תכנון שבועי D:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif תכנון שבועי D:

יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת -

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif מתכננת ../images/Emo3.gif

יום ראשון - לרחוץ את הכלבה שלי. יום שני -
יום שלישי - בי"ס כי יש לי השלמה מגשר שהיה מתישהו ואח"כ אני נשארת עוד שעתיים לשכתב הצגה עם המורה שלי לדרמה, צופים. יום רביעי - ללכת בבוקר לילד אחד ולעזור להם לבנות דגם לתורן שהם צריכים לבנות ליום השואה [אני ראש טקס
] יווממווללדדת לכללבהה שלליייי
היא תהיה בת שנה D: רופא שיניים
הרס לי את היום >< יום חמישי - להתארגן לטיול יםLים
DDDD: להכין את כל השיעורים כדיי שלא יהיה לי לאח"כ. יום שישי - צופים? לא יודעת, אולי, להתארגן לטיול יםLים DDD: יום שבת - לקום בארבע וחצי בבוקר
ולצאת לטייייוולל יםםםLיייייםםם DDDDD:

AdiA12

New member
את גם יוצאת לים אל ים D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

רגע איזה הנהגה את ? חח

AdiA12

New member
אני בהנהגת דן רמת גן. ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

דר"ג חח.. אוף אז בטח לא ניפגש.. S:

AdiA12

New member
מאאגניב D: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

בבקשה תגידי לי שאת מהנהגת דן רמת גן.. בבקשה? ^^

AdiA12

New member
מתכננת ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

יום ראשון - ללכת לחפש את ההליקופטר שאני ואח שלי איבדנו על העצים XD יום שני - יום הולדת + מסיבת הפתעה לחברה שלי | מקבלים תעודות! יום שלישי - ללכת להירשם לבליך DDDDDDDDDDDD: | אם אני לא טועה יש צופים ב7 וחצי בערב O_O יום רביעי - הו הו הו April Fool!!!!! 1 באפריל
אבל אין לי מתיחות מיוחדות חח יום חמישי - לקבל מחברה שלי טלפון שהיא נרשמה לבליך D: יום שישי - i dunno.. אני מניחה שלהתארגן לטיול ים אל ים.. [צופים..] וללכת לישון מוקדם SSSSSS: יום שבת - להתעורר באיזה 3 או 2 וחצי בלילה [אני הולכת לישון בשעות כאלו! ויותר מאוחר אפילו] וללכת הרבה.. טיול ים אל ים מתחיל.

../images/Emo129.gif מתכננת ../images/Emo3.gif

יום ראשון - מבחן בהיסטוריה (הלך גרוע!!) ואספת הורים...ומתמטיקה... יום שני - נוסעת לעיר להירשם למכון כושר...ו...סתם להסתובב...
וכמובן שמתמטיקה... יום שלישי - תגבור במתמטיקה ורופא שיניים. יום רביעי - 1 באפריל!!
מתמטיקה!!!
יום חמישי - מתמטיקהה
נוסעת לשברולט...יש מסיבהה =]] יום שישי - להשלים שעות שינה!! ומתמטיקה...
יום שבת - עוד מתמטיקה??
אני עכשיו על תקן קבוע לומדת מלא מתמטיקה!! אני כ"כ בלחץ מהמגן ומהבגרות שאני מתעוררת בלילות מזהה!! ואני לא מגזימהה...

למעלה