ניתוח שיר על פי חברי הפורום

2MayaN2

New member
../images/Emo219.gifניתוח שיר על פי חברי הפורום ../images/Emo221.gif

שבוע שעבר נותח השיר All I Wanted
השבוע השיר:all we know לשיר:http://www.youtube.com/watch?v=4EHIpDcZvB0 למילים:http://artists.letssingit.com/paramore-lyrics-all-we-know-cxrz39g שאלות על השיר: מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר? אוהבים את השיר? שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר: למה דווקא שורה זו? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10?

נסטי XD

New member
עונה :)

שאלות על השיר: מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר? וואו. מזמן. :O אוהבים את השיר? כן... שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר: We held the world out in our hands and you ran away למה דווקא שורה זו? כי צריך להקדיש את השורה הזאת לכל כך הרבה אנשים...ואני שונאת שמוותרים בכזאת קלות :) הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? לא. הקצב ממש טוב, אבל צריך לעשות לזה גם גרסה אקוסטית..זה יהיה מדהים
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? falling הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? נההה....עבר יותר מדי זמן בשביל שיוציאו לזה קליפ XDDD למי הייתם מקדישים את השיר? למיליון ואחד אנשים XDDD ציון לשיר 1-10? 7

2MayaN2

New member
באמת לא שמעתי גירסא אקוסטית ../images/Emo221.gif

אני גם לא מוצאת אחת מקורית שלהם

2MayaN2

New member
עונה^^ ../images/Emo221.gif

שאלות על השיר: מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר?לא זוכרת:0 אוהבים את השיר?כן:) שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר: It takes some time to let you go and it shows או Cause all we know is falling למה דווקא שורה זו?מתאימה לי. הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לא זה טוב ככה, ואני ממש אוהבת את 2:24
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
לא יודעת למה. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?לא יודעת..זה די טוב ככה
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ?יש קליפ
אבל הייתי רוצה לראות אותו שונה. למי הייתם מקדישים את השיר?לעצמי ולעוד כמה אנשים>< ציון לשיר 1-10?7.

yaaruka

New member
איזה קטנים וחמודים!!! (בקליפ) ../images/Emo110.gif

מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר? וווואווווו מזמןןןןןןןן מכיתה ה' אני שומעת אותם ולא לקח לי הרבה זמן להוריד כמעט את כל השירים שלהם חח (שהיו אז) אוהבים את השיר? יאפ שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר: Now we can follow you back home But we won't Is this what you had waited for Just to be alone זאת לא שורה אבל הייתי חייבת את כל זה
למה דווקא שורה זו? כי זה מתחבר לי לתקופה וזה... הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר? הייתי רוצה לשמוע אקוסטי, אני בטוחה שאני אמצא, אבל לא חפשתי, בעיקרון אני אוהבת איך שהוא אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
או
, חשבתי על משהו בכוון של התנפצות כזה.. אבל הכי קרוב שמצאתי זה העגבניה וז\ה לא מתאים. אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10?

yaaruka

New member
אופסי... פספסתי כמה שאלות ../images/Emo6.gif

אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? הממ... אין שם אחר, לדעתי זה בהחלט מתאים הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ? יש לו קליפ, לא? חחח למי הייתם מקדישים את השיר? הממ... זה די אישי ציון לשיר 1-10? 8.5

2MayaN2

New member
חחח כן יש לו../images/Emo6.gif ../images/Emo221.gif

אני חיפשתי גירסה אקוסטית ולא מצאתי
(שלהם)

למעלה