סכמ"ש!

../images/Emo215.gifסכמ"ש!../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע שלכם: תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גבינה לבנה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף: אתם מוזמנים להעניק למי שבא לכם
טעים טעים תשובות כמו "לכל הפורום" לא יתקבלו
סופשבוע כייפי לכולםםםםםם

עונה../images/Emo188.gif

שיר/י השבוע שלכם:קסיוס-רונה קינן, אל תלך מכאן- מירי מסיקה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: 96 בבגרות בע"פ באנגלית!
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גבינה לבנה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הספר מארלי ואני
ו-4 במאה בצומת ספרים, כיף חיים!
(לאוהבי הספרים שביננו
) מאכל השבוע שלכם: מרק ירקות בילוי השבוע שלכם: הלכתי לשוק בתרשיחא
חחחחח ..סתם הלכתי גם לכרמיאל לקניון החדש (ואני ממש כועסת-גם שם אין חנות גלידה
למה צריך ליסוע לנהריה כדי לאכול פרוזן יוגורט?
כמה עצוב), וביליתי רבות עם חברי לעתיד
חחחח פאדיחת השבוע שלכם: לא זכור לי סקופ השבוע שלכם: אני מאוהבת בלילה..המורה שלי לספרות
כפרעליה ציטוט השבוע שלכם: אין דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: מבחנים משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מירוץ הלפיד! ביום שני אנחנו נוסעים לברעם ורצים עד לבצפר עם לפידים
חחחח ואז כל הבצפר אמור לקבל אותנו בקריאות עידוד וכאלה חחח (מעניין מי באמת ירוץ את כל הקילומטרים האלה?
30 במספר
) משהו שיש לכם להוסיף: בא לי גם קריסמס אתם מוזמנים להעניק למי שבא לכם
טעים טעים תשובות כמו "לכל הפורום" לא יתקבלו לאסתר, אלא מה?
מגיע לך על כל הלמידה

esterosh

New member
סוף סוף יש לי מה לכתוב בסיכום שבוע!../images/Emo47.gif

קודם כל אני עונה רק בגלל התמונה ששמת חחחח
כן תמיד הפטנטים הזוולים עושים את העבודה
שיר/י השבוע שלכם: גג - ג'רפות והיא עולה לגג באמונה שלמה שהיא עושה טעות קשה
אהה וגם אהבה קצרה של מאיר בנאי.)
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: יאללה שיהיה סתם תמונה חמודה של עפר מהאלבומים.
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אין מישהו מיוחד. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/גבינה לבנה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: נו ברור שגבינה לבנה!!!!
טוב ועכשיו ברצינות, בזמן ש40 אחוז ממדינת ישראל לפי טבלאות הרייטינג ראו את מהאח הגדול, אני עשיתי את המחאה הפרטית שלי והלכתי לראות הצגה בתיאטרון הבימה ,שוחרת תרבות שכמותי
אז אני רוצה להמליץ על ההצגה כל החיים לפניו. עם אושרי כהן ( שנתן משחק מדהים
באמת שהוא אחד השחקנים המוכשרים בארץ.) וליה קינג המדהימה
הצגה כל כך מרגשת ומצחיקה . היא כתובה כל כך טוב ,והכימה בין השחקנים הייתה כל כך טובה. ממש נהנתי ואני ממליצה, אהה ושחזרתי הביתה עדיין שידרו את האח הגדול, זה היה כל כך ארוך וחופר.
ולחשוב שכבר משבוע הבא יש הישרדות ,לפחות היו נותנים איזה שבועים לנוח מגל הריאלטי.
מאכל השבוע שלכם:פסטה
בילוי השבוע שלכם: הייתי במסיבה עם כל כך הרבה ערסים
אבל אני חייבת להגיד שאחד הדברים המצחיקים זה לראות ערסים רוקדים את השיר תזהר ממנה, יש להם ריקוד מיוחד שהם חיברו וזה קורע
פאדיחת השבוע שלכם: נקרעתי מצחוק במעלית , וכיאלו הייתי לבד עם עוד בן אדם שאני לא מכירה,הוא בטח חשב שיש לי הפרעות
סקופ השבוע שלכם: איים אבודים יצא בדי וי די
ציטוט השבוע שלכם: "כל החיים אני מכרתי את התחת שלי בשביל הרבה מאוד כסף,אז עכשיו שאני זקנה אני לא מוכנה לתת אותו לרופאים בחינם " זה מתוך כל החיים לפניו. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ללמוד מילים לפסיכו'
יש כל כך הרבה מילים , כל כך הרבה המון , וכל כך קשה לזכור
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יש חנוכה , דווקא סבבה, נרות בלאגנים. נחמד. משהו שיש לכם להוסיף:שבוע אחרון של בטלה
לא סגורה על עצמי עם פרצופים

esterosh

New member
תפוזבל ../images/Emo46.gif טוב אין לי כוח להוסיף תמונה.../images/Emo4.gif

esterosh

New member
אוי שכחתי לתת ../images/Emo211.gif

אז
לרותם כמה צפוי
חחחחח אבל יש סיבה, כי סוף סוף היא יכולה לאכול שקולד ח"ח על זה שעמדת בהתערבות חחחחחחחחחח

למעלה