מידע חדש

One Click Hil

New member
../images/Emo215.gifמידע חדש../images/Emo215.gif

1) הופעה של הילארי בקנדה - בוטלה ההופעה שמכרה את כל הכרטיסים באיצטדיון "מייל 1", שהייתה אמורה להתקיים ביום שבת בוטלה, בשל מזג אוויר סוער שמנע מהמשאיות הסוחבות את התפאורה להופעה מלהגיע. דאף אמרה: "אני ממש מאוכזבת". זאת ההופעה הראשונה שנאצלנו לבטל, אבל מאוד ציפיתי להופיע שם(בסט. ג'ונס). אני מקווה שבעתיד אני יצליח." 2) "הבדיחה היא עליה": זוכרים את התקופה שהילארי נהגה להכחיש את זה שהיא יוצאת עם ג'ואל? הילארי דאף נאלצה להתמודד עם עברה במהלך אירוחה בערוץ המוזיקה "מאצ'מיוזיק" בטורונטו. המנחים בתוכנית מתחו את הילארי בכך שהראו לה קטעי וידאו ישנים בהם היא מכחישה כל קשר רומנטי עם ג'ואל מאדן. "גרמתם לי להראות כמו שקרנית נוראית" היא צחקה עם הקהל. "אני מצטערת, אני לא יעשה את זה שוב". בנוסף הילארי אמרה שבזמן שהיא הקליטה את "מוסט וואנטד" היא לא רצתה שג'ואל יהיה שם. "הייתי לחוצה, אף אחת לא רוצה להיראות מפגרת ליד החבר שלה. הוא אמר לי 'למה אני לא יכול להיות שם? אני השתתפתי בזה גם!' ג'ואל גם בא לבקר את הילארי בקנדה, בזמן שהציגה את ליין הבגדים החדש שלה לבנות. 3)תמונות חדשות של הילארי בזמן שהייתה במדריד בסוף 2005.

N a d a v 1 6

New member
כזה מבאס..

היא "התכערה" זאת אומרת זה לא שהיא מכוערת פשוט היא הייתה יותר חיננית פעם שהיא הייתה מחייכת פעם כל המסך היה זוהר תשימו לב בתמונות לאומת זאת המראה הרזה הזה עושה לה לא טוב..היא נראית חולה ולא מאושרת...... רזה מדיי ומשהו השתנה בפרצוף שלה וזה משגע אוותי לפעמים כי עם כמה שהיא הרזתה משהו השתנה אצלה......וזה מוזר מאוד!!............. שלא תבינו לא נכון ואל תתקפו אותי ותגידיו "אוייש היא מושלמת". אף אחד לא מושלם,והלוק הזה לא ממש מחמיא לה אומנם היא עדיין יפיפייה אבל לא יודע תסתכלו טוב ותבינו.

olsen cool

New member
אני לא באה לתקוף אני דווקא מסכימה

והחיוך שלה מתחיל להזכיר לי את החיוך המעצבן של מרי קייט.

N a d a v 1 6

New member
לא יודע אולי היא עברה איזה..

ניתוח פלסטי בנוסף לדיאטה?..אחרי הכל היא "מודל". היא "כוכבת". עלייה לספק ולהיות "מושלמת" כיביכול ולתת לנערות "מפלט" בתור אחד שלומד תקשורת אני יודע מזה. בכל אופן מה שאני אוהב אצלה שלמרות המראה שלה..(הדיי ממוסחר) היא ממש ממש לא כזו ושאבא שלי ראה אותה אמר "עוד בריטני?" ברגע שהוא שמע את המוסיקה שלה הוא היה מאוד מאוד מופתע!!! כי אם תשימו לב יש לה שירים דיי "מוזרים". לא הייתי קורה לזה "פופ". יש לשירים שלה סטייל מיוחד וזה מה שגרם לי לאהוב אותה. לדעתי זה כמו עם בריטני 2 הדיסקים הראשונים של בריטני לדעתי הכי מוצלחים, במיוחד הראשון.....השירים שלה של פעם הם בין השירים הכי טובים ששמעתי אך לצערי עם השנים בריטני והשירים שלה פשוט ניהיו ממוסחרים וזה כבר לא היה "בריטני". השירים שלה היו משעממים.:) בכל אופן הילארי היא אחת ויחידה ואין לה תחליף ואני מעריץ אותה במיוחד בגלל המוסיקה מושלמת? היא ממש לא.

