יום שני

יש אייקונים של קיץ ../images/Emo12.gif ../images/Emo175.gif../images/Emo179.gif

שעה 1 - אנגלית. כל כך משעמם, לא ברור למה הוא עדיין מלמד פרקים מהספר,זה לא רלוונטי ולא מעניין. שעה 2 - היסטוריה. על הקמת המדינה. עכשיו בשעתיים חלון בבית, עוד מעט חוזר לבי"ס למתמטיקה, אזרחות ואנגלית. מחר 3 (!) שעות היסטוריה
ובערב טקס יום השואה.

Insanity Is Me

New member
בי"ס מפגר.

התחלתי ב11 וסיימת ב1. איזה יום מיותר, בחיי
בכל אופן, הבי"ס הממש אידיוטי שלי החליט שלא נותנים לנו יום חופש לפני הבגרות במגמה! [מידענות] ולא רק, הם גם עושים לנו מבחן במתמטיקה יום לפני. יפה להם. לא מספיק שביום שישי הייתה לי מתכונת וגם דחפו לנו מבחן בתנ"ך באותו יום [שלא עשיתי, הלכתי הביתה], עכשיו גם זה. מה עובר עליהם? משרד החינוך ארגן לי ימי חופש לפני בגרויות, תנו לי אותם! מה הבעיה להעביר את המבחן ליום אחר? בדקנו ובאמת שיש יום פנוי שאפשר לעשות בו את המבחן. לכו תבינו את המורים הדבילים האלה, הריצו אותי כל היום מאחד לשני לברר אם השני מסכים לזה.
בכל אופן, עוד מעט שיעור פרטי ואז לקניון עם החבר לכמה סידורים
מקווה שהיום הזה ישתפר כי בינתיים הוא מסריח.

אוח,אצלנו זה גם ככה../images/Emo4.gif

מבטלים ימי חופשה,או שאומרים "אתם גם ככה תישנו עד מאוחר ,אז במקום זה תבואו לבית ספר,אחרת תפסידו חומר " או "מי שיבוא לבית ספר בזמן החופשת מגן יקבל בונוס "
. הם לא עומדים בלו"ז של עצמם,שהם יצרו,בכדי להתארגן לבגרויות כך שזה מה שיוצא בסוף... אין לי חופשת בגרות לבגרות בע"פ באנגלית,המתכונת במתמטיקה היא יום לפני,ובחלק מימי הבגרויות,אשכרה מצפים שאני אשאר אח"כ בבית הספר ואלמד.
לא נורא,נעבור את זה,נתלונן על מה שצריך להתלונן, ועוד חודשיים-נהיה חופשיים ומאושרים (לפחות לחודשיים ושבועיים
)
. תתעודדי,יהיה ממש ממש ממש טוב
(וגם עכשיו,לא נורא בכלל
)

נמש164

New member
הי כולם../images/Emo13.gif

אני שוב בבית חולים
סוגרת את היום השישי.... כניראה מחר או מחרתיים משתחררת-הלוואי!!! נמנמ חגגתי יומולדת לפני 4 ימים, פה כמובן... החברים באו ולקחו אותי לראות סרט כי נתנו לי כמה שעות לצאת כי אני מיוחדת
אז זהו... היה אמור להיות היום מבחן באנגלית אבל אני לא ממש שם
וכניראה שגם כל המתכונות שלי ידחו קצת... אז שבוע מושלם לכולם

אוי,לא ראיתי ת'הודעה

הכל בסדר
את עדיין בגדר ה"מרמה אותם"
(אני מקווה)
. המוווון המווון מזלטוב ליומולדת!!!
שבוע מושלם גם לך

למעלה