OT Practice

../images/Emo22.gifOT Practice

זוכרים שלפני תקופה דיברנו על מסגרת ההתיחסות החדשה שמהווה שדרוג של הטרמינולוגיה האחידה, על פיה ניסינו לעבוד בשנים האחרונות ? (ללא הצלחה יתרה לדעתי ...). אני שמחה לבשר שמאחר והחומר הגיע אלי מידיים נוספות והתחיבותי המוסרית לא לפרסם הופחתה ... בקרוב אכניס מאמר שיתאר לכם את הנושא ... בכל אופן אשמח לשמוע מי כבר קרא משהו על הנושא ומה הדעות הראשוניות. ואם יש נסיונות ליישם .

פער בין תיאוריה ליישום

נגה וכולם שלום, מלמידה משותפת של החומר על הטרמינולוגיה החדשה ביחד עם כל צוות הריפוי בעיסוק בבי"ח אברבנאל וניסיון להעמיק מעט גם בעצמי, אני מגלה שאין הרבה הבדל. המודל למעשה מכניס (אם הבנתי נכון) את נושא ניתוח הפעילות/המטלה (שהיה בעבר עיקר הטרמינולוגיה) כחלק ממערך שלם, הכולל גם את ניתוח יכולותיו וקשייו של המטופל, את הסביבה הטיפולית והקונטקסט הטיפולי. להרגשתי, כאשר למדתי את הדברים בתואר הראשון, התייחסו לכל המרכיבים, אבל החלק המובנה היחידי היה ניתוח הפעילות. בפועל מתייחסים להכל (בעיקר בדוחו"ת). במהלך השנה הקרובה אני מקווה שיתגלגלו לידינו כלים יישומיים לשימוש במודל ולא רק התיאוריה עצמה. אם כן - אשמח לעדכן ולדווח. סיגל

תודה סיגל .והמשך ..

מניחה שמיעוט הדעות בנושא זה , על רקע חוסר הכרות ? על רקע חוסר ישום ? התיחסו בבקשה, כדי שנדע מה להביא בנושא ...

למעלה