סקר חדש

../images/Emo219.gifסקר חדש../images/Emo219.gif

תוצאות הסקר הקודם: קלי ביצעה בכל מיני הופעות, שירים שלא יצאו באלבומים שלה. איזה שיר חייב להכנס לאלבום הבא?? והתוצאות: במקום החמישי- Come here- עם 3 קולות במקום הרביעי- Timeless- עם 4 קולות במקום השלישי- Bleed For Me- עם 8 קולות במקום השני- Don`t- עם 12 קולות
ובמקום הראשון
All I Know- עם 22 קולות 49 ענו לסקר
סחטיין
והסקר החדש, בהשראת תמיר: הדואט של קלי ונינט- מה דעתכם

TamirKC

New member
לדעתי...רעיון טיפשי../images/Emo3.gif

קלי- מדברת אנגלית. נינט- מדברת עברית
יש התאמה? לא
לא יודע
זה לא מתאים.

אם אתה רוצה

אני יכול להביא לך לינק לסרטון שקלי מדברת עברית וסרטון של נינט מדברת אנגלית
אם הבעיה זו השפה, הבעיה נפתרה

נראה לי נחמד

הרעיון של הדואטים ... רעיון יפה אפילו , אבל השאלה היא האם זה באמת יקרה
ואם בכלל קלי תגיע לארץ או שזו רק שומעה ...

Nittle Grasper

New member
דעתי..../images/Emo66.gif

רעיון דבילי :S, מקווה שלא יצא לפועל :-\ ככה רק ימשיכו להשוות ולקשר בין קלי [
] לנינט [
]

timtamtum1

New member
השראה../images/Emo6.gif

הצבעתי. בחרתי ב"רעיון טיפשי.."- סתם כי לא נראה לי שזה יצא לפועל, אז אני לא אצפה לזה יותר מדי וככה אני לא אתאכזב אם זה לא יצא לפועל, כמו שאמא שלי נוהגת לומר: "גודל הציפיה כגודל האכזבה"

14מתן

New member
4

כל כך הרבה זמן אני מחכה שהיא תעשה דואט עם איזה מישו והיחידה שהיא יכלה למצוא זאת נינט טייב מישראל ? אבוי לבושה

kelly holic

New member
אהממ מתן!! נינט היא לא בושה!!

למה כולם מזלזלים בנינט?? יש לה יכולות קוליות מהממות!! ודיייייי להעליב את נינה שלי!!

14מתן

New member
../images/Emo6.gif נו זה לא ספציפית נינט

דבר שני שלי אין בעיה עם נינט, אבל לדעתי תופסים ממנה יותר ממה שהיא
בכל מקרה התכוונתי שאני מחכה שקלי תעשה איזה דואט גדול משהו כמו שכריסטינה עשתה עם ריקי מרטין - שני זמרים שהצליחו אז בכל העולם או למשל אמממ.... איזה עוד דוגמאות ניתן ? אהה כן !! מאריה קארי וויטני יוסטון שעשו דואט יחד ולא סתם שקלי תביא איזה דואט עם איזה ישראלית אחת שהכריחו אותה בטח להפגש פה בגלל שהיא באה פה לביקור וכן אני שיטחי ולא איכפת לי במקרה הזה מהאיכויות הווקליות של נינט

MBOiB

New member
יכול להיות נחמד - דווקא ../images/Emo6.gif ../images/Emo26.gif

לשעשוע התקופתי
בתור תומך (אה, כן, האם סיפרו לכם שאסור לומר מעריצים כיום? מעריצים היא כן מילה גסה!) בדור העבר של נינט, ומהכרותי האישית איתה, תמיד הרשתי לעצמי לבקר אותה, גם מולה, למרות אהבתי והערכתי האינסופית אלייה... טוב, אז קודם כל, זאת תהיה חוצפה ממדרגה אחרונה אם השיר יושר באנגלית בלבד!!! עם כל הכבוד להיותה של העברית שפה קשה ושוברת שיניים, אתאכזב קשות אם קלי לא תצרח איזו שורה בעברית, עם איזו ח' גרונית באמצע וסלסול קלארקסוני ייחודי (מי שמכיר, מכיר)!
במיוחד לאחר שראיתי את הסרטון שבו היא ניסתה לדבר עברית... לגבי נינה, האנגלית שלה דווקא בסדר, אני לא יודע מה הקביעה פה, שהאנגלית לא נמנית עם הגאי שפתייה החושניות... שמעתי אותה מדברת אנגלית עם מעריצה, סליחה, תומכת מחו"ל... א=ב=ל, פה מגיע א=ב=ל גדול.... אני מקווה, כמובן ואך ורק בשביל נינה, שקלי לא תפלס את דרכיה לגבוהים
, כי כשנינה עולה לגבוהים... מצטער, צליל הציפור החנוקה לא עושה לי את זה...
לנינה באמת יש קול נעים ומרטיט, אבל כשהיא שרה במגרש הביתי שלה... וכמובן, חבל שההשוואות בינהן בתקשורת הסתכמו ר=ק בהשלת הקילוגרמים המפורסמת ובזכיה בגרסות כוכב נולד למינהן... לו הייתי נינט, הייתי שוקל(ת) את זה טוב טוב... אמנם מצד אחד זה כבוד אדיר! להופיע עם זמרת ענק מהארצות שחוברות בברית, אבל, אם מסתכלים מהצד השני, שמים אותה באור מביך כל-כך, שבעצם מראה על חוסר העשייה הטוטאלי שלה בשנים האחרונות
, ועוד ב=מיוחד כשזה ליד הודעת עיתונות נוספת, המבשרת על הצטרפותה לעונה 3 ו-4 של השיר שלנו, שמן הסתם תגרום לסלידה נוספת... אבל די!!! כולה דואט, ואם מסתכלים על זה מלמעלה ולא מהצדדים, אז זה יהיה מהנה לראות שתי נשים אהובות (במיוחד, לפחות עליי) עושות את זה ביחד!!!

Oshri siso

New member
לדעתי-רעיון מצויין!

אמ סתם בשביל להוריד חששות ... לא שמעתם את נינט שרה באנגלית?! אז הנה לכם קישור שממנו תוכלו לשמוע את השיר של נינט עם רן דנקר חבר שלה שרים את your song באנגלית ... היא שרה מ=ע=ו=ל=ה ! http://www.randanker.com/yours.wma

../images/Emo45.gifבדיוק מה שאני דיברתי עליו..

יש גם את: don't know why של נורה ג'ונס angel של שרה מקלכן hopelessly devoted מגריז שהיא שרה בשיר שלנו.. היא שרה אנגלית מצויין.

s a r a y 1

New member
ואי היא שרה מדהים ../images/Emo99.gif

רן קצת הורס הוא לא משהו באנגלית ואי אני כבר מתה לשמוע אותה ואת קלי שרות ביחד זה בטח יהיה מהמםם

למעלה