יש לי שאלה.. מישהו יודע באיזה עונה כריס בראון משתתף?
C co13 New member 18/10/07 #5 שאלה לגבי האו.סי? שאלה.... תגידו ביס משודרת עכשיו העונה הראשונה נכון.. באיזה פרק זה? וגם אחרי העונה הראשונה הם משדרים גם את השנייה ואת כל השאר מהתחלה?
שאלה לגבי האו.סי? שאלה.... תגידו ביס משודרת עכשיו העונה הראשונה נכון.. באיזה פרק זה? וגם אחרי העונה הראשונה הם משדרים גם את השנייה ואת כל השאר מהתחלה?
R Ryan Atwoot New member 18/10/07 #10 שאלה איפה אפשר לקנות את הצמיד מעור שיש לריאן בעונה הראשונה?? <שלחו למייל [email protected]> תודה
L Lolm10 New member 18/10/07 #6 כתבתי לך למטה, פשוט זה שורשר יום שבת יהיה פרק 19 ו20. לדעתי כן הם ישדרו את כל הסדרה, ז"א כל העונות.
L Lolm10 New member 18/10/07 #11 זה צמיד? תמיד נראה לי כמו ההאלה לזיעה שמביאים בצבא או כמו שהספורטאים לובשים.
W West Doll New member 19/10/07 #13 אני לא ממש זוכרת איזה צמיד יש לו../images/Emo12.gif אני רק זוכרת את השרשרת המכוערת הזאת
L Lolm10 New member 18/10/07 #4 תשובה ../images/Emo27.gif הוא שיחק בעונה הרביעית, שלושה פרקים: 9,10,11 . שמות הפרקים הם: The Dream Lover The My Two Dadst The French Connection הדמות שלו בסדרה נקראה: וויל טון (Will Tutt).
תשובה ../images/Emo27.gif הוא שיחק בעונה הרביעית, שלושה פרקים: 9,10,11 . שמות הפרקים הם: The Dream Lover The My Two Dadst The French Connection הדמות שלו בסדרה נקראה: וויל טון (Will Tutt).
L Lolm10 New member 18/10/07 #9 אוקי, קראתי עליו והוא עזר לה בלימודים ואז הוא הכיר לה את החברות שלו ללימודים, ועם התזמורת, ואפיית העוגות וזה.
אוקי, קראתי עליו והוא עזר לה בלימודים ואז הוא הכיר לה את החברות שלו ללימודים, ועם התזמורת, ואפיית העוגות וזה.
W West Doll New member 19/10/07 #14 ../images/Emo215.gifשאלות../images/Emo215.gif כל מי שיש לו שאלה בנוגע לסדרה או כל דבר שקשור לפורום מוזמן לשרשר לכאן
../images/Emo215.gifשאלות../images/Emo215.gif כל מי שיש לו שאלה בנוגע לסדרה או כל דבר שקשור לפורום מוזמן לשרשר לכאן