סיכום שבועי

../images/Emo215.gif סיכום שבועי

כן אנשים נראה לי שלפעמים אני אפתח את השישור הזה בימי חמישי או שישי, תלוי מתי המחשב פנוי לי
אז קבלו במחיאת כף אחת - סיכום שבועי [8.2.2007]
שיר השבוע:
שיר השבוע של הבויז:
הופעת / קליפ השבוע:
תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע?
תכניות לשבוע הבא? שיהיה לכם סופ"ש נעים ונהדר

נמ...

שיר השבוע: איש יקר- עברי שיר השבוע של הבויז : Welcome Home של בריאן. איך עבר השבוע? בסדר דווקא שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים.:)

גמני גמני רוצה ../images/Emo3.gif

שיר השבוע: Nas - Hip-Hop Is Dead The Chemical Brothers - Galvanize Jennifer Lopez - Get Right Pink - Who Knew Hilary Duff - Play With Fife השמיניה - עוד קיץ אחד
שיר השבוע של הבויז: never gone
הופעת / קליפ השבוע: הפרק האחרון של ה"שמיניה" [שאותו אני ממש רוצה לראות אבל אז אני אבכה עוד יותר]
תמונת השבוע: אממ אבי קורניק
משפט / ציטוט השבוע: איך שאני אוהבת את אבי קורניק אז אני מרגישה שאני חוזרת לגיל 11
איפה ניק ???
איך עבר השבוע? בסדר , נחמד ... המורה שלי מצא 300 טעויות על 3 דפים שיש לי כרגע בפרויקט הגמר שלי
וגם אין - יותר - השמיניה ...
ואהה מצאתי סוף כל סוף את העיתון של השמיניה , כמה אבי יש שמה
תכניות לשבוע הבא? להבין את הפרויקט הזה.

lidor love lee

New member
עונה

שיר השבוע: החדש של פרגי שיר השבוע של הבויז: אין הופעת / קליפ השבוע: אין תמונת השבוע: אין משפט / ציטוט השבוע: "הזמן עבר מהר" חח איך עבר השבוע? מצויין תכניות לשבוע הבא? וואלה לא יודעת נראה כבר

אממ אני../images/Emo143.gif

שיר השבוע: James Morrison- Wonderful World כי טחנו אותו כל השבוע בVH1 שיר השבוע של הבויז: לופ לופ.. השיר של ניק ששירן העלתה
[על שניהם ה-
,
] הופעת / קליפ השבוע: ------- תמונת השבוע: וואלה אין
אבל נשים סתם תמונה
משפט / ציטוט השבוע: "איך הגעת לפה? תגידי לי, תסבירי לי!!!!!!1111" חחחח איזו מצחיקולה היא
איך עבר השבוע? בסדר בערך, למידה להיסטוריה, קיבלתי תעודה+תעודת הצטיינות חברתית
תכניות לשבוע הבא? לעבור את המבחן בהיסטוריה? ולא לשכוח את העבודה במת'.. ואמממ הא, לנסוע לחיפה

Blank Smile

New member
../images/Emo144.gif../images/Emo143.gif

שיר השבוע:
Damien Rice - 9 Crimes
שיר השבוע של הבויז:
יא, יש לי שיר השבוע, סוף סוף
Crawling Back To You
הופעת / קליפ השבוע:
הופעה של Crawling Back To You ביפן [או משהו]
תמונת השבוע:
*מחפשת* Lizzy the Lezzy
משפט / ציטוט השבוע:
זה דווקא משהו שדי הרס לי את השבוע, אז לא בא לי לכתוב את זה..
איך עבר השבוע?
קקה, אבל ממש קקה. ואני גם עוד פעם חולה והפעם בתור צ'ופר גם יש לי דלקת בעיניים. ממש פיכס.
תכניות לשבוע הבא?
כמה שיותר ג'ימלים. ולסגור שבת..

Eti No Name

New member
כנראה שאני.. ../images/Emo14.gif

שיר השבוע: האלבום של ג'ון מאייר המדהים. ו-Listen של ביונסה הממכר. סO שיר השבוע של הבויז: The Unloved
. הופעת / קליפ השבוע: הופעה של כריסטינה אגילרה בג'יילנו.
תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע: "אהבה לא כואבת. כשזה כואב - זה כבר לא אהבה. זה רק זכרונות שמתעתעים את הלב." איך עבר השבוע? בסדר, אני יודעת. תכניות לשבוע הבא? לחיות?

elena20

New member
עונה

שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: הופעת / קליפ השבוע: אין תמונת השבוע: אני וחבר שלי
משפט / ציטוט השבוע: "תזהרי עם השער שלך, שלא יישרף רק זה חסר לי" איך עבר השבוע? נחמד מאוד. תכניות לשבוע הבא? מחר נוסעת ליום הולדת של האחיינית
, ואז להיות עם החבר כל הסופ"ש, ושובע הבא כרגיל עבודה.

