שאלון

CarmitF

New member
../images/Emo215.gifשאלון../images/Emo215.gif

שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: נכשלת במקצוע? ביצפר: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: התאהבת פעם במורה?: מעשנת?: שותה?: צבע אהוב: חיות אהובות: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: שונא ביצפר?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: סילקו אותך מביצפר?: השעו אותך?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: איזה?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזופה?: מתעצבן בקלות?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולם בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכניות אהובות בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? לנשים;)נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? שעת סיום:

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה שיהיה ../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה: 01:13 שם: דילן תאריך לידה: 26 לספטמבר מזל: מאזניים מין: נקבה גובה: מחר צבע עיניים: סגול מידת נעליים: 39 מיקום: אי שם מעבר לקשת איפה נולדת: בבית חולים רמב"ם נכשלת במקצוע? במה לא ביצפר: מה איתו חבר/חברה: יש הרבה אם כן, שם: מחר כמה זמן אתם ביחד?: מספיק מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצת צווארון עם פסים ומעל טי של מירנדה וג'ינס התאהבת פעם במורה?: איכ לא מעשנת?: לא שותה?: לא צבע אהוב: סגול חיות אהובות: אלה שמתות בצלחת הכית מישהו?: כע עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לאדעת באינטרנט הרבה?: כע ביישן?: קצת מתקלח?: מה זה השאלה הטיפשית הזאת? שונא ביצפר?: שנאתי יש לך חיים?: תתפלאו עד כמה אתה בוטח באנשים?: כלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כע יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כע תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: כע היית בחו"ל?: כע סילקו אותך מביצפר?: כע השעו אותך?: כע היית רוצה לגור במקום אחר?: כע אתה מפונק?: קצת שתייה מועדפת?: ד"ר פפר שותה מים?: כע באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כע איזה?: E815 אתה מודל לחיקוי?: ברור! מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצות צוואראון וטי מעל פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: אתה שזופה? אחלה גרמר מתעצבן בקלות?: כע יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כע תחתונים?: וט"פ מסתדר עם אמאבא?: לא מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: על אנשים בפורום פה ^^ ברחת פעם מהבית? לא חולם בהקיץ?: לא מה היית רוצה?: לטוס לווגאס להמר את כספי ואז למכור את נשמתי לשטן מה הפרחים המועדפים עליך?: סטאר גייזר וקאלות אתה חצוף?: כע קיץ או חורף?: חורף! אתה נהנה להתלכך?: מה אני כריסטינה אגילרה? איך הפופיק שלך?: כמו של קייל ושלך? מה מספר המזל שלך?: 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: סקס תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: סקס היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אם אני בכלל שומעת אותו שחית פעם בעירום?: כע למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: איכ לאף אחד אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את הגידול שיש לי משאלונים כאלה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: כאפות מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לאדעת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטיות!!
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כע מה הצבע תחתונים שלך?: עכשיו? סגול איזה מראה יש לחדר שלך?: סקס איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: לא אוהבת איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: אתמול עם מה אתה ישן?: עם שמיכה האם הפיצו עלייך שמועה?: כע במה אתה נוהג?: בסקייטבורד אתה ילדה של אבא או אמא?: לא! מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לפני 9 שנים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: גם בשביל פחות מה עשית היום? עבדתי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כע קור או חום? קור! לישון או לקום? לישון! חוף או הרים? איכס קרמבו או שוקו? קרמבו
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? קמה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סופרת כבשים אם היית חייה איזה חייה היית? ארינמל איזה שפות אתה מדבר? פורטוגזית ספרותית אמהרית מדוברת וערבית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה הדבר הכי חשוב לך? השינה שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על עצמי ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים ועכברים המקום האהוב לחופשה? נאשוויל טנסי
טעם גלידה אהוב? וניל צרפתי ממתק אהוב? הייק אנד מייק מכונית? שתיסע חג? ראש השנה
תוכניות אהובות בטלויזיה? קייל XY מדיום עקרות בית וגיבורים מילה אהובה? הו דיסק אהוב? ליאן ריימס מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק? היום הרגשת טיפש? היום דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום התגעגעת למישהו? לא זוכרת האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כע ראית את מגדל אייפל? לע עישנת מריחואנה? לע שיחקת מונופול? כע לנשים;)נישקת מישהי? כע (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף? כע ניסית דיאטה? כע הייתה לך תאונת דרכים? כע רכבת על פיל? לע נישארת ער כל הלילה? כע פחדת מהחושך? כע יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כע שיקרת? כע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כע עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כע שעת סיום: 01:25 הודגש באמצעות מדגישומטיק

