Once Upon A Time

../images/Emo219.gifOnce Upon A Time

אז יצא לי לשמוע קצת טורי עכשיו, ולבהות במנורה כמו שאני עושה תמיד כשיש טורי. והתנגן Precious Things בגרסת הלייב מהחלק השני של To Venus and Back, וסתם חשבתי על זה שזה נורא אירוני, שבוע וחצי (OMG) לפני בי"ס, שהשיר הזה הפך להיות הדומיננטי ביותר מכל מה שמתנגן אצלי (כלומר- שיר החרישה התורן). אני מוצאת אותו כמבטא בבהירות מושלמת, כמו שרק טורי יודעת, את ההרגשה הכללית שלי לקראת שובי לבי"ס. ולא, אני לא סתם מספרת ב03:30 בלילה את מה שעולה לי בראש, פשוט יש פאנץ' ליין לכל זה, הגענו אליו ממש עכשיו: מה השירים שהכי מעבירים אתכם בין התקופות? איזה שירים מסמלים אצלכם התחלות חדשות? או אולי התחלות ישנות? איזה שירים מלווים/ליוו אתכם באירועים המשמעותיים, ואם בא לכם לפרט למה זה יכול להיות נהדר.. אני מזה יצירתית בשעות האלה מסתבר
.
תגובות תתקבלנה בברכה!

Mother Lucifer

New member
חתיכת שאלה..

אממ.. השיר הקלאסי להתחלות חדשות זה pretty good year. זה סוג של מבט מלמעלה ובכלל מין הרגשה כזאת של התחלה ושקט כיפי כזה. אבל השיר שהכי מתאים לי לכל זה זה ווינטר. יש שם כמה משפטים ספציפיים שמזכירים לי את זה (cause things are gonna change so fast.. you say that things change.. snow can wait..) והכלל אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את השיר הזה. כשיש התחלה של משהו לוחמני תמיד ספייס דוג מתאים לי, כי זה וויי טו גו וכאלה, ויש מין אווירה מתלחמתית קצבית מרשית משהו כזאת בגלל המקצב האחיד של התופים ברקעת מדי פעם עם גיטרה בס או שהוא נקטע לאתנחתא כזאת של פסנתר. פרשס ט'ינגז זה כשכועסים על מישהו. ואת כל הבלעכס בנשמה אתה מוציא עם השיר הזה בצרחות אימים בשלוש בלילה (שריטות קשות..). זה שיר שמדבר על המון אנשים, באופן אישי ועל סוגים של אנשים. שמעצבנים אותה. וגם אותי. אין ספק שליטל ארט'קוויקס ואנדר דה פינק הם האלבומים החביבים עלי =].

מזדהה לגמרי,

רק שאני לא מוצאת את פרטי כהתחלה קטה וכיפית
. הוא דוקא סיום לדעתי.

noosh

New member
אהמ אהמ, פרשס

הוא השיר המושלם לבי"ס. יו, כמה פעמים הלכתי לי בדשא בהפסקה, או בין שיעורים וחשבתי לעצמי - I wanna smash the faces.... ולא, לא התכוונתי למורים. איזה שירים מעבירים אותי בין תקופות... לא יודעת, אצלי זה יותר שיש שירים שמסמנים תקופות, כי אז הם נטחנו אצלי במערכת / דיסקמן / אמפי3. נגיד, Mother וכיתה י"א, חורף ושיעורי ספרדית, בלילה כשהייתי מחכה לאח שלי שיסיים ללמד. דפים על דפים משורבטים בעיפרון פחם חום במחברת הפיזיקה שלי, שכבר מזמן לא שמשה לרשימת נוסחאות או תרגילים. ובינתיימ השיר באוזניים, צמוד-צמוד, ורקדניות מתחילות לקשט את הדפים בתזזיתיות ובזויתיות ובחוסר פרופורציה מוחלט. לא שאכפת לי או משהו. ונלך לפני כן - Silent All These Years, כשרק הכרתי אותה. חברה שלי ואני עוצרות שניה בפינה בבי"ס והיא מראה לי את הקטע מהריקוד שהיא חיברה עליי בינתיים, או נותנת לי מפתח עם שרשרת או סתם חיבוק. Winter, שיר החורף שלי כשחוזרים מבי"ס, בסביבות 16:00, והשמיים מעוננים כבר למרות שהשמש בדיוק שוקעת ויש גוונים יפים כאלה בשמיים שרואים מהחלון בחדר. ואם זה יום ממש גשום, אז מגיעים הביתה ושמים את התיק וזורקים איזה שלום לאויר וישר שמים את הדיסק במערכת ומקשיבים לשיר על רקע הגשם. בכלל, כל Little Earthquakes הוא אלבום חורף, של כיתה י' אבל בעיקר י"א. רק להקשיב ל-Happy Phantom או Leather מעלה לי אוטומטית ריח של גשם בנחיריים, ולא משנה אם אמצע אוגוסט. ההליכות לשיעור חליל וחזרה כשהיא מלווה אותי בדרך, כשהמדרכות רטובות והאור מהמכוניות נשבר למלא קרניים דקיקות בערפל של הערב או בטיפות הקטנטנות. או לחכות שיבואו לאסוף אותי מהעבודה, בסביבות 15:00 או 16:00, כשהשמש כבר עדינה יותר וקר, ההבל של הנשימה שלי מתמזג עם The time is getting closer והציורים מהשיעור של אותו היום מוחבאים עם היד שלי בתוך המעיל. Under The Pink זה כבר משהו אחר לגמרי. זה חורף, אבל מסוג כ"כ אחר. חורף של גשם ממש כבד, של אפלוליות גם במהלך היום, ובעיקר של סוך הקורס שלי
. אני נשבעת לכם שהאלבום הזה מפחיד אותי. אבל בטירוף. אני לא מסוגלת להקשיב לו, בטח לא כשאני נוהגת, הפתיחה של Icicle פסיכוטית לגמרי. ואני אוהבת אותו כי כמה שהוא כבד הוא מזכיר לי ריח של תקופה שהרגשתי אחרת. שהיה לי קשה והיה לי כואב אבל ידעתי שהגשמתי משהו, שהשגתי משהו. יש לו ריח כ"כ אחר, של תקופה כ"כ... שונה מהתיכון ושונה מעכשיו. ולפעמים האלבו םהזה הוא הדבר היחיד שעוזר לי לחזור אליה בדיוק, להרגיש אותה בבטן. אוף, יש מלא. ותראו, אם על כל אחד אינ אסחף ככה , אינ לא יודעת מה יהיה פה, חבל
אני אפרוש כאן בינתיים.

אצלי נשמעים 2 שירים בכל זמן ותקופה

corenflake girl כי הוא פשוט משגע ומטריף! a sorta fairytail כי גם הוא פשוט משגע! האלבום שתמיד תמיד מלווה אותי הוא כמובן UTP בלי קשר לתקופה מסוימת,אני אמוד אוהבת את האלבום הזה ולדעתי הוא הכי טוב שלה.

למעלה