סיכו"ש

• פותח הנושא kepit
  • פורסם בתאריך

kepit

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo34.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gifסיכו"ש../images/Emo41.gif../images/Emo82.gif../images/Emo142.gif

-שיר השבוע (של העוגיות): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם - תמונה:

clyps

New member
../images/Emo163.gif

-שיר השבוע (של העוגיות): 'יותר גדולה' - שיר השבוע (כללי): 'עד סוף אפריל'-קורין אלאל - אלבום השבוע: החדש של חוה אלברשטיין. - האדם שעשה לכם את השבוע: נדב,איתמר,נעם :) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ופנייך, פנייך באור החיוור,שעטף אותן רוך מעולם אחר.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "ארכיון?, לא אדוני,שמעון פרס לא גר כאן יותר" *כולם מסתובבים בפליאה* "רק רציתי לבדוק את עירנותכם" - דבר שהשגתם השבוע: מחזות,כאב לב ועוד
- מאכל השבוע: אין משהו מיוחד... - משהו שעשה לכם את השבוע: השגתי עבודה :) - משהו שהרס את השבוע: לראות אותה אתמול. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: קראו את הספר 'הנסיך הקטן'. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד, ליאורה!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאמצא את האומץ, ואספר לה! (על מי אני עובדת
) -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם - תמונה: אבא ואני.

limors2

Well-known member
מה חגור לך לזרוע?

ולמה את מחכה שאני אתחיל לעבוד? אני עובדת כבר כמעט 3 שנים!

clyps

New member
זו חגורת ספוג משולבת עם כרית אוויר על מנת

למנוע כאבים והחמרה בדלקת הגידים
מצחיק מאוד

chen1litvak

New member
אני חושבת שאני צריכה כזה |:

אני כבר לא מצליחה בכלל להזיז את הידיים,כאילו זה ניהיה לי גם בימין ולא כיף לי בכלל.

limors2

Well-known member
אז בקרוב נהפוך לפורום כרותי גפיים?

גפיים ולא זרועות, כי אני מרגישה את הגיל בכאבי ברכיים
שיר- שעה! ואותי זה הצחיק

limors2

Well-known member
יום 47 שמח../images/Emo65.gif<0>../images/Emo65.gif

השבוע שלי היה חסר דברים מעניינים לחלוטין, אז הנה תמונה טיפה לא ברורה וזהו
מי הולך לקולנוע יחף?

limors2

Well-known member
אבל למה../images/Emo12.gif

קר שם, ויש אנשים שמלטפים לך את הגרביים הרטובות!

clyps

New member
אני לא ../images/Emo6.gif

אבל אם הייתי, זה היה דיי משעשע

נעעע

- שיר השבוע (של העוגיות): קובי (כשקרן ואני צורחים אותו ברחובות תל-אביב) - שיר השבוע (כללי): מאם - פינק פלויד - אלבום השבוע: גאולה - חמי רודנר - האדם שעשה לכם את השבוע: ורד, קרן, עדה, מישהי שאיני זוכר את שמה, הללקן שלומי, הקרקס של דולי ופינק פלויד. - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לה לה לה לה לה (מ"תאמיני") - משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "דניאל סולומון הוא הומו מקבל בתחת ממיתרים קרועים!" - דבר שהשגתם השבוע: סינגל חתום של "הקרקס של דולי" - מאכל השבוע: חצי מנה שווארמה בפיתה. - משהו שעשה לכם את השבוע: פוגו באזן השלישית - משהו שהרס את השבוע: שאורי לא יכלה להגיע לילה הלבן
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נעעע השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אולי לפגוש את אורי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לפגוש את אורי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אורי סתם - תמונה: הגיטרה הכי מגניבה עליי אדמות! הודגש באמצעות מדגישומטיק

yula15a

New member
סוף שבוע רגוע....

שיר השבוע (של העוגיות): האמת שלא כל כך שמעתי העוגיות השבוע - שיר השבוע (כללי): מבול- רונה קינן - אלבום השבוע: דיסק של "ריברדאנס" (השריטה שלי..) - האדם שעשה לכם את השבוע: אסף - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "האומנם...." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יווו יש לי חיוך כזה... - דבר שהשגתם השבוע: בגד ים - מאכל השבוע: טוסט - משהו שעשה לכם את השבוע: מפגש על המשלחת! - משהו שהרס את השבוע: קרוב משפחה מת - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "אין תגובה" השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אחותי הולכת לקורס קצינים!!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שבוע מלבלב -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נמע סתם - תמונה: אהבתי היחידה (לבינתיים..)

yula15a

New member
את אוהבת ריברדאנס?!?!

כולם אומרים לי שזו סטייה מוזרה...

limors2

Well-known member
כל המשפחה שלי אוהבת!

אבל לכי תדעי, אולי אנחנו סוטים מוזרים

KeReN 0R

New member
שבוע סוף../images/Emo98.gif

- שיר השבוע (של העוגיות): תאמיני (ששרתי עם איתמר באמצע הלילה בהתנחלות) - שיר השבוע (כללי): הקרקס של דולי - ערב יום שישי - אלבום השבוע: The Beatles - Revolver - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שראיתי בלילה הלבן והשמיניסטים מהבית ספר שלי
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "סאדו רך בערב יום שישי" (נדבקתי למשפט הזה!) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לירון לאבס יו וומן"- ההקדשה על הסינגל של הקרקס
- דבר שהשגתם השבוע: משקפי שמש שווים וסינגל של הקרקס של דולי
- מאכל השבוע: גלידה
- משהו שעשה לכם את השבוע: הלילה הלבן השולט שהיה
- משהו שהרס את השבוע: הגרון שכואב לי כבר יומיים
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש אנשים ממש מגניבים ברחוב שלי
השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע שוב לת"א
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמצלמה שלי תחזור מתוקנת, שאני אקבל את התמונות שלי
- האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ...מי שרוצה? סתם - תמונה: איתמר ואני עם לירון ואסף מ"הקרקס של דולי"
(למה כל אחד מסתכל לכיוון אחר?
)

kepit

New member
כי אני רק אדם באמצע החיים בדרך לשמיים

שיר השבוע (של העוגיות):נייט - שיר השבוע (כללי):vertical horizon-echo - אלבום השבוע:פארל ג'ם - האדם שעשה לכם את השבוע:אלכס
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"מה יעקור כוכבים ממסלולם? אני לא יודע, אני מעדיף לספור אותם" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:300 שח"ים - מאכל השבוע:עוגייה. - משהו שעשה לכם את השבוע:ממ פגשתי את כפיר?: \ חופש משעמם :S אה,ויש מחשב בבית סופסוף.. - משהו שהרס את השבוע:שהיה עוד שבוע חופשי משעמם:S - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:מפגר זה סקסי. השבוע שבפתח - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: טום. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:טום. סתם - תמונה:

למעלה