lidor203

New member
אני אני אני

שעת ההתחלה: 8:21 שם: לידור תאריך לידה: 19.11.91 מזל: עקרב מין: 2/3 נקבה ו 1/3 זכר גובה: 176 סמ צבע עיניים: חומות מידת נעליים: 47 מיקום: ליד הבית של סבתא של כיפה אדומה איפה נולדת: בית חולים ביצפר: כן כיתה יא חבר/חברה: לא אם כן, שם: אין כמה זמן אתם ביחד?: 0 שעות מה את/ה לובש/ת עכשיו?: בוקסר וחולצה התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: כשצריך צבע אהוב: למה אנשים מתעקשים לבחור צבע אחד? חיות אהובות: כולם חוץ מהכלב שלי... הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: next באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא מתקלח?: פעם בשנה ולפני מפגשים שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: מספיק כדי להתאכזב מהם שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: אני מקווה שאני לא יחוף פחד גבהים) אוהב לרקוד?: לא הכי היית בחו"ל?: כן ושנאתי כל רגע שם סילקו אותך מביצפר?: לא אבל השעו אותך?: כמעט, מחוסר ראיות השאירו אותי...אבל גרמתי בטעות לשלושה חברים שלי לחטוף השעייה -מקרים שונים היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לא..אני מוכן לעבוד קשה וכו וכו שתייה מועדפת?: פאנטה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: colgate יש לך פלאפון?: כן איזה?: אורנג' אתה מודל לחיקוי?: חחחח לא מה אתה לובש הכי הרבה?: בגדים פירסינגים?: אוזן נחשב? קעקועים?: הלוואי אוהב להצטלם?: כן,אבל רק עם פוזות מפגרות (שיהיה סיבה למה התמונה נראית חרא) אתה שזופה?: לא..אבל אני שחום מתעצבן בקלות?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא וגם לא הייתי רוצה אחים ואחיות?: אח בן 1 ואחות בת 8 תחתונים?: רק בוקסר מסתדר עם אמאבא?: משתדל מסתדר עם האחים?: פחות משתדל איך אתה מוציא כעס?: אני לא... ברחת פעם מהבית? כמעט חולם בהקיץ?: הרבה מה היית רוצה?: שהכל יהיה כמו שהוא צריך להיות מה הפרחים המועדפים עליך?: אין אתה חצוף?: אני ציני ולפעמים זה מתבטא בחוצפה קיץ או חורף?: סתיו אתה נהנה להתלכך?: כן איך הפופיק שלך?: יותר יפה משל קייל מה מספר המזל שלך?: אין לי (לא מאמין בשטויות) איך השיער שלך נראה עכשיו?: מבולגן..הרגע קמתי תוכל להיות צמחוני?: הייתי כבר לחודש ועכשיו יש לי ידידה שבטוחה שאני צמחוני איך אתה נראה?: מספיק רע בשביל להבריח אותכם לחו"ל ולגרום לכם לרצות לא לחזור היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 3..תמיד יהיה מישהו אחר שיענה במקומי שחית פעם בעירום?: כן...איזה חוויה זה למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אף אחד..לפי דעתי אני מאומץ אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אצבע ברגל- אח מזל שלא צריכים.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אכן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית...לא מת על בלונדיניות אתה לובש חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא..אני מעדיף גדול ומרווח מחשוף?: אני זכר מה הצבע תחתונים שלך?: אפור עם כוכבים
איזה מראה יש לחדר שלך?: חדר ריק...אבל אני הולך לשפץ אותו איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: נהדר... מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מזמן..אני כבר לא זוכר עם מה אתה ישן?: עם דובי ומנורת לילה שמרחיקה את כל השדים ממתחת למיטה שלי...אה ולפעמים עם חשפנית האם הפיצו עלייך שמועה?: יותר מדי כמה אתה נוהג?:אני קטין בשביל זה אתה ילדה של אבא או אמא?: אני ילד עצמאי מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה ג' בשביל 2 מיליון דולר תדגמן לפלייבוי?: כן מה עשית היום? קמתי והלכתי למחשב עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? אם חם- קור, אם קר- חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? אומר לעצמי בוקר טוב ומאחל יום מוצלח
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את הטלוויזיה אם היית חייה איזה חייה היית? שבלול...אני הולך לאטטטטטטטטטטטטט איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, עברית קצת ערבית ועוד מעט מתחיל ללמוד רומנית בן-אדם של לילה או יום? משתנה בזמן האחרון אבל בדר"כ לילה רגיש לדיגדוגים? מאוד מה הדבר הכי חשוב לך? אני על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? אני לא הולך לישון..אני מת ממה אתה הכי פוחד? סולמות גבוהים ורועדים או גבהות גבוהות שצריך לרוץ בירידה מהם המקום האהוב לחופשה? הבית טעם גלידה אהוב? שוקולד ותות ממתק אהוב? שוקולד מכונית? הלוואי חג? סוכות תוכניות אהובות בטלויזיה? קיילXY, גיבורים, האוס, הישרדות, פייראט מאסטר נהיה נחמד וכו וכו וכו מילה אהובה? דיסלקציה דיסק אהוב? לא שומע דיסקים מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק? שלשום הרגשת טיפש? שלשום דיברת עם מישהו שאתה אוהב?אתמול התגעגעת למישהו? יום חמישי האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן..ואז גיליתי שמשעמם לי ויצאתי ראית את מגדל אייפל? כן..הוא לא באמת מגניב עישנת מריחואנה? ששש |מגלגל עיניים| מה פתאום שיחקת מונופול? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לנשים;)נישקת מישהי? כן (אני 2/3 נקבה) (לגברים;) נישקת מישהו?כן לצערי (הבחור אנס אותי בשכרותי) עשית אמבטיית קצף? כן once ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? מיני רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? יות מדי פעמים פחדת מהחושך? כן- אחרי הסרט אני עדיין יודע מה עשית בקיץ האחרון (הייתי בכיתה ג' אז מותר לי) יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן ואז ראיתי מישהי מקיא אותו פגשת סלבריטי?אני חושב שיצא לי עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור? כן והמורה איכשהו שכחה מזה |אני לא מזכיר את זה| שעת סיום:8:41

עונה

שעת ההתחלה: 10:12 שם:רחלי תאריך לידה:21.3.90 מזל:טלה מין:נקבה גובה:1.53 צבע עיניים: חום מידת נעליים:38 מיקום:נהריה איפה נולדת:נהריה נכשלת במקצוע?במתמטיקה ביצפר:עמל חבר/חברה:לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיג'מה התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:לא שותה?:קולה נחשב? צבע אהוב:כחול חיות אהובות:דולפין הכית מישהו?:לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החברה הכי טובה שלי באינטרנט הרבה?:ככה ככה ביישן?:כן מתקלח?:ברור שונא ביצפר?:כן יש לך חיים?:ככה ככה עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא בכולם שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:לא תעשה צניחה חופשית?:כן אוהב לרקוד?:כן היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:לא ממש שתייה מועדפת?:קולה שותה מים?:רק כשאני חייבת ומעדיפה מינרלים באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגיט הרבל פרופוליס יש לך פלאפון?:כן איזה?:סמסונג של אורנג' אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?:מכנסי אימונית פירסינגים?:בחיים לא קעקועים?:בחיים לא אוהב להצטלם?:לא ממש אתה שזופה?:לא מתעצבן בקלות?:תלוי במקרה יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:אחד תחתונים?:ברור מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?:ככה ככה איך אתה מוציא כעס?:בוכה,מוציאה על אחרים או בשיעור ספורט מוציאה על הכדור ברחת פעם מהבית?לא חולם בהקיץ?:הרבה מה היית רוצה?:לשחות עם דולפינים ולטוס לאוסטרליה מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים (הייתי רוצה לקבל ורד שחור) וקלות כחולות אתה חצוף?:לא קיץ או חורף?:קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?: כלומר? מה מספר המזל שלך?:8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מפחיד תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:רע היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:איך שאני מגיעה אני מרימה שחית פעם בעירום?:לאט למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:הבטן באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:לא מעדיפה כלום אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הב טן(או גוף)? : לא מחשוף?:לפעמים מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין איך אתה מרגיש עכשיו?:עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: בשנה שעברה עם מה אתה ישן?: גופיה ובוקסר האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?:לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא?: של אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:לא מה עשית היום? התעוררתי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:ככה ככה קור או חום? חום לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתובבת לצד השני מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מסתובבת לקיר אם היית חייה איזה חייה היית? דולפין איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? לא מה הדבר הכי חשוב לך? נאמנות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כלום ממה אתה הכי פוחד? מחרקים המקום האהוב לחופשה? לא יצאתי לחופשה אף פעם טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? חמוץ מתוק מכונית? אין חג? פורים תוכניות אהובות בטלויזיה? מספרים,פרמדיק,היפים והאמיצים,בנות מקלאד,בנות גילמור, רובין הוד, מטבחי הגהנום, סמולוויל,ועוד הרבה... מילה אהובה?אין דיסק אהוב?stadium arcadium מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק? אתמול הרגשת טיפש? לא זוכרת דיברת עם מישהו שאתה אוהב?אתמול התגעגעת למישהו? מזמן האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?מזמן לנשים;)נישקת מישהי?לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?לא פחדת מהחושך?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?לא שעת סיום:10:24

