ה"י 3/1/11

מ י ל ר

New member
את יודעת שרק פעמיים מצאתי את הדבר הזה?

אני מת להרוג אותו עכשיו, שהשרשרת ברקים ממוקססת ומחוזקת...

מ י ל ר

New member
מההה את הרגת את BF?!?!?

אז שינו את BF אחרי ה-BB?!?!? לול עידן, בהזדמנות נלך לצוד לך את 2 הבוסים לא רק את HH.

אני ורגב שהיה עם דמות ברמה 100...

למרות שהוא הצליח לחסל אותו גם עם המתנגד שהוא רמה 90+.... BF מארי הBB ממש לא בעייתי

מ י ל ר

New member
פייי... כי אני עדיין מפחד ממנו פחד מוות

פעם אחת שעברתי שם והוא בדיוק בא לדרוס אותי, רק מהפחד שאני לא יכול להזיז לו, מהר פתחתי דלת וברחתי משם :( אני חושב שהגיע הזמן שאני אלך לנקום בנוכל הזה.

מ י ל ר

New member
היום נעשה 2 פאפ יחד עם ליאת

היה תענוג למרות שלפעמים קורה פאשלות ואני לא מצליח לדחוף אותו על ההתחלה לפינה של צד שמאל, ואני כמעט מת בדרך.. אבל לא מתתי אז סלמטק XD אם ליאת תחליט שהיא עושה פוש קטן ומגיע ל-120, אז לפחות לא היה לי את הפחד למות כי היא תוכל להחיות אותי מהמתים, אז ליאת.. אהמאהמלארמיזהבכלל...

מ י ל ר

New member
איזה תענוג, הלכתי להרבס

לפני כמה ימים הלכתי בשביל לחפש את הכוכבים החדשים בשביל האססין שלי מצאתי 3! יש לי סט אחד של איבלי שקניתי ב-10 מיל, ועוד 3 מהחדשים (שהם גם 27 אטטק) והשאר הסקינים ה-25 אטטק. איזה כיף להתחדש בציוד חדש לאססין בחינם. חבל שאני כזה קמצן ולא משקיע עליו, אין לי שום דבר כמעט שטוב עליו, והוא כבר רמה 77, הוא חלש לרמה שלו :/ תודה למי שתרם לי ציוד אליו אם עוד למישהו יש ציוד לגנבים, CLAW, חולה, מכנס, כול דבר חמוד כזה עם קצת פונטציאל אולי (כול דבר שהוא לא עגילים או כובע) אני אשמח לקבל :) אפילו בהלוואה אם תרצו את זה יום מן הימים.

למעלה