סיכום שנת 2003

../images/Emo22.gif סיכום שנת 2003

שנת 2003 מסתיימת ביום רביעי, וזהו זמן של חשבון נפש. לסכם את השנה שעברה, ללמוד ממה שהיה, לתכנן לקראת השנה החדשה... מה תוכלו לרשום על חוויותיכם מהשנה החולפת? מהן שאיפותיכם לשנה החדשה?

nir y agus

New member
השנה החולפת../images/Emo183.gif

חוץ ממעבר גילאים? שום דבר. הכל אותו דבר.לימודים. שאיפותיי הן לחסל את הבגרויות. זהו.

babushka

New member
השנה החולפת/ ע"פ בבושקה../images/Emo13.gif

א. "מה תוכלו לרשום על חוויותיכם מהשנה החולפת?" ב. "מהן שאיפותיכם לשנה החדשה?" א. חוויותי. 1- 'אכזבה' = עברתי גיל 21 - ולא הגעתי לירח
(כפי שהובטח לי מהמסתיקים). 2- 'בגרות' =
"הופ-הופ-טרא ללה - גדלתי בשנה אה אה אה
(ויש לי יומולדת רק בעוד חצי שנה
) 3- 'בגרות' (2) = נוספו שערות שיבה -(ואני פטורה מצביעת שיער לפסים)
4- 'הכרויות' = 'צעדים' ראשונים בפורום -הורים לילדים גאים- (ואני חייבת לציין שכייף לי להיות כאן)
5- 'עוד אכזבה' = חיכיתי- חיכיתי (כל השנה) הערב לחגיגה - אבל החלטתי שאני לא הולכת לשום מסיבה - ולכן (אולי) אני מחמיצה??
(...כולם איתי ביחד-- אווווו..) 6- 'נשיקה'= אני מחלקת ומקבלת נשיקות במשך השנה כולה - ולכן לא כל כך 'בא' לי לחכות דווקא לחצות -(שאני מאוד מבטיחה -להיות אז עייפה)
ב) ציפיותי... אני רוצה - שקט. שלום. שלווה. שיקום. ושיהיה כבר נעים יותר לחיות בארץ הזו שלנו.. (שמתם לב- שהכל התחיל בש' בשורה הזו??)
- ואני עוד רוצה - שלא יהיו מלחמות ולא פיגועים וגם לא אסונות , ושירדו המיסים הכבדים ... ואני גם רוצה - שיבורכו כולם בסובלנות- בסבלנות- אורך רוח - ואמפטיה- -ושיגור גיי עם גיי - ביחד וללא פחד -ובת עם בת תרבץ - בהבנה עם הסביבה -ברגיעה ובלי לחץ -ולא ידעו עוד דאגה - ושלהורים תהיה רק שלווה..
מה אני רוצה בסך הכל
האם זה יותר מדי
אני חושבת שזה מעט
ובקיצור ...
(אם לא נמאס לכם עד עכשיו ) - אני מאחלת לכווווולכם -
שנה טובה
שלכם בבושקה נחמה

Yuval Y

New member
השנה החולפת... ../images/Emo9.gif

בתחילת השנה היכרת נער שהיה בן זוגי למשך מספר חודשים, איתו למדתי הרבה דברים, עד שהקשר בינינו הסתיים... במשך השנה היכרתי גם אנשים מעניינים, והתחלתי את פעילותי בעמותת תהל"ה, בעיצוב אתר האינטרנט ובעקבותיו פורום זה
יש עוד דברים, אני מניח
בשנה הקרובה אני מתכוון לעבוד בעבודה רצינית, לחסוך כסף, ולפרוש כנפיים. הגיע הזמן שאגיע לעצמאות

SHaDoW Boy

New member
../images/Emo11.gif השנה החולפת....

זאת הייתה שנה מאוד משמעותית מבחינתי
כתבתי על זה כאן

למעלה