LeAnnDylan

Well-known member
קאלות כחולות ../images/Emo99.gif

את יודעת שהן מלאכותיות אבל, נכון? גם לא מוכרים אותן בכל מקום. גלדיולות כחולות מלאכותיות גם מדהימות

shirki3

New member
התגעגעתי לשאלונים האלו. D:

שעת ההתחלה:15:38 שם: שירלי תאריך לידה: 15.9 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: מטר 60 ומשו, מתקרב למטר 70. צבע עיניים:חום מידת נעליים: 39 מיקום: רמלהההה איפה נולדת: אסף הרופא. נכשלת במקצוע? בתעודה? לא, במבחן, כן. ביצפר: חבר/חברה: עדיין לא אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: ג'ינס עד הברך חולצה בצבע בז' יפה וספורטיבית עם צווארון. XD התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: לא שותה?: לא צבע אהוב: צהוב חיות אהובות: צ'ינצ'ילות הכית מישהו?: ברור! עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: כולם. XD באינטרנט הרבה?: מור. D: ביישן?: לא מתקלח?: משתדלת שונא ביצפר?: לא! :p יש לך חיים?: מדהימים. עד כמה אתה בוטח באנשים?: יש אנשים שבעיינים עצומות ויש כאלה שלא בוטחת בגרוש. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: אמ כן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: כןכןכןכןכ אוהב לרקוד?: לאא היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים, אבל בדרך כלל לא. אתה מפונק?:לא שתייה מועדפת?: קוקה קולה, אבל עדיף מים שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: כרגע אורביטול, אבל אקוורפרש לשילטון. יש לך פלאפון?:כן איזה?:נוקיה 3100. צביקה פיק. XD אבל זה בגלל שהנוקיה ה-6070 שהיה קודם הלך לעולמו!! אתה מודל לחיקוי?:מקווה. מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנסיים עד הברך וטישרטים. פירסינגים?:באוזן. XD קעקועים?: לא אוהב להצטלם?:לפעמים. אתה שזופה?:לא. :\ מתעצבן בקלות?: יותר מידיי. יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:כן תחתונים?:כמו לכל אחד אחר. מסתדר עם אמאבא?:ברוב הזמן. מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס?: צועקת. ברחת פעם מהבית? לא חולם בהקיץ?: כן D: מה היית רוצה?:אוכל? מה הפרחים המועדפים עליך?: שונאת פרחיםםם אתה חצוף?: מאודד קיץ או חורף?: חורףףף אתה נהנה להתלכך?:חעחע כן. איך הפופיק שלך?:שקוע כזה. מה מספר המזל שלך?:7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: פזור, מתולתל תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?:בדרך כלל לבושה במכנסיים עד הברך, חולצה פשוטה, בדרך כלל שחורה. XD ואולסטאר, שיער מפוזר בדרך כלל מתולתל, גבוה, אבל מרגישה נמוכה ליד הג'ירפות שיש פה. :\ היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה. XD שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אצבע ברגל באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שניםם במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:? אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?:כמה שפחות מה הצבע תחתונים שלך?: שחור עם פסים בצבע כתום וירוק איזה מראה יש לחדר שלך?: מעפן כזה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין איך אתה מרגיש עכשיו?:מעולה! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: סוכות עם מה אתה ישן?: מלא מלא דובים שבמהלך הלילה נופלים האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?:באופניים. אתה ילדה של אבא או אמא?: גם וגם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כיתה ז' נראה לי. D: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? הייתי בבצפר ועשיתי שטויות. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:לא קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים? הרים!! קרמבו או שוקו?קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? את אותם הדברים אבל לאט מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עוצמת ת'עיינים ומפנטזת אם היית חייה איזה חייה היית?צ'ינצ'ילה איזה שפות אתה מדבר?עברית בן-אדם של לילה או יום?יום ולילה רגיש לדיגדוגים?מאודדד מה הדבר הכי חשוב לך?לא חשבתי על זה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עליו :) ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? לא'דעת, לא מתה על חופשות טעם גלידה אהוב?וניל פיצפוצים!! ממתק אהוב?צ'יטוס גבינה מכונית?העומר! XDDD בדיחה שאף אחד לא יבין. חג?אממ, ראש השנה! תוכניות אהובות בטלויזיה? גיבורים מילה אהובה? סוכרררר דיסק אהוב? יותר מידיי מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק?היום הרגשת טיפש?כל בוקר? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? וואו, כל יום! התגעגעת למישהו?היום האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? יותר מידיי פעמים. ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן לנשים;)נישקת מישהי?לא (לגברים;) נישקת מישהו? עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?לא הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?מלחמת אוכללל!! פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן XD שעת סיום:15:52

