תכנון שבוועיD:

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif תכנון שבוועיD:

יום ראשון - יום שני - יום שלישי - יום רביעי - יום חמישי - יום שישי - יום שבת - שבוע טוב

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif מתכננת../images/Emo9.gif

יום ראשון - מבחן בהבעה
יום שני - טלוויזיה קהילתית , מפעל הפיס. יום שלישי - צופים יום רביעי - אני מקווה שאני אלך לתקן את הגשר אצל הרופאה. יום חמישי - מבחן במדעים
יום שישי - צופים יום שבת - D:

AdiA12

New member
גם את בצופים? O: ../images/Emo209.gif../images/Emo226.gif

חח גם אני. ואני לא גאה בזה יותר מדי
אני די מתחרטת על שנרשמתי.. כי בכללי בצופים כיף כזה [ויש שם הרבה סקסיים
*-*] אבל ההליכה לשם כל כך ארוכה ולפעמים גם יש פעולות שלא עושים בהם כלום וזה.. נרשמתי לפני כמעט שבוע..

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo219.gif כןD:

ואממ כן זה דיי מעצבן, פעם הייתי הולכת ברגל, עכשיו באוטובוס ><" אבל אממ בזמן האחרון יש לנו הרבה טיולים וטקסים לעשות אז ככה שיש הרבה מה לעשותD:

mafakit

New member
מתכננת |אלפקה|../images/Emo218.gif

יום ראשון - בצפר להתחיל לקרוא ספר באנגלית לבוק ריפורט שיש בעוד חודש XD + חדר כושר אחרי מלא זמן שלא הייתי O: + ללמוד להסטוריה יום שני - בצפר להגיש עבודה בסוציולוגיה + מד"א + ללמוד להסטוריה יום שלישי - בצפר למצוא סיבה לצאת משיעור שני XD + אולי מד"א + ללמוד להסטוריה יום רביעי - בצפר מבחן במתמטיקה +חדר כושר + ללמוד להסטוריה יום חמישי - בצפר מבחן בהסטוריה ._. ולהשלים שרטוטים יום שישי - בצפר יום שבת - כלום! D:

YuvalSP

New member
עוד שבוע עמוס ../images/Emo10.gif ../images/Emo203.gif

יום ראשון - שומר צעיר..שיעורי בית..ללמוד למבחן.... יום שני -מבחן בגיאוגרפיה, ללמוד למבחן בהיסטוריה XD יום שלישי -מבחן בהיסטוריה יום רביעי -חוגי סיור יום חמישי -יום הורים
ללמוד למבחן יום שישי -מבחן גדול במדעים יום שבת -נראה לי שאני אצא לטייל איפושהו><

../images/Emo129.gif מתכננת D:

יום ראשון - הברזתי מהביצפר והלכתי לדודה שליי =]] יום שני - מתכוננת לכימיה... יום שלישי - מחוייבות ושיננית
יום רביעי - יומולדת לחברה שלי!!
לומדת לביולוגיה... יום חמישי - מבחן בביולוגיה ומחוייבות... יום שישי - סתם יוצאת לאנשו... יום שבת - אני מקווה שיום שקט

למעלה