כתיבת תוכן

../images/Emo22.gifכתיבת תוכן

כותבת תכנים מכל הסוגים. עברית בלבד. מוציאה חשבוניות. דוגמאות כתיבה במייל המצורף מטה.
מחירון כתיבה למאמרים לצורכי קידום האתר: 300 מילים- 50 ש"ח 400 מילים- 60 ש"ח. 500 מילים- 70 ש"ח. 600 מילים- 80 ש"ח
מחירון כתיבה לתכנים שיווקיים: 300 מילים- 70 ש"ח. 400 מילים- 85 ש"ח. 500 מילים- 95 ש"ח. 600 מילים- 110 ש"ח. [email protected]

os1 היחיד

New member
יש לי בעיה עם זה...אני עוסק כבר שנים בתחום

אני כבר שנים עוסק בתחום הכתיבה השיווקית לאתרים וכתיבת התוכן לקידום אתרים ופרסום האתרים. אני שם לב שבזמן האחרון יותר ויותר מציעים את עצמם במחירים מוזלים...השאלה היא לגבי המקצועיות! האם באמת כל הפרילנסרים הללו מבינים עקרונות חשובים בכתיבה מקוונת? האם באמת הם מסוגלים לכתוב בצורה שתמשוך את הגולש להשאר באתר? האם הם אנשים יצירתיים או אנשים יציריתיים שבאמת יודעים לכתוב לאתרים ובאמת יספקו תוכן אינפורמטיווי/שיווקי לאתר אני לא בא להתפלצן, ותכלס' - גם אנחנו הורדנו מחירים לאור התחרות המטורפת בתחום - אבל באמת כדאי לבקש כמה שיותר רפראנטים, ממליצים ואפילו תעודות לדעתי - עדיף לשלם עוד כמה שקלים ולהפוך את האתר שלך למשהו באמת איכותי

כל כך נכון

אני גם נתקלת במחירים האלה בזמן האחרון ושואלת את עצמי איזה תוכן אפשר לייצר במחירים כאלה. מי שזה באמת המקצוע שלו יודע שלפעמים הדרך לנוסח טוב של 300 מילים מתחילה ב-1000 מילים ובלא מעט טיוטות וקונספטים שנזרקו לפח. ואז אני עונה לעצמי שבכל תחום יש קהלי יעד שונים עם פרמטרים שונים שהם מוכנים להתפשר עליהם. יש מי שהמחיר הוא הפרמטר המרכזי שלו בבחירת כותב תוכן, בעיקר כשמדברים על טקסטים שנועדו פחות לצורך שיווק לגולשים ויותר לצורך שיווק למנועי חיפוש.

צודק אבל...מנסים ואז יודעים

בעלות כזו שווה לנסות ולראות מהי רמת הכתיבה. באופן אישי ניסיתי ומחכה לתוצאות... ללא קשר, אשמח לקבל ממך הצעת מחיר לכתיבת תכנים - מאמרים וכתיבה שיווקית [email protected]

כתבת תוכן אנגלית

אני עובדת כשנתיים בכתיבה באנכלית לאתרים, אני גם לא מאמינה בעלויות נמוכות, בד"כ יש להן מחיר הרבה יותר גבוה בסופו של דבר אם מישהו מעוניין לראות דוגמא לעבודה שלי www.kabbalah72.net כתבתי את כל מה שיש שם, מאמרים וטקסטים למוצרים. אפשר להשאיר לי הודעה או במייל [email protected]

B e i n g

New member
צודק

ברוב המקרים (לא אומר שבמקרה הדנן) אלה כתבות ברמה של כיתה ו', עם שום חידוש, שום עניין ממשי לגולש, וסתם עריכה של כמה משפטים שאחד הועתק מפה השני משם ועשו מהם סלט. נכון, 50 שקל זה אולי לא הרבה לסכן בשביל לראות איזה 300 מילים תקבל, לא יודע.

B e i n g

New member
מנהל הפורום-אתה מאפשר פרסומת גלויה ובוטה כזו?

כל אחד יבוא לפרסם פה את השירותים שלו ואת המחירים? אם זו מדיניות הפורום, ניחא, אבל אני לא בטוח שזאת המטרה. ואם כן - אז לייצר שרשור של לוח מודעות/לוח פרילנאסרים ולרכז שם הצעות מהסוג הזה. הפורום הזה לא עושה רושם שמנוהל יותר מדי, וחבל.

למעלה