../images/Emo221.gifהדבר הכי טוב לעשות כשיש

לך מחר בוחן בפיזיקה ואין לך כוח ללמוד הוא שאלון
שעת ההתחלה:16:22
שם:אור
תאריך לידה:6.9.93
מזל:בתולה
גובה:לא יודעת
אבל גבהתי לאחרונה|גבות|.
צבע עיניים:חום
מידת נעליים:38
איפה נולדת:רשל"צ
נכשלת במקצוע?יאפ.
ביצפר:
חבר/חברה:לא
אם כן, שם:....
כמה זמן אתם ביחד?:....
מה את/ה לובש/ת עכשיו?:גופיה בצבע תכלת, מעל חולצת בצפר לבנה וג'ינס. וגרביים
התאהבת פעם במורה?:יואאאאל
. סתם לא
מעשנת?:לא
שותה?:לא
צבע אהוב:ירוק, סגול בהיר ותכלת.
חיות אהובות:סנאי וכלב
הכית מישהו?:כן..
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:אמממממ....
באינטרנט הרבה?:ממ משתדלת שלא
ביישן?:לפעמים
מתקלח?:לא:-B
שונא ביצפר?:כן
יש לך חיים?:כן
עד כמה אתה בוטח באנשים?:אממ תלוי במי
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:מממ לא זוכרת
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:חח כן
תעשה צניחה חופשית?:בכייף
אוהב לרקוד?:לא
היית בחו"ל?:כן
סילקו אותך מביצפר?:לא.
השעו אותך?:לא.
היית רוצה לגור במקום אחר?:בכללי לא..
אתה מפונק?:תלוי במה
שתייה מועדפת?:מים
שותה מים?:כן!
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט
[ככה כותבים את זה?
]
יש לך פלאפון?:אני לא יכולה בלי
איזה?:מוטורלה משהו. דור שלישי אבל הראשון, הוא ממש דפוק
אתה מודל לחיקוי?:תלוי איזה חיקוי
מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינסים[
]
פירסינגים?:לא
קעקועים?:לא
אוהב להצטלם?:לא משהו
אתה שזופה?:לא
מתעצבן בקלות?:תלוי
יש לך קו טלפון משלך?:לא
יש לך בריכה פרטית?:חחח לא
אחים ואחיות?:כן,אח
תחתונים?:אה?
מסתדר עם אמאבא?:אממממ יש תקופות ויש תקופות
מסתדר עם האחים?:בדקה הזו ממש - ממממממש לא
איך אתה מוציא כעס?:בהליכה.
ברחת פעם מהבית?חחחחחחח כשהייתי קטנה. "ברחתי".
חולם בהקיץ?:כל הזמן
מה היית רוצה?:כרגע ממש בא לי שביתהה. מעצבנים
מה הפרחים המועדפים עליך?:לא יודעת
.
אתה חצוף?:תתלוי מתי
קיץ או חורף?:חורררררף
אתה נהנה להתלכך?:לא...
איך הפופיק שלך?:מהמם
מה מספר המזל שלך?:6
איך השיער שלך נראה עכשיו?:אני צריכה להסתפר
תוכל להיות צמחוני?:בטח
איך את נראית?:כמו ילדה בת 14
היו לך הפרעות אכילה?:לא
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:חחחח 5
שחית פעם בעירום?:לא.. אולי כשהייתי קטנה
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:לא יודעת
אני ממש דומה לדודה שלי
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:הזרת... נו, היא מילא לא חשובה
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:"הלו?"[
]
מתי הפעם האחרונה שהקאת?:בסוכות שעבר
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא
מחשוף?:לא
מה הצבע תחתונים שלך?:נראה לי טוריקז
איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן וורוד.
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:שרשרת
איך אתה מרגיש עכשיו?:תסכול קל על זה שיש לי מחר בוחן של שעתיים ואני לא יודעת כלופ]
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:ביום שישי[מסיבת יומולדת...]
עם

../images/Emo221.gifהמשך

האם אי פעם:
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן
ראית את מגדל אייפל?כן
עישנת מריחואנה?לא
שיחקת מונופול?כן
לנשים;)נישקת מישהי? לא
(לגברים;) נישקת מישהו?לא
עשית אמבטיית קצף?כן
ניסית דיאטה?כן
הייתה לך תאונת דרכים?לא
רכבת על פיל?לא
נישארת ער כל הלילה?כן
פחדת מהחושך?כן
יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא
שיקרת?כן
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא
פגשת סלבריטי?כן
עברת על החוק וניתפסת?לא
נרדמת בשיעור?כן
שעת סיום:16:37
הודגש באמצעות מדגישומטיק

RoXaS

New member
ואוו...זה ארוך...

