חורף

../images/Emo215.gifחורף../images/Emo183.gif

איזה כיף החורף כבר כאן ואומרים שהשנה הוא גם יהיה סוף סוף גשום
שתפו אותנו בסיפורי החורף שלכם עם המלצות - שמיכות, סירי מרק, נעלי בית, פיז'מות, כירבוליות ואפילו סרטי חורף מומלצים

rubber duckit

New member
יכולה להעיד שהבוקר היה מאוד מאוד גשום

אז אם נסעתם בפ"ת וראיתם שני חולי נפש צועדים עם
אלה היינו אנחנו. ה-2 ק"מ האחרונים היו פשוט בגזם זלעפות, אז צעדנו. ועכשיו למה שעושה את החורף שלי לנעים מרק בצל של שרון, מרק ירקות מרוסק של אמא ומרק עדשים עם קניידלך.
שקוטפים ישר מהעץ, סלט פירות של חמי, חמין של אמא. כוס
חם שגיסתי מכינה לכבוד הכריסטמס. והכי כייף לשמוע את ה
בחוץ כשכולנו בתוך הבית.

rubber duck

New member
מה שעושה לי נעים בחורף

לשמוע את הגשם וקצת להרטב ללכת בלי מטריה בגשם קל להתחמם על התנור של ההורים שלי ( קמין נפט ענקי ) מרק בצל עם הרבה קרוטונים תבשיל גולאש עם הרבה תפוחי אדמה חמין של אבא או של חמותי תפוזים הכי טריים ישר מעץ השמוטי שבחצר של אבא ואמא קפה אירי עם וויסקי וגם סתם להתכרבל בסלון מול ה tv עם סרט מתח או סרט מצחיק בקיצור אחרי שרכבנו ונהניינו ובסוף גם נרטבנו מאדדדדדדדדדדד ועדיין היה כיף
ועכשיו אפשר להתפנק בבית ביופ חורפי וגשום שרון

HayaBee

New member
ש ט פ ו ן מים בכל הבית ובריכה - מקור המים

במרפסת,. הניקוז במרפסת מיהר להיסתם בלילה, מעודף עלים שנתקלו ברשת הקטנה שעל נקודת הניקוז ,וזהו.....כל המים הפכו את המרפסת הענקית לבריכה וחדרו לדירה, לחדר המדרגות ורק צעקות השכנים העירו אותי ו בבואי לפתוח את הדלת פסעתי במים....לא שלולית, אלא בריכה בסלון וכמובן בחדרים. אני עם גב תפוס, תפסתי את המגב, יצאתי לגשם לסלק את החסימה......חוויה טרום חורפית חוזרת, בשנים עברו חוויתי 2 טראומות של שטפונות בבית שגרתי בו שמוקם בואדי..............שלא נדע, המים גורמים לנזקים, למרות זאת שמחה על הגשם ומילוי הבארות. שלכם.... נגועה בשטפונות.

המממ.... הנה משהו חם מהתנור....

עכשיו בשבילי חורף זה לשבת בגינה של הצימר שמשקיף לכינרת ולשתות כוס קפה טוב כשהגשם מטפטף לו והעננים מכסים את השמיים. עוד מעט התמונות יורדו למחשב ואז תוכלו לראות על מה אני מדברת ....

נועם@בת

New member
כל חורף מחדש הביוב זורם לי הביתה

ובחורף הזה זה כבר קרה 3 פעמים. בכל פעם שמערכת הניקוז של העיר נסתמת, או שהמשאבה לא מצליחה לשאוב את המים לים, הם פושט עולים להם בביוב וזורמים לי הביתה
. אתמול, והיום שוב, ובבית הבעל והילדים חולים. נמאס לי
. בתיה

למעלה