milkshakit

New member
מה לעשות ../images/Emo189.gif

שיש כאלה שטובים במתמטיקה ויש כאלה שגרועים

inbal287

New member
למען האמת,

הסיבה היחידה שאני בשלוש יח"ל היא שהמנהלת שלי לא הייתה מוכנה להעלות אותי לארבע שנה שעברה בגלל בעיות אישיות [כאילו, בגלל שהייתי חדשה בבי"ס והיא החליטה שאני מופרעת נפשית וכו']. והסיבה היחידה שאני נכשלת בשלוש יח"ל היא שמשרד החינוך נותן לכל אחד ללמד
.

danduuu

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo12.gif מזה השטויות האלו??

איזה ביצפר מטומטם חח על סמך מה היא בכלל החליטה שיש לך בעיות נפשיות?סתם כי בא לה? אויש שונאת ביצפר ואת כל מערכת החינוך המטומטמת הזאת!אולי השרה החדשה תהיה טובה יותר מי יודע..אתם יודעים שבכלל ללימור לבנת אין בכלל 12 שנות לימוד ואין לה תעודת בגרות??זנות לשמה!

inbal287

New member
לא, כי

ההורים שלי גרושים. ואני צריכה פסיכולוג. ובגלל שיש לי ממוצע 8 במבחני הדסה אז יש לי ליקויי למידה [8 מתוך 9, כן?]... ובגלל שיש לי צמידים ושרשראות ואני שומעת רוק אז אני מסוכנת לסביבה. כן, היא אמרה לי את זה בפרצוף בראיון קבלה לבי"ס.
.

האח.. בעיות של תיכוניסטים ../images/Emo3.gif

[ציניות!!!!
] כשתגיעו לצבא תראו מה זה צרות... כשהמפקד ה*לא* ישיר שלכן בא ואומר לכן "את לא מסתדרת עם הנבות, הן לא אוהבות אותך, אז אני רוצה שתעברי בסיס" כשהוא עוד חצי יום משתחרר [בדיוק!!!], תדעו מהן צרות אמת
כן.... לעזוב את גן עדן כי מישהי מפגרת החליטה שאני לא ראויה לאהדתה. אמא שלה זונה!!! שתמות!! כל כך כל כך!!!!

danduuu

New member
איזה בת זונה היא!

מזה השטויות האלו? יש מלא ילדים שההורים שלהם גרושים ולא אומרים להם שהם עם בעיות נפשיות ויש מלא ילדים ששומעים רוק זה אומר שאנחנו סכנה לציבור חח? כל אחד ומה שהוא אז מה ואלה ששומעים דיכאון ומזרחית הם לא סכנה? זה סכנה כפולה! "אימת הערס"-הסרט שכל הפריקים יפחדו ממנו
חחח כל הזכויות שמורות לדנה את קשת בע"מ ואני חושבת שאת בסדר גמור ושתלך תמות המנהלת הדפוקה הזאת! סורי אני מוציאה עצבים על מנהלים מטומטמים המנהלת שלנו למשל שקרנית ברמות! שנה שעברה שי גבסו היה בביצפר שלנו והוא הופיע רק בשתיים ככה אני לא מעריצה שלו או משהו אבל אמרתי יאללה אם אומן בא לביצפר שלנו אז למה לא לראות? קיצר התבטלו לנו מלא שיעורים באותו יום וסיימנו באיזה עשר אחד עשרה ואז הלכנו לשאול את המנהלת אם באמת שי גבסו בא לביצפר אז היא עושה לנו "לא!מי אמר לכם את זה בכלל? איזה שטויות לכו הביתה" אז אני ומור הלכנו הביתה ואמרנו טוב נו אם המנהלת אמרה אז אין כלום לא חשבנו לחכות בביצפר עד שתיים כדי לראות אם באמת יש או אין הופעה..הלכנו הביתה ומור באה אליי והבית שלי לא כל כך רחוק מהביצפר אז פתאום באחד או שתיים אנחנו שומעים הופעה שבאה מהכיוון של הביצפר ואנחנו מזה בעצבים הלכנו לביצפר רק מקללים ת'מנהלת שלנו ואנחנו מגיעים לשער ולא נתנו לנו להכנס!! כל הביצפר היה שם ורק לנו לא נתנו כי כבר יצאנו ולא נתנו כניסה לאנשים אחרים! חוצפההה ביצפר מזדיין! השנה הביאו לנו את דני דין ושורטי ורצינו ללכת הביתה ולא פתחו לנו ת'שערים! מפגרים! אוףף שונאת את הביצפר הזה! וואווו דפקתי חפירה חחחח יותר גרוע מקשת! אההה ודרך אגב קודם לורדי היו ב-MTV!!

little WhiSper

New member
חח לא לא חומד גמני פה...../images/Emo45.gif

הבגרות עברה סבירה [עשיתי 01 ו02 ] אבל אחכ כשראיתי ת'תשובות גיליתי פוול טעויות...
מועד ב', היר איי קאם!

danduuu

New member
חחחח יאללה אפשר לעשות מפגש פורום

במועד ב' חחחח כולם יהיו שם

little WhiSper

New member
חחחחח דוגרייי

בהתחלה קראתי רק ת'כותרת ולא הבנתי מה הקשר עכשיו מפגשפורום..
אבל במקרה שלנו כל אחד גר בחור אחר, לא?

danduuu

New member
כן אבל אפשר לבקש במיוחד ממשרד

החינוך שאנחנו רוצים מועד ב' מקובץ של כל מיני אנשים מהארץ במקום מרכזי אחד חחחח

little WhiSper

New member
חחחח כן בטח...

ומי יביא לי סוכריות על מקל במקום המורה למתמטיקה!?

danduuu

New member
יחחחחחח לכם הביאו סוכריות על מקל??

לנו הביאו מקופלת
גם השנה וגם שנה שעברה איזה השקעה אה? חחח חבל שהיא נתנה לנו רק אחרי הבגרות

little WhiSper

New member
../images/Emo214.gif

על מקל יותר שווה.
סתם סתם גם באנגלית וגם במתמטיקה הביאו לנו הקטע שבמתמטיקה שבשאלון הראשון היא הביאה 10 דקות אחרי שהתיישבנו אז הרכז אצלנו אמר לה שלא תביא לנו עדיין כי זה יצמיא אותנו, בלה בלה בלה. אחרי השאלון של הערב הם השאירו את הסלסלה מלאה סוכריות לבד בחדר מורים, כל אחד שיצא בערך לקח חופן נדיב ביותר וברח. עד היום ישלי אספקה

למעלה