תשובותי

שיר השבוע: לילה לבן - עידן יניב שיר השבוע של הבויז: סיבריה, פוסטר גירל הופעת / קליפ השבוע: לילה לבן - עידן יניב תמונת השבוע: כל אחת מהתמונות שהועלו בשבועיים האחרונים בפורום (כולל 17 התמונות שאני העליתי...) משפט / ציטוט השבוע: "נדב אבוקסיס פשוט תותח" משפט שאמרתי השבוע בעקבות ההופעה של נדב אבוקסיס (בדרן ישראלי) במתנ"ס בגן יבנה. איך עבר השבוע? מעולה, התחיל עם ההופעה של נדב אבוקסיס במתנ"ס בגן יבנה במוצאי שבת (לא הפסקתי לצחוק עד שכמעט נחקנתי), ימים ראשון, שני ושלישי היו שגרתיים, ביום רביעי הייתי ברמת גן פגשתי ידיד, יום חמישי עבר רגיל. תכניות לשבוע הבא? אירוח ידיד (מבאר שבע) בימים שישי עד ראשון (9.2-11.2), לגבי השבוע הבא, נכון לכרגע אין תוכניות...).

Deadly Whisper

New member
אני! אני! אני! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע: The Who - We Won't Get Fooled Again
The Who - Baba O'Riley שיר השבוע של הבויז: לא שמעתי השבוע.. הופעת/קליפ השבוע: כל הפרקים של CSI שראיתי השבוע!
וגם הפרק של אבודים
תמונת השבוע: היה קשה לבחור
אבל הנה!
דנייייייי. משפט/ציטוט השבוע: מהפרסומת החרושה של CSI:NY ><" (זה לא טוב לראות XTRAHOT לפני שהשידורים מתחילים) "כולם מתים לגור בניו יורק, חלקם פשוט מתים"
איך עבר השבוע? בכללי, מעולה. היום היה קצת לא משו:/ תוכניות לשבוע הבא: מבחן באנגלית
יום האהבה (לראות אצל חברה סרט ולאכול הרבה גלידה
)

sivanick

New member
אניניני

שיר השבוע: מלא מדונה: Nothing Really Matters The Power Of Good-Bye Frozen Substitute For Love You'll See ו- Boyzone - Baby Can I Hold You Tonight Alanis Morrisette - you oughtta know Fergie - Fergalicious Dirty South vs Evermore - Its too late אמיר פיי גוטמן - מרגיש אריק ברמן-מה עוד ביקשת יפתי - הלילה יעבור שרון רוטר - ארוץ אליך שיר השבוע של הבויז: אין הופעת / קליפ השבוע: פרגי תמונת השבוע: - משפט / ציטוט השבוע: אני אפעם לא זוכרת חח איך עבר השבוע? הרגשתי קצת לא טוב אבל יחסית עבר במהירות וקלילות תכניות לשבוע הבא? תוכניות לא חסר השאלה מה ייצא לפועל

Conviction

New member
יש להכניס נושא להודעה

שיר השבוע: Howie Day - Collide Stevie Wonder - Higher Ground Daughtry - What About Now
'Alicia Keys - Fallin Fuel - Hemorrhage
שיר השבוע של הבויז: As Long As You Love Me Hey Mr. DJ [אתי
] That's What She Said Forces Of Nature By My Side
! Memories
הופעת / קליפ השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=WlDkJFcYcis
תמונת השבוע:
משפט / ציטוט השבוע: ---
איך עבר השבוע? שבוע נחמד, סופשבוע גרוע.
תכניות לשבוע הבא? ממ.. מבחנים [הוריי
], המשך קניות לפולין, וולנטיינ'ס.. וזהו נראה לי.

Shiri from the block

Active member
אני לא חוגגת כי אין לי עם מי../images/Emo10.gif +../images/Emo113.gif ניק where are you?../images/Emo7.gif

למעלה