בוטלגס?

• פותח הנושא Runt
  • פורסם בתאריך

Runt

New member
../images/Emo219.gif בוטלגס? ../images/Emo79.gif

יש למישהו בוטלג מלא של אחת מההופעות של מיוז או סתם הקלטה ראנדומלית של הופעה? ממה שאני יודעת לא יצאו ממש בוטלגים "רשמיים" או משהו מאורגן באופן אחר.

Runt

New member
לא ../images/Emo123.gif

חרם!!! חרם!!! סתם, אבל פשוט בא לי משהו שאני עדיין לא מכירה כי אני כבר זוכרת את כל הולאבאלו בע"פ.

Djerry

New member
יש לי הופעה ממש ישנה

כשהיה להם רק אלבום אחד מפסטיבל Bizarre. ממש מוזר לראות אותם פשוטים כאלה, בלי תפאורה מיוחדת, בקושי קהל, גיטרה אחת

Runt

New member
אוווי אני רוצה אני רוצה

את מוכנה להעלות?

Djerry

New member
../images/Emo10.gif אני מצטערת

הקובץ גדול מדי את יכולה לראות את זה ביוטיוב ולהוריד את הסרטונים למחשב דרך http://vixy.net/

Djerry

New member
תודה =]

זה ממש איטי אז אני אשים את זה פה מחר זה וידאו דרך אגב

CitizenErased

New member
אז ככה, יש לי בוטלג מלא של...

הופעה שהייתי בצרפת ב15 בדצמבר 2006
בוטלג מעולה חוץ מהרבה צרחות של מישהי שעמדה ליד המקליט חח ונשמעת כאילו שוחטים אותה. יש לי גם של ההופעה הראשונה בוומבלי אבל קצת פחות טוב. אני יכולה להשיג גם בוטלגים נחמדים יותר מ2005 מחברה שלי מארה"ב, בין היתר יש שם שירים חדשים כשמיוז עדיין לא היו לגמרי סגורים על עצמם גם מבחינת שמות וכאלה.. Assassin למשל כלל תיפוף הרבה הרבה הרבה יותר מגניב

נשמע לי מעניין האמת

Assassin עם תיפוף יותר מושקע טיפה.. למרות שמה שיש בדיסק לא רע כן? תמיד כיף לראות גרסאות מוקדמות של השירים שאנחנו מכירים, הכל ממש שונה. כמו נגיד פלאג אין בייבי שכל המלל שונה חח
וסתם בלי קשר.. נתקע לי האייפוד!@$ לא חשבתי שזה אפשרי בכלל, איזה עצבים

CitizenErased

New member
חח ../images/Emo9.gif האייפוד ? זה לא כזה נורא..

לי המצלמה בפלאפון נתקעת תמיד בזמן הופעות, וזה מקפיא את כל הפלאפון ואז באמצע ההופעה אני צריכה לפתוח את המאחורה ולהוציא ולהכניס מחדש את הבטריה
מעצבן ברמות. בכל מקרה, אני אבקש ממנה לשלוח לי. חבל שלא ביקשתי שתעשה לי עותק בזמנו כשהייתי אצלה בג'רזי! חח וזה לא שהתיפוף יותר מושקע.. הוא פשוט מטורף! התיפוף של Assassin כיום אגב היה התיפוף של MOTP בתחילת דרכו. ואז הם שינו הכל חח

SainTonix

New member
תלחץ/י על האמצעי והלמלעה ביחד לכמה שניות

וזה עושה לו ריסט =]

למעלה