שעת ההתחלה:17:30 שם:רון תאריך לידה:19.4 מזל:טלה מין:זכר גובה:173 ? צבע עיניים:חום מידת נעליים:44 מיקום:ישראל איפה נולדת:ישראל נכשלת במקצוע?לא זוכר ביצפר:גימנסיה חבר/חברה:אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?:חולצה ומכנסיים :/ התאהבת פעם במורה?: לא :| מעשן?:לא שותה?:קצת צבע אהוב:כחול חיות אהובות:כלב הכית מישהו?:כה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אני לא באינטרנט הרבה?:כה ביישן?:כה מתקלח?:כה שונא ביצפר?: לא החלטתי יש לך חיים?: כה עד כמה אתה בוטח באנשים?:בהתחלה לא מאוד... שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:נראה לי:/ תעשה צניחה חופשית?:יש מצב אוהב לרקוד?:לא היית בחו"ל?:כה סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:לא אתה מפונק?:לא שתייה מועדפת?:פאנטה שותה מים?:כה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:אורביט יש לך פלאפון?:כה אתה מודל לחיקוי?:לא יודע :| מה אתה לובש הכי הרבה?:בגדים פירסינגים?:לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?לא אכפת לי...: אתה שזוף?:קצת מתעצבן בקלות?:לפעמים יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות:כן תחתונים?:כן :| מסתדר עם אמאבא?:כה מסתדר עם האחים?:כה איך אתה מוציא כעס?:שק איגרוף ברחת פעם מהבית?לא חולם בהקיץ?: בשיעור היסטוריה בעיקר מה היית רוצה?:עוד שעה ביום כדי לישון מה הפרחים המועדפים עליך?:אה? אתה חצוף?:אמממ...הלאה... קיץ או חורף?:קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא ממש איך הפופיק שלך?:נורמאלי מה מספר המזל שלך?:9 איך השיער שלך נראה עכשיו?:אממממ בסדר תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:נורמאלי...קצת כפוף... היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:עד שאני רואה שאף אחד לא עונה שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:שניהם אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:היי מתי הפעם האחרונה שהקאת?:לפני שנתיים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא מחשוף?:לא מה הצבע תחתונים שלך?:מה אכפת לכם? איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין לי איך אתה מרגיש עכשיו?:משועמם מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:יום שישי שעבר עם מה אתה ישן?: פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה?:מקווה שלא במה אתה נוהג?: אופניים נחשב? אתה ילד של אבא או אמא?:לא דע מתי בפעם האחרונה בכיתה בביצפר?:שנה שעברה נראה לי:/ מה עשית היום?דיי כלום עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:לא מאוד קור או חום?חום לישון או לקום?לישון חוף או הרים?הרים קרמבו או שוקו?קרמבו
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?חוזר לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?רואה טלוויזיה אם היית חייה איזה חייה היית?לא חשבתי על זה :/ איזה שפות אתה מדבר?עיברית,אנגלית וקצת ערבית בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?קצת מה הדבר הכי חשוב לך?משפחה ממה אתה הכי פוחד? שיקרה למישו קרוב משו רע המקום האהוב לחופשה?העיקר חופשה טעם גלידה אהוב?וניל ממתק אהוב?צ'יטוס מכונית?שנוסעת חג?פסח תוכניות אהובות בטלויזיה? גיבורים,נמלטים,הפרקליטים,חברים,סיינפלד,סאות'פארק(כמה"...ים") מילה אהובה?אין משו מסויים דיסק אהוב?sum41-chuck מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק?אתמול הרגשת טיפש?לפני יומיים דיברת עם מישהו שאתה אוהב?אתמול התגעגעת למישהו?בקיץ האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כה ראית את מגדל אייפל?רק בתמונות עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כה לנשים;)נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו?לא עשית אמבטיית קצף?כה ניסית דיאטה?לא זכור לי הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?נשארתי ער שני לילות פחדת מהחושך?כה יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?אה? פגשת סלבריטי?כה עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כה שעת סיום17:53:

יאללה

שעת ההתחלה: 19:45 שם: נעה תאריך לידה:23.5 מזל:תאומים מין: נקבה גובה: מטר שישים ומשהו צבע עיניים: ירוק כחול מידת נעליים: גדול
מיקום: חיפה איפה נולדת: חיפה נכשלת במקצוע? כה ביצפר: חרא חבר/חברה: אין אם כן, שם: עוצי מוצי כמה זמן אתם ביחד?: 18 שנים וחצי מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצה ומכנסיים נראה לי התאהבת פעם במורה?: כל יום מעשנת?: חשיש שותה?: וודקה צבע אהוב: כחול חיות אהובות: כלב הכית מישהו?: את אח שלי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אמא? באינטרנט הרבה?: כה ביישן?: לא מתקלח?: לא שונא ביצפר?: כה יש לך חיים?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני לא בטוחה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כה, אבל בצחוק יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כה תעשה צניחה חופשית?: כה אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כה סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: קולה שותה מים?: כה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כה איזה?: סלקום אתה מודל לחיקוי?: לעצמי מה אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם:לא אתה שזופה?: כה מתעצבן בקלות?: כה יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: כה תחתונים?: כה מסתדר עם אמאבא?: לפעמים מסתדר עם האחים?: לפעמים איך אתה מוציא כעס?: עושה טיול בשכונה ושומעת אורפאנד לאנד כדי להוציא את העצבים או מנגנת הרבה ברחת פעם מהבית? כה חולם בהקיץ?: כה מה היית רוצה?: גיבסון מה הפרחים המועדפים עליך?: אין לי שמץ אתה חצוף?: כה קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך? כה איך הפופיק שלך?: חביב מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: שיערי תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: זה שאלון לאתר היכרויות או מה?>< היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כמה שפחות שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: המוח, גם ככה הוא לא עובד אצלי באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: היי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: שאלה טובה אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: מה?>< איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד מוונציה איך אתה מרגיש עכשיו?: פסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני איזה שבוע עם מה אתה ישן?: פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה? כה במה אתה נוהג?: אופניים אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? לא יודעת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: קודם שיציאו
מה עשית היום? כלום בערך עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כה קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מקללת את אבא שלי שמעיר אותי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סוגרת את המסך של המחשב אם היית חייה איזה חייה היית? נמלה איזה שפות אתה מדבר? עברית,אנגלית ולומדת ערבית (בעעע) וסינית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה הדבר הכי חשוב לך? הגיטרה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על איזה באסה שאין פדרתם
ממה אתה הכי פוחד? ממך המקום האהוב לחופשה? שלג, שוקו חם, מרק, ואני מסודרת טעם גלידה אהוב? שוקו ממתק אהוב? טעמי מכונית? פרארי חג? פסח תוכניות אהובות בטלויזיה? סיינפלד, חברים, נשואים פלוס וסמולוויל והירוז שאני רואה במחשב מילה אהובה? שיט דיסק אהוב? images and words של דרים ת'יאטר מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק? היום הרגשת טיפש? היום דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום התגעגעת למישהו? היום האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? לא ראית את מגדל אייפל? כה עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כה לנשים;)נישקת מישהי? לא (לגברים;) נישקת מישהו? לא עשית אמבטיית קצף? כה ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כה פחדת מהחושך? כה יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כה פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כה שעת סיום:19:56

