חדשים.

Blue Aura

New member
ברוכית ../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo210.gif../images/Emo112.gif

אני הילה.
השתלבות נעימה

Because of you

New member
../images/Emo207.gif

"כתבה" על קלי במעריב לנוער -----> לא הצלחתי להעלות את התמונות לפה אז העלתי להורדה... לא ברור מה כתוב שם אז אני יכתב פה... *קלי מבצעת בהפעה 19 שירים *ההופעה כוללת 4 נגנים, כשאליהם מצתרפות במהלך ההופעה שתי נגנות כינור נוספות *ההופעות של קלי נמשכות 70-100 דקות , תלוי כמה כיף לקלי ולקהל *רק במעריב לנוער תוכלו לזכות בכרטיסים להופעה של קלי בישראל ולמפגש בלעדי ובלתי נשכח מאחורי הקלעים *סיבוב ההופעות של קלי נקרא "Behind These Hazwl Eyes Tour" *על פי המבקרים הביצוע הטוב ביותר בהופעה הוא לשיר Where is your heart * קלי נמצאת בדרכים כבר כמעט שנה.סיבוב ההופעות שלה נפתח ב-7.6.05 *שלוש גרסאות כיסוי תוכלו לשמוע בהופעה של קלי , לשירים pieces of my heart The thrill is gone Sweet Dreams *הבמה בהופעה נראת כמו אוהל בדואי ענק , עם רצועות בד ארוכות מאוד לכל אורכה ורוחבה *במשך חלקים נכבדים מההופעה קלי מסתובבת על הבמה שהיא יחפה *צוות המופע כולל לא פחות מ-22 זמרים,נגנים, מנהלי הופעה ואנשי סאונד *קלי תגיע לישראל אחרי ההופעות באנגליה באירלנד ובגרמניה *כל הכרטיסים להופעתה של קלי בארץ נמכרו תוך ימים ספורים , ממש בדומה למה שהלך באירופה. זהו....

R o t e m G

New member
למה?

יותר פשוט להעלות את זה כתמונה רגילה, לא? רק הצעתי, אם יש מישהו שרוצה..

ליטול B

New member
ראיתם שאלה 12?!../images/Emo12.gif

מייהיה מופע החימום? או שהם טעו או שהם לא יודעים! או שאני טועה!!

R o t e m G

New member
נכון

הם ממש מטומטמים... יש להם מלא טעויות, גם בקשר לקלי וגם בכלל

otollo

New member
הם גם כתבו בתשובות למשהו

שהיא בת 24 , וזה לא נכון , כי היא תהיה בת 24 רק באפריל , אז היא בת 23 ו-10 חודשים.

patito ƒeo

New member
כמה שטויות |: ../images/Emo107.gif

ובדיוק היום התבאסתי על זה שהיא לא תשיר את Where is your heart

למעלה