היום!!!!!!!!!

steelwater

New member
../images/Emo215.gifהיום!!!!!!!!!../images/Emo215.gif

ייייייייייייייי!!! ה-י-ו-ם העונה החדשה של סקראבס מתחילה ואני לא יכולה לחכות לראות כבר את הפרק הראשון! למרות שזה מאד מלחיץ... אימלה? מה יקרה בפרק הזה. מה יקרה בעונה הזאת? די לא רוצה! אני פוחדת!
אז תגידו אם מישהו יודע, זה משודר ב-21:00 בארה"ב אז מתי זה יוצא אצלנו? ב-11:00 בבוקר? או 7:00 בבוקר? וביום שלפני או ביום שלמחרת? אני מבולבלת! אני רוצה דלעתי מתי כדי לי לחפש את זה באי מיול... ותזכירו, כשכותבים משהו על העונה החדשה(ועל הסוף של העונה החמישית) תשימו סימן ספויילרים!!! זה ממש לא כיף שנהרס משהו בסדר. אני ממש אשתדל הפעם אל לקרוא את הספויילרים ולא את התקצירים אפילו. אני מקווה שזה יעבוד.
שתהיה עונה טובה לכולנו ואני מקווה שזה שיש עונה חדשה זה יצרו הרבה דיוניים ושיחות פה בפורום ושהפורום יפרח!

DivineComedy

New member
ככה

קודם כל יש כמה סרטונים בtv.com. זה בשביל לגרות את התאבון. אני לא הסתכלתי כי אני לא רוצה שייהרס. מחר בבוקר כבר אפשר להתחיל להשיג אותו (אנחנו כמובן לא מדברים פה על פיראטיות לכן פשוט נשאר צבועים ונדבר בכאילו בשביל הפוליטיקלי קורקט) בקיצור אין סיבה שעד מחר באיזור הצהריים+ , לא נוכל כבר לראות את זה.

steelwater

New member
הודעה מזאק!

Dear Myspace friend, Hello! Sorry I have not blogged in awhile, but I have been very busy with the holidays and work. Anyway I just wanted to let you know Scrubs is FINALLY back on the air tonight (thursday) at 9pm Eastern/Pacific on NBC. They scheduled us against Grey's Anatomy, so we know we're gonna get crushed. But if you're a fan of the show, please tune in. Also, here is a music video that shows a sneak peak at the musical episode we shot. It highlights Turk and JD's gayest moments. I think it is quite hillarious if I do say so myself. I'll post more soon. peace and love, zb איזה מסכן חמוד! הוא אומר פה ששמו אותם מול האנטומיה של גריי אז הם בטח ידפקו ויקבלו אחוזי צפייה נמוכים. אבל הוא מבקש מאיתנו שאם אנחנו מערצים של הסדרה אז שנראה אותה. הוא שכח לשים את הלינק בהודעה הזאת אבל הוא פרסם אותו בהודעה אחרת אז הנה הוא: http://www.youtube.com/watch?v=GF6rSGfUdyg זה כל-כך מצחיק!!!!!!!!!!!!! אוי גד, זה פשוט כל-כך מצחיק. עד כדי דמעות חחח! ושניהם שרים מאד יפה.

creepy creep

New member
אוי איזה מתוקים!!!

חח ממש עושה לי חשק לראות כבר את העונה השישית.. אם היתה לי אפשרות הייתי רואה אבל לא נורא..אני בטוחה שיש מספיק אנשים שיראו.

creepy creep

New member
אינלי יס

חחח האמת שעכשיו מצאתי אפשרות לראות את הפרק הראשון..לא יודעת אם יהיה אפשר גם את שאר הפרקים נקווה לטוב..חח

למעלה