ה"י 3/1/11

שריתושי

New member
רמה 121 ../images/Emo13.gif

הייתי אתמול קצת בדואל פיראטים בלודי ולא ממש אהבתי, לא יודעת למה, אולי אני לא מתאמנת שם נכון כי המפה הזו ממש מומלצת. גם מתתי פעם אחת... נו... כרגיל F7 הלכתי פעמים לפאפ עם חבר שהוא DRK כדי לנסות אם יש מצב שאני יכולה לעשות עליו סולו. טוב, אז ממש לא נראה לי שזה אפשרי בזמן הקרוב
עם ה-HB שלו זה היה נפלא, אבל לבד? זו כבר שאלה אחרת. קיבלתי 4% מכל פאפ. כשהיה לי 68% החלטתי שאני רוצה לעלות רמה ולכן הלכתי לפירטים בהרב-טאון. לא לקח הרבה זמן לעלות את 30% הנותרים. כמובן שעכשיו שאני חזקה יותר, אני גם הורגת מהר יותר ולכן זה אפקטיבי למרות שאני מקבלת רק 0.01% לאחד.

Hasselblad

New member
מזל טוב!

הרמות הראשונות בעבודה רביעית ממש מרגשות, כל פעם מחדש יש התרגשות לשים נקודות בסקילים.

שריתושי

New member
לדעתי, כל עליית רמה היא כיף ../images/Emo6.gif

וכן, רמה הבאה אני מוסיפה טיפה נקודות לSE, אז יש לי למה לצפות ברמה הבאה. הוספתי נקודה אחת בDRAGON BREATH וגיליתי שזה ממש יעיל. לא להאמין, אבל בחיים לא השתמשתי ב-POWER KNOCK BACK, אלוהים יודע למה
אני עדיין מבטיחה להעלות תמונות של הסקילים ברגע שתהיה לי התוכנה

עליתי 6% שלמים אתמול. ../images/Emo13.gif 80.5 % ../images/Emo13.gif

GUN BOSS , KREXEL , 2X ZAKUM ושעה עם מיקי ב TOT. שמים לב שהמשחק טיפל'ה התרוקן. אחרי שבועיים הצלחתי לראות את זאקום מבפנים..... אחרי שאעלה ל 192 ואחרי שאקבל את המחשב החדש שלי אני מתכננת לנסות סולו על HT..... סיוון - השדואר מהגילדה שלי שאת מכירה - דרגה 199 עושה סולו על HT ב 55 דקות. אבל הוא אחת הדמויות החזקות בסקניה לדעתי..... (וגם חוקי).

Hasselblad

New member
6% ביום לרמה שלך זה ממש אחלה!

אני בכלל לא מתקרבת לזאקום עד שכל האמריקאים יחזרו ללימודים ויתנו קצת אוויר לנשימה במשחק. לגבי השדואר בגילדה שלך... תראי אני יודעת איזה ציוד יש לו ובוא נגיד שאני לא מאמינה שיהיה לי ציוד בסדר גודל כזה.... לגבי עם הוא חוקי הוא לא... יש שמועות אחרות ממה שאמרת אבל זה לא משנה לי כל כך, כי גם אם הוא חוקי הוא הוציא ים ים ים ים של כסף על הציוד שלו. אני שורדת HT בלי בעיה אבל סולו לא נראה לי שיקרה.

הנחה 2 היא הנכונה

הוא מוציא אלפי דולרים על הדמות שלו !!! ה מ ו ן ! כסף לא חסר שם.... וזה לא תחרות - סתם רציתי לעודד אותך. שדואר זו אחלה דמות שבעולם ! שאלתי אותו לגבייך אם לדעתו את יכולה לעשות סולו על GB בדרגה 167 והוא אמר שלדעתו - כן. ולגבי זאקום - הילדים חזרו ללימודים ! אתמול היה ממש רייק בזאקום. אם אני הצלחתי להיכנס תאמיני לי שרייק. אני מאלו שמחכים 5 שעות בתור וכולם חוטפים להם....

וגם....

אף אחד לא עושה סולו על HT בדרגה 16X...... חכי ל 199.....
אני אנסה בסביל הספורט כשאהיה 0 % לא בטוחה שאצליח אבל מה אכפת לי לנסות..... בשביל הספורט והעיניין וה"לצאת מהשיגרה".

שריתושי

New member
איזה יופי סמדר..

בהצלחה וכן, פתאום יש מקום בFM
אז זהו, סוף סוף נגמר הסיוט של החופש שלהם?

Hasselblad

New member
אני מכירה את רוב הסירטונים שלו

והסירטון הזה עוד לפני ה BB.

שריתושי

New member
אני חושבת שאת צריכה להשתמש בשיקוי שהופך אותך

לאיש הזקן הזה, אבל אני לא סגורה על לאן צריך ללכת אחרי שאת הופכת להיות הוא.

miss_t

New member
אוקיי, הצלחתי!

השתמשתי בשיקוי ואז חיפשתי את הNPC שיהיה לידו מנורה וזה עבד

בנתיים חוסר תזוזה.... וחיסול BF!../images/Emo12.gif

די נמאס לי מהכל במייפל וגם חוסר זמן בגלל שעות עבודה מטטורפות
היה חביב למידי לחסל את BF ברמה נמוכה יחסית יחד עם הראש דלעת ההוא אך לצערי לא נפלו הדרופים הנחוצים
כך שהצייד ימשך ביום אחר...

למעלה