ו-א-ו
אומרים שמדונה נראית מדהים לגילה, ולא יהיה פייר לומר שקיילי יותר כי היא קטנה ממנה ב-10 שנים, אבל גאאדדד, היא נראית כמו ילדה בת 20!!!!!!!!1 איזה מראה, איזו אנרגיה, איזה הייפ!! היא מפוצצת!!!! ואני מעריך מאוד את זה שיש לה רקדנים שחורים גם מתי שהשוני שלהם כל כך בולט. זה ממש יפה! ככה צריך להראות שוויון. אבל אני גם לא אהיה מופתע אם היא בחרה ברקדנים כהים על פני בהירים ולא בגלל שהם באמת רוקדים טוב יותר, אלא כדי שכשנזכיר את זה כמו עכשיו זה יהיה באור חיובי, וכדי להציג אותה בתור אחת שנותנת לכל אחד זכות שווה. שוויון אמיתי לדעתי יושג בעוד הרבה זמן ולא ייראה ככה. זה נראה לי ממש כאילו היא שמה בכוונה את אותם רדנים שחורים, בשביל התדמית שלה כמעודדת שוויון. כשיהיה שוויון האמת, דווקא אז לכל רקדנים יהיה אותו צבע עור, כי אז גוון יהיה רק.. נתון פיזי. וכשלנתון הזה לא תהיה שום משמעות, כמו שאמור לקרות בעולם שוויוני, לא יצטרכו רקדנים יוצאי דופן בשביל התדמית. זה יהיה כמו קריטריון או "תנאי קבלה", שבמודעות "מחפשים רקדן כזה וכזה" לצד שרירי, גבוהה או לא יודע מה, יהיה כתוב, לבן. או שחור. כי זה לא יותר מנתון. וגם יבקשו בלונדינים, או יגדירו גודל חזה לרקדניות כדי להתקבל, כי זה לא יאמר שום דבר, זה יהיה רק פרמטר כדי ליצור אסתטיקה ומראה אחיד. בