תשיר לך שיר שיר אהבה תינוקי.. מלאכים שמים בלילה את ראשם בין הכנפיים אפילו הם ממהרים אל החלום ואפילו הפרחים סוגרים ריסים ועפעפיים גם לך הגיע זמן..את העיניים לעצום. מהיום שהיא אוספת את גופו בזרועותיה עד היום שהיא רק דמות בחלומו היא אומרת לו מילים שאת פישרן הוא לא יודע הוא נרדם כשהוא עטוף בשיר הערש של אמו...

למעלה