../images/Emo183.gif

שעת ההתחלה: 20:06 שם: דולב תאריך לידה: 12 באפריל מזל: טלה מין: זכר גובה: 180 נראה לי צבע עיניים: כחול מידת נעליים: 44 מיקום: נהריה. ואין פה צימרים! איפה נולדת: עכו [: נכשלת במקצוע? כן ביצפר: עמ"ל1 חבר/חברה: יש לי הרבה חברים :) אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד?: מה את/ה לובש/ת עכשיו?: טישרט שחורה ומכנס אפור קצר התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת?: כן שותה?: שיוצא צבע אהוב: שחור חיות אהובות: כולם 3> הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם מי שיוצא באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא מתקלח?: 1-2 ביום שונא ביצפר?: מאוד יש לך חיים?: בין רגעי השיעמום עד כמה אתה בוטח באנשים?: רק שאני מכיר אותם טוב מאוד מאוד. מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לטובים לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אתם לא יודעים כמה [: תעשה צניחה חופשית?: יש לי פחד גבהים אז לא אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: כן השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: פאנטה שותה מים?: שיוצא באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא הסתכלתי יש לך פלאפון?: כן איזה?: מוטורלה של פלאפון אתה מודל לחיקוי?: יש מצב אתם יודעים?! מה אתה לובש הכי הרבה?: שחור פירסינגים?: באוזנים קעקועים?: בע"ה אוהב להצטלם?: לא אתה שזופה?: לבן כמו המוות P: מתעצבן בקלות?: מאוד יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?: כנ"ל מסתדר עם אמאבא?: לעיתים קרובות מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: שומע מוזיקה בפול ווליום או מעשן ברחת פעם מהבית? לא חולם בהקיץ?: לא מה היית רוצה?: המון דברים מה הפרחים המועדפים עליך?: לא חשבתי על זה ת'אמת אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: חורף [: אתה נהנה להתלכך?: מה?! לא! איך הפופיק שלך?: חורי במיוחד מה מספר המזל שלך?: אין אחד כזה איך השיער שלך נראה עכשיו?: מבולגן מאוד מאוד תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: כמו נינט רק עם תלתלים ובולבול היו לך הפרעות אכילה?: לא... כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מי מתקשר שחית פעם בעירום?: כן למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שערה אחת מראשי, וגם זה אחרי החלטות קשות מאוד. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ביי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא חשבתי על זה במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ג'ינג'ית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: אפור איזה מראה יש לחדר שלך?: מעורב איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:2 שרשראות חמש צמידים ביד ימין ושלוש בשמאל איך אתה מרגיש עכשיו?: מעולה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום חמישי לפני שבוע עם מה אתה ישן?: סמיכה וכרית האם הפיצו עלייך שמועה?: אולי במה אתה נוהג?: שום דבר עדין אתה ילדה של אבא או אמא?: לא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ביסודי? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: דההההה מה עשית היום? למדתי תיאטרון, הלכתי לשוק וזהו בעיקרון עוד קצת עלי: אני גבוה, אני אוהב את ברי סחרוף ואני רוצה לעשות רשיון על אופנוע. אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? נעים לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מנקה את הג'יפה בעיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? נכנס לישון אם היית חייה איזה חייה היית? דג איזה שפות אתה מדבר? אנגלית ועברית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה הדבר הכי חשוב לך? סקס על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על אה ודה ממה אתה הכי פוחד? אנשים המקום האהוב לחופשה? מקום שצמוד לקניון טעם גלידה אהוב? וניל, מוקה ודובדבן ממתק אהוב? מסטיק מכונית? שנוסעת חג? פורים תוכניות אהובות בטלויזיה? גיבורים, בובספוג, מילה אהובה? ציצי דיסק אהוב? - מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק? היום הרגשת טיפש? היום דיברת עם מישהו שאתה אוהב? היום התגעגעת למישהו? בחופש נראה לי... האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן לנשים;)נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא טפו טפו טפו רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן שעת סיום: 20:31

Lheroes

New member
וואו :ס שיהיה..

שעת ההתחלה:00:34 שם:אממ..נשאיר את זה ל' בינתיים :p תאריך לידה:*חסוי* מזל:אריה מין:זכר גובה:1.80 בערך צבע עיניים:חום מידת נעליים:45-46 מיקום:השרון איפה נולדת:הרצליה נכשלת במקצוע?כן ביצפר:*חסוי* =ס חבר/חברה:לצערי לא אם כן, שם:- כמה זמן אתם ביחד?:- מה את/ה לובש/ת עכשיו?:טישירט בורדו ומכנסיים קצרים כחולים התאהבת פעם במורה?:לא מעשנת?:לא שותה?:לא צבע אהוב:כחול חיות אהובות:דולפין,אריה הכית מישהו?:נראלי שכן :S עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:חברים.. באינטרנט הרבה?:כן ביישן?:טיפה מתקלח?:ברור שכן שונא ביצפר?:ראה תשובה מעל.. יש לך חיים?:כן עד כמה אתה בוטח באנשים?:אממ...90% שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:פעם או שתיים בעבר הרחוק יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן =ס תעשה צניחה חופשית?:כן D: אוהב לרקוד?:לא :S היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:כן שתייה מועדפת?:קולה/ספרייט שותה מים?:כן והרבה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:קולגייט ירוקה יש לך פלאפון?:כן איזה?:סמסונג 840 נראלי אתה מודל לחיקוי?:תלוי למי :ס מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינסים פירסינגים?:לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?:כן אתה שזופה?:סוג של.. מתעצבן בקלות?:לא יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:שניים..אחד גדול אחד קטן תחתונים?:מה תחתונים? XD כן אני לובש.. XD בוקסר.. מסתדר עם אמאבא?:כן מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס?:מתבודד/צועק על העולם ואשתו ברחת פעם מהבית?לכמה שעות וחזרתי חולם בהקיץ?:כן מה היית רוצה?:להיות עשיר עם בית ענקי בריכה וכלב מה הפרחים המועדפים עליך?:אין אתה חצוף?:קצת קיץ או חורף?:קיץ אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?:קטן וחמוד XD מה מספר המזל שלך?:6 איך השיער שלך נראה עכשיו?:מסודר קדימה עם קצת בלורית תוכל להיות צמחוני?:לא איך את נראית?:שיער חום,עיניים חומות,ממוצע בעקרון היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:הכי מהר שאני מספיק לענות כדי שלא יתנתק XD שחית פעם בעירום?:לא:S למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:חס וחלילה :S כלום :S אולי תוספתן כי אפשר לוותר עליו?אה בעצם עכשיו גילו לו תפקוד.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:לא יודע =ס מתי הפעם האחרונה שהקאת?:אמממ..נראה לי לפני שנתיים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:שטנית :p אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?:לא XD מחשוף?:- מה הצבע תחתונים שלך?:כרגע אפור =ס איזה מראה יש לחדר שלך?:חדר רגיל,שולחן מעץ לעבודה,מיטה,ארון..מחשב..ועובדים על טלויזיה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין איך אתה מרגיש עכשיו?:מת מעייפות ורוצה להתקלח מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:בחופש הגדול..אמצע אוגוסט עם מה אתה ישן?:שמיכה דקה האם הפיצו עלייך שמועה?:כן..לפני שנה חח..אבל ליום-יומיים וזה היה 2-3 ילדים שבכלל לא קשורים אליי במה אתה נוהג?:הלוואי והייתי נוהג אתה ילדה של אבא או אמא?:אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:יסודי בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:אני אדגמן לפלייגירל =ס מה עשית היום?בי"ס,שינה,מחשב,עוזר לאמא עם אורחים עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום?קור לישון או לקום?לישון D: חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?בודק מה השעה בפלא' מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?שם את השמיכה מעליי אם היית חייה איזה חייה היית?אריה איזה שפות אתה מדבר?עברית,אנגלית,ספרדית בן-אדם של לילה או יום?נראלי לילה רגיש לדיגדוגים?לא ממש מה הדבר הכי חשוב לך?הסודות שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?כל מיני.. ממה אתה הכי פוחד?מוות המקום האהוב לחופשה?אילת טעם גלידה אהוב?מסטיק/וניל פצופצים או כל מיני שוקולדים קטנים אחרים בוניל ממתק אהוב?מסטיקים חמוצים מכונית?אינשאללה חג?מה חג? XD אוהב?כן D: תוכניות אהובות בטלויזיה?וואו =ס אממ..גיבורים,עכשיו עובד על נמלטים,והרבה מתוכניות הלילה של ערוץ 2 מילה אהובה?ג'ינאן דיסק אהוב?ברגע זה של ריאנה =ס מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק?לפני שעתיים הרגשת טיפש?היום בבוקר דיברת עם מישהו שאתה אוהב?אוהב מבחינת משפחה וזה?לפני כמה דקות..אם לא..אז לא בזמן הקרוב =ס התגעגעת למישהו?לפני שעתיים האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן ראית את מגדל אייפל?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן לנשים;)נישקת מישהי?- (לגברים;) נישקת מישהו?לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?איזה צרכים אחרים?לזרוק על אנשים?אז כן.. פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן שעת סיום:00:50

