תכנון שבועי D:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif תכנון שבועי D:

יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - שבוע טוב

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gifמתכננת ../images/Emo3.gif

יום ראשון - מבחן בהבעה
, יומולדת לחברה .. יום שני - תוכנית על בת ים שאני אופיע בה D: יום שלישי - צופים. יום רביעי - יום כיף עם חברה, לקנות את האביזרים לתחפושת, לראות ברני D: ,בוחן באנגלית
יום חמישי - בוחן בתנ"ך
יום שישי - מבחן במתמטיקה, בוחן באנגלית
צופים . יום שבת - ללכת לבת דודה שלי D: סוףסוף

AvrilForEver

New member
וואוו עוד שבוע עמוס../images/Emo4.gif

יום ראשון- בצפר, חוג בלט, להיפגש עם מורצ' להתאמן על הריקוד וללמוד למבחן בלשון. יום שני- בצפר, לנסוע למרכז העיר בשביל לקנות דברים לתחפושת ולתפור.. יום שלישי- בצפר, מחויבות אישית, להקה בוגרת בריקוד, להיפגש עם מורצ להתאמן על הריקוד, ללמוד לאנגלית.. יום רביעי- בצפר, מחויבות אישית, ללמוד לאנגלית יום חמישי-בצפר, להיפגש עם לירוניי יום שישי- בצפר, לנסוע למרכז העיר, לצאת בערב לסרט יום שבת- נחת..=]

Fuck A dog XD

New member
../images/Emo90.gif מתכננת../images/Emo122.gif

יום ראשון - מתכוננת למבחן באנגלית
יום שני - מבחן באנגלית ]: \\ לומדת את הטקסט בע"פ
יום שלישי - מציגים עבודות בתיאטרון ]: \\ לומדת לתנ"ך יום רביעי - לומדת לתנ"ך יום חמישי - ח ו ר ש ת לתנ"ך יום שישי - מבחן בתנ"ך
אולי הולכת לישון אצל בתדודה שלי (:) יום שבת - אצלה D:

morandr0

New member
מתכננת

יום ראשון - לא עשיתי כלום.. רק ראיתי טלוויזיה יום שני - פעולה, יום עבודה (ליום צופה שאנחנו מכינים) יום שלישי - יום עבודה יום רביעי - יום עבודה יום חמישי - פעילות במועדון נוער יום שישי - יום עבודה + בערב מתחיל היום צופה!!! (בתקווה שלא ירד גשם) שישבת! יום שבת - יום צופה

IפסטרמהI

New member
מתכננת בדיליי

יום ראשון - ממ.. התבטל הטניס אז לא היה כלום יום שני - התבטלה פעולה של השמו"צ אז נשאר רק..כלום? יום שלישי - הצטלמתי הבוקר לשעשועון בחינוכית XDD אבל חוץ מזה אין תוכניות יום רביעי - יש טניס ו..זהו D: יום חמישי - מממ..אולי שיעור ניסיון בחוג שחייה, לא בטוח.. יום שישי - נאדה D: יום שבת - לנסוע לחיפה (HOPEFULLY)

למעלה