אמא של פיונה
New member
../images/Emo217.gif עד העצם ../images/Emo217.gif
נלקחנו היום לארוחת צהרים ע"י זוג חברים טובים שלהם תינוקת סוכרייתית בת 3.5 חודשים. הם הזמינו והם בחרו ומכיוון ש"קיגל" ו"צימעס" היו סגורים >תודה לאל< אז הלכנו ל"עד העצם". לא היה מלא, אבל היו אנשים, היה שקט ונעים והמעשנים רחוקים מספיק כדי שלא נרגיש. עיסקית 1- 59, עיסקית 2- 79 שתיהן כוללות סלט חסה(טרי פריך)+שרי+בצל בויניגרט חרדל/מנה עיקרית/שתיה קלה. רענן וחינני. ביקשנו 4 כוסות מים שהגיעו בצורת קנקן (שנראה כאילו נקנה בשוק הפשפשים לאחר שהיכו איתו משהו)
אבל אחרי החשבון
והגיע קערת סלט משותפת. כשממול החברה הביעה מורת רוח מהקערה המשותפת, אמרו שאין בעיה להביא עוד קערה וכך היה. אני והמהמם לקחנו המבורגר שהיה טעים אך חסרו רטבים כמו במוזס ותפו"א אפוי עם פנכת שמנת ליד שהיה טעים מאד. החברה לקחה אנטריקוט שנזלל בהנאה ולידה צלע חזיר שגם נאכלה עם חיוך. לסיום נוצרה שיחה נחמדה עם המלצר ולהלן תקצירה: חברה: "חסר לי פה פינת הנקה" מלצר: "אני בעד כדי למנוע מראות לא נעימים..." הלו?!
כמובן שהיה המשך בו הבטחנו לו שהוא ישנה את דעתו בעתיד ובנתיים עדיף לו ישאיר את דעותיו לעצמו
.
בגזרת המתוקים- כשנכנסנו ראיתו איך הקינוחים נראים זוועה ולכן התקב"אנו בד"ר לק שנמצא דלת ליד. 256 לפני טיפ והשירות היה סימפטי וקשוב. למשל, כשהתלוננו על כך שמכבים ומדליקים את המזגן כל הזמן, הם שאלו מה יהיה יותר נח והשאירו כבוי
נלקחנו היום לארוחת צהרים ע"י זוג חברים טובים שלהם תינוקת סוכרייתית בת 3.5 חודשים. הם הזמינו והם בחרו ומכיוון ש"קיגל" ו"צימעס" היו סגורים >תודה לאל< אז הלכנו ל"עד העצם". לא היה מלא, אבל היו אנשים, היה שקט ונעים והמעשנים רחוקים מספיק כדי שלא נרגיש. עיסקית 1- 59, עיסקית 2- 79 שתיהן כוללות סלט חסה(טרי פריך)+שרי+בצל בויניגרט חרדל/מנה עיקרית/שתיה קלה. רענן וחינני. ביקשנו 4 כוסות מים שהגיעו בצורת קנקן (שנראה כאילו נקנה בשוק הפשפשים לאחר שהיכו איתו משהו)