עד העצם

../images/Emo217.gif עד העצם ../images/Emo217.gif

נלקחנו היום לארוחת צהרים ע"י זוג חברים טובים שלהם תינוקת סוכרייתית בת 3.5 חודשים. הם הזמינו והם בחרו ומכיוון ש"קיגל" ו"צימעס" היו סגורים >תודה לאל< אז הלכנו ל"עד העצם". לא היה מלא, אבל היו אנשים, היה שקט ונעים והמעשנים רחוקים מספיק כדי שלא נרגיש. עיסקית 1- 59, עיסקית 2- 79 שתיהן כוללות סלט חסה(טרי פריך)+שרי+בצל בויניגרט חרדל/מנה עיקרית/שתיה קלה. רענן וחינני. ביקשנו 4 כוסות מים שהגיעו בצורת קנקן (שנראה כאילו נקנה בשוק הפשפשים לאחר שהיכו איתו משהו)
אבל אחרי החשבון
והגיע קערת סלט משותפת. כשממול החברה הביעה מורת רוח מהקערה המשותפת, אמרו שאין בעיה להביא עוד קערה וכך היה. אני והמהמם לקחנו המבורגר שהיה טעים אך חסרו רטבים כמו במוזס ותפו"א אפוי עם פנכת שמנת ליד שהיה טעים מאד. החברה לקחה אנטריקוט שנזלל בהנאה ולידה צלע חזיר שגם נאכלה עם חיוך. לסיום נוצרה שיחה נחמדה עם המלצר ולהלן תקצירה: חברה: "חסר לי פה פינת הנקה" מלצר: "אני בעד כדי למנוע מראות לא נעימים..." הלו?!
כמובן שהיה המשך בו הבטחנו לו שהוא ישנה את דעתו בעתיד ובנתיים עדיף לו ישאיר את דעותיו לעצמו
.
בגזרת המתוקים- כשנכנסנו ראיתו איך הקינוחים נראים זוועה ולכן התקב"אנו בד"ר לק שנמצא דלת ליד. 256 לפני טיפ והשירות היה סימפטי וקשוב. למשל, כשהתלוננו על כך שמכבים ומדליקים את המזגן כל הזמן, הם שאלו מה יהיה יותר נח והשאירו כבוי

מאקי

New member
גם אנחנו היינו בעד העצם השבוע

נדגם מהלא כתוב בתפריט השריפס שלהם והיה מצוין חתיכות פילה ברוטב פלפל סטק גדול והמבורגר שלהם.. בסלט היה טרי ומעולה והרוטב שאנחנו כה אוהבים שרות ללא רבב וקינוחים אצל דר לק על יד. היה טעים היה שווה. וקולח

Merav B R

New member
נשמע נחמד דווקא...

אגב ד"ר לק - היינו בנמל היום - היה נחמד מאד, אוירת טרום קיץ, התאכזבנו לגלות ששלוותא קוצצה בגודל לטובת הארכת הדק וקישור בין הדק מהצד של בויה לצד של קום איל פו (כלומר עשייתו רציץ) וויתור על הירידה לים ששימשה לנו חוף נחמד מאד במספר ערבים בקיצים האחרונים... חבל :( גם בפנים נראה שיש שינוי נרחב ותכונה רבה לקראת הפתיחה...

ilaya

New member
הייתי בשלוותה בקיץ שעבר, ואחרי

שהמלצרית גערה בנו שלא השארנו מספיק טיפ (מן הסתם בגלל שהשירות היה זוועתי, ממש כמו הצעקות שלה בסוף), אני לא חוזר לשם !

למעלה