הילארי עושה מה שנקרא..

"רוק קל"..ורק בזכותה התחברתי כ"כ לסגנון הזה.. למרות שב"metamorphosis" כמעט 99% מהדיסק זה פופ טהור.

נכון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

יואו אתה כול כך צודק אתה הילד היחד שחשב כמוני לגביה..!!

olsen cool

New member
זה מה שאני לא מבינה

תדמית מושלמת?בחיי שאם כבר מושלמת אז שלא תעשה דיאטה,נגיד היא אולי הייתה קצת שמנה והייתה צריכה קצת להוריד אבל זה ממש מוגזם וזה בוודאי נובע מהפחד לעלות במשקל שוב.

לא חושבת שזה קשור לדיאטה/ניתוח...

או משו בסגנון.. הילארי שלנו פשוט..התבגרה, גדלה, ואין מה לעשות, משתנים... לא חושבת שזה משהו שהיה תלוי בה..

../images/Emo45.gif

יש כאלה שה"בייבי פייס" שלהם נשארים לנצח ויש כאלה שהפנים שלהם מתבגרות,כדוגמת היל. אבל כמובן שגם לדיאטה יש חלק בזה. עצמות הלחיים שלה מאוד מאוד בולטות מבעבר,זה נראה די נורא.

olsen cool

New member
זה לא רק נורא זה נורא ואיום

ופשוט חבל לי עליה,חבל על ההתעסקות הבלתי פוסקת במשקל. אז בסדר אני לא אומרת שהיא לא צריכה לשמור על משקל אבל לא צריך להגזים.

Sweet SiMsIt

New member
תקשיבו ../images/Emo124.gif

בת'כלס היא לא עשתה כמעט כלום כדי לרזות... היא רק הפסיקה לאכול ארוחות מקדולנס או משהו והלכה מדי פעם בשבוע למכון כושר כי לא היה לה ממש הרבה זמן. יש סיכוי שזה בגלל שהיא התבגרה, יש סיבה שזה יכול להיות קנאה מאחותה או שהסוכנים שלה או איזה מפיקים אמרו לה מה הם דורשים ממנה. ואני לא יודעת,אני רק מקווה שהיא לא אנורקסית או משהו. כי היא 100ממת בכל מצב
זו היא דעתי. רונה

N a d a v 1 6

New member
אז זהו שלא...היא עשתה המון

אין כזה דבר "הפסיקה לאכול ארוחות במקדונלדס". אל תשכחו שהיא יצאה עם ליין של בגדים! ופה הכל מתבהר ומובן לי..הבגדי הוליווד האלו הם למקלות...ברגע שהיא יצאה בליין חדש,היא צריכה לרדת במשקל...אין מה לעשות הכי "מודל". וזאת העבודה שלה אני בטוח ב99% שיש לה הפרעות אכילה ואם תשימו לב היא לא עוברת מסך כמו פעם....,החיוך שלה בתמונות הקודמות היו ממסיות את ליבי, לאומת התמונות האלו שהיא נראית פשוט חולה, וזה כואב..=\. היא איבדה את הלוק "הילארי" ואין קשר לבייבי-פייס,יש פה קשר לדיאטה קיצונית מדיי שגרמה לה לאבד את החינניות שבה...אני אוהב אותה בכל מצב ואני מעדיף אותה מאושרת..כי אני הייתי ברזון הזה פעם אז אני יודע מתי מאושרים ומתי לא.... אני לא אתפלא אם עוד נשמע בעוד כמה זמן על איזה סיפור אנורקסיה..=\.

למעלה