שלום לכולם

../images/Emo22.gif שלום לכולם

אני מקרה הרבה יותר לייט מאנשים שראיתי פה...דתל"ש מבית פושר - חמים שיצא (רשמית, כיפה והכל) לפני כשנה וחצי (??? לא סגור על זה) בצבא... שלם עם המהלך אך לא ממש סיימתי אותו. צריך את עצתכם: כיון שהיציאה שלי היתה עצמאית, ולא הייתי צריך לעזוב את הבית או משהו- אין לי ממש חברה שנקלטתי לתוכה... בצבא הייתי עם ביני"שים בעיקר (הייתי במסלול של הסדר, לא חזרתי לישיבה), ואין לי חבר'ה מהתיכון כמוני, בקיצ, ברוך... ראיתי אצלכם את הקטע של טיש ומפגשים - האם הם קיימים (גם) כדי לעזור בנושאים כאלה? חוצמיזה, שלשום סיימתי שלוש שנות שירות משביזות, משמימות ומשעממות - אז קדימה לנסח חמשירים...

R a c h e

New member
שלום עליך ../images/Emo39.gif

טוב לראותך ביננו שב, תרגיש ב-
תכתוב, תקרא ותעשה (כמעט) כל מה שבא לך והתאריך 29.12.80?

ש חף

New member
../images/Emo9.gif

מוכר מוכר אבל זה עניין של זמן...עכשיו יצאת ממסגרת ובטח תכיר בכל מיני מקומות. הטיש נועד בשבילנו - וזה אומר הכל כולל הכל :) מזל"ט על השחרור... <בקרוב אצלי>

Get Out

New member
אויש האזרחות רחוקה ממני ....

עוד הרבה זמן למנאייק ....

חמשירים

היה אחד - כופר בטפל שיצא בשבת לבד לטייל ופרום הזה מביט כהוזה ומאז בא לציון גואל בפורום שלנו שמחה וגילה מתכנסים יחדיו יוצאים בשאלה כל אישה ואיש נפגשים בטיש ועושים שם חוחא ואי-תלולה ברוך הבא בצל קורתינו תוכל למצוא הכל אצלנו ואם לא תמצא יש לי עיצה תקום ותעזוב - לא עלינו. יש לנו טיש בעיר הכפירה יש גם משו בעיר הבירה אפילו באילת בבאר שבע כמעט ולא אמרתי מילה על ניו יורק, כי אני לא יודעת בדיוק מה הולך שם, או שהם נפגשים ולא מדווחים לנו כי הם לא רוצים להוציא לנו את העינים, או שהם צריכים תירוצים מיוחדים לקיום טיש, וכבר מזמן לא הייתה משלחת לעיר התפוח. >ספל חמאה מצרפת
<

מוכר מאוד, מזכיר לי את עצמי

גם אני חזרתי בשאלה, הבית היה ועודנו בית חם. בעייתך מוכרת מאוד. אני בת 29 ו-10 שנים אחרי שיצאתי באופן סופי. גם מהצבא לא נותרו לי חברים, זה פשוט לא הסתדר. היום יש לי הרבה חברים חופשיים אבל מעט מאוד חברויות קרובות ביותר, ורוב ההכרויות הן הכרויות של השנים האחרונות. וחלקן גם דרך אישי שהוא חופשי מאז ומתמיד. זה אחד הקשיים הקשים ביותר במעבר מהחברה הדתית או החרדית לחברה החופשית. ליידי

Mr Majar

New member
../images/Emo24.gif עוד דתל"ש

שמח שיש עוד מישהו כמוני. בהצלחה.

amiak

New member
עוד מישהו כמוך... מזל שאין.. ../images/Emo13.gif

סתם סתם... חולה עליך מותק.

למעלה