CarmitF

New member
עונהנהנה

שעת ההתחלה: 1:06 שם:כרמית. תאריך לידה: 7.6 מזל: תאומים. מין: נקבה. גובה: אין לי מושג חח. צבע עיניים:חום. מידת נעליים:41. מיקום: כדור הארץ. איפה נולדת: הנקודה ההיא שנקראת ישראל. נכשלת במקצוע? כן. ביצפר:חרא! מזל שיש שביתה. חבר/חברה: לא אם כן, שם:לא כמה זמן אתם ביחד?:אבל לא מה את/ה לובש/ת עכשיו?: פיג'מה התאהבת פעם במורה?: איככ לא מעשנת?:לא שותה?:לא צבע אהוב: כרגע ירוק ולבן חיות אהובות:כלבים,סוסים ופינגווינים חוחוחיח הכית מישהו?:אהאה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת באינטרנט הרבה?: ה-מ-ו-ן ביישן?:כן מתקלח?:רק ב-1 לחודש שונא ביצפר?:אופקורס יש לך חיים?: יאפ עד כמה אתה בוטח באנשים?:לא ממש שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן מועאהעאע תעשה צניחה חופשית?:בכיף למה לא? אוהב לרקוד?:לא היית בחו"ל?:כן סילקו אותך מביצפר?:לא השעו אותך?:לא היית רוצה לגור במקום אחר?:כן אתה מפונק?:די שתייה מועדפת?:שוקו ותפוח-דובדבן שותה מים?:כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:אקווהפרש יש לך פלאפון?:כן איזה?:Z500 אתה מודל לחיקוי?:לא מה אתה לובש הכי הרבה?: לא יודעת..זה מגוון פירסינגים?:לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?:לא אתה שזופה?:יותר מידי.. מתעצבן בקלות?:לפעמים יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:2 תחתונים?:יש מסתדר עם אמאבא?:רוב הזמן מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס?:מחשב/טלויזיה ברחת פעם מהבית?לא חולם בהקיץ?:רק בבצפר חח מה היית רוצה?:או אה... מה הפרחים המועדפים עליך?:אין אתה חצוף?:לא קיץ או חורף?:חורףףף אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?:אממ..נורמלי? מה מספר המזל שלך?:4 איך השיער שלך נראה עכשיו?: כמו אחרי מקלחת תוכל להיות צמחוני?:לא ולא איך את נראית?: כמו אתמול היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כשאני מספיקה לענות שחית פעם בעירום?:לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אבא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: זה נהיה מפחיד.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:"הלו?" מתי הפעם האחרונה שהקאת?:*נזכרת..* כיתה ה' מהאוכל שהיה בבצפר במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?:לפעמים מה הצבע תחתונים שלך?:שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:צמידים איך אתה מרגיש עכשיו?:אחלה ואת/ה? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:מזמן עם מה אתה ישן?:כרית ושמיכה. האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?:כלום אתה ילדה של אבא או אמא?:אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:ביסודי מתישהו בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:לאא מה עשית היום?שומדבר אני סתם עצלנית עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לפעמים קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?קרמבו!! כבר נגמלתי משוקו.. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה טלויזיה/מחשב מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מכבה את האור אם היית חייה איזה חייה היית?בא לי ארנב לבן איזה שפות אתה מדבר?אנגלית,עברית וקצת ספרדית (אם זה משנה משהו אני יודעת כמה מילים ביפנית).. בן-אדם של לילה או יום?יום רגיש לדיגדוגים?קצת מה הדבר הכי חשוב לך? אני אוותר על השאלה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? משתנה עם הזמן. אתמול למשל חשבתי מתי היתוש יחליט לצאת לי מהאוזן ממה אתה הכי פוחד? כל מיני דברים מעופפים וזוחלים המקום האהוב לחופשה? לא יודעת טעם גלידה אהוב?וניל,וניל עוגיות ושוקלד נוטלה/קינדר ממתק אהוב? כל הקינדרים למיניהם (הפי היפווו) וקרמבו.. מכונית?אוווף חג?חנוכה כי זה סתם שבוע חופש =] תוכניות אהובות בטלויזיה?בעיקרחברים,גיבורים,עקרות בית נואשות,איך פגשתי את אמא ודירט מילה אהובה?לא יודעת דיסק אהוב?מיקהההה מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק? אני לא אוהבת כאלה שאלות אז אני אדלג הרגשת טיפש? *מדלגת* דיברת עם מישהו שאתה אוהב?*עדיין מדלגת* התגעגעת למישהו? *כמעט מסיימת..* האם אי פעם: *סיימתי* חחח נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? אופקורס!! לנשים;)נישקת מישהי?לא (לגברים;) נישקת מישהו? אני לא גבר אז אני אדלג *מדלגת* חויחיוחחחח עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?לא הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?כןן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?כן שבוע שעבר פעמיים חחחח שעת סיום:1:25

ASS1F

New member
זרמתם אז נזרום גם

שעת ההתחלה: 1:49 שם: אורן תאריך לידה: 31.3.86 מזל: טלה מין: זכר גובה: 1.93 צבע עיניים: דבש מידת נעליים: 49 מיקום: הרצליה איפה נולדת:ישראל נכשלת במקצוע? ביותר מאחד ביצפר: אלון חבר/חברה: אין אם כן, שם: אין אמרתי... כמה זמן אתם ביחד?: אמרתי שאין אינעל ראבאק מה את/ה לובש/ת עכשיו?: חולצה לבנה, בוקסר שחורים... בשתי מילים: ממש סקסי התאהבת פעם במורה?: כן, מורה לערבית צעירה בשם לילך מעשנת?: אני גבר... בכל מקרה התשובה היא לא.. נגעל מעישון שותה?: כמעט בכל הזדמנות צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: אמממ.... הכית מישהו?: יוצא לפעמים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברי הטוב משכבר הימים באינטרנט הרבה?: באופן יחסי לזמן הפנוי שיש לי - כן ביישן?: כן מתקלח?: יש ברירה? שונא ביצפר?: שונא ביצפר, אוהב מכללה :) יש לך חיים?: צבא + מכללה = לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: הכי בטוח לא לבטוח שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: היו מקרים יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא, מי שמכיר אותי יודע עם מי יש לו עסק תעשה צניחה חופשית?: בהזדמנות הראשונה אוהב לרקוד?: משתנה בהתאם למצב רוח היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: ריתוק בצבא נחשב? היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: דיאט ספרייט / בירה לף בראון שותה מים?: כשאין ברירה אחרת באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט טוטאל יש לך פלאפון?: כן איזה?: מוזורולה רייזר אתה מודל לחיקוי?: אני לא מתבייש לומר שכן מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וחולצה מהקולקציה האחרונה של קאסרו (החולצה... לא הג'ינס) פירסינגים?: חלילה וחס קעקועים?: גם לא אוהב להצטלם?: בנסיבות מסויימות אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: כן יש לך קו טלפון משלך?: פלאפון נחשב? יש לך בריכה פרטית?: עדיין לא אחים ואחיות?: אחות ואח תחתונים?: יש :) מסתדר עם אמאבא?: פחות או יותר מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: אני אוגר כעס ברחת פעם מהבית? חזרתי עוד באותו יום אז זה לא נחשב חולם בהקיץ?: לעיתים קרובות מה היית רוצה?: לממש את הפוטנציאל שלי מה הפרחים המועדפים עליך?: מה אני כוסית? אתה חצוף?: אומרים שכן קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: אממממ ? נקי ועמוק? מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?:טוב, תודה תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: באופן כללי? טוב מאוד היו לך הפרעות אכילה?: יש מצב שבגלגול הקודם שלי הייתי חזיר כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 3 שחית פעם בעירום?: אני מחכה להזדמנות הנכונה למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:אמא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אצבעות רגליים, מייקל סקופילד / קלייר בנט לייק באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני כמה חודשים אחרי שאכלתי כנפיים באיזה מקום מזוויע.... הקאה כל שעתיים במשך 15 שעות ו-23 דקות במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: האמת שדווקא ג'ינג'יות אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: כן... למה לא? מחשוף?: זה יראה קצת מוזר לא? מה הצבע תחתונים שלך?: משתנה מיום ליום איזה מראה יש לחדר שלך?: סטנדרטי, מרווח, מודרני איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: מה אני כוסית? (פעם שנייה) איך אתה מרגיש עכשיו?: מוזר... מה זה השאלון הזה? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: מסיבה-מסיבה? לפני חודשיים עם מה אתה ישן?: עם כרית ושמיכה? האם הפיצו עלייך שמועה?: אני סבור שכן במה אתה נוהג?: ברכב... קרייזלר סארטוגה 96, דווקא נוסעת לא רע... שאר הדברים קצת פחות טוב :) אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בביצפר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה זה 2 מיליון דולר? מה עשית היום? צבא, מוזס, סושי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פותח עיניים? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? עונה על שאלונים הזויים, מסתבר אם היית חייה איזה חייה היית? ג'ירפה? איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית בן-אדם של לילה או יום? 24/7 רגיש לדיגדוגים? כבר לא כל-כך מה הדבר הכי חשוב לך? האנושות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על אהבה ממה אתה הכי פוחד? מהפחד המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? קוקוס.... כן אני יודע שזה מוזר ממתק אהוב? סניקרס מכונית? לא משהו מיוחד חג? ראש השנה תוכניות אהובות בטלויזיה? נמלטים, גיבורים, גולשים בזמן מילה אהובה? חנטריש דיסק אהוב? אין מתי בפעם האחרונה.. גרמת למישהו לצחוק? היום, יוצא כל שעה עגולה בממוצע הרגשת טיפש? כל יום שאני בצבא דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אוהב באיזה אופן? התגעגעת למישהו? לא זכור לי האם אי פעם: נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא תודה שיחקת מונופול? כן לנשים;)נישקת מישהי? (לגברים;) נישקת מישהו? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? הצלחתי דיאטה הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? WTF? פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? כן נרדמת בשיעור? לא שעת סיום: 2:07

ASS1F

New member
אני צריך הסבר...

מה אנשים עושים עם אוכל חוץ מלצורך אכילה? ולמה לעזאזל לשחות בעירום? מה זה נותן? :S

ASS1F

New member
ידוע כפרה...

הפתיע אותי שבנות 15 מתעסקות בזה, זה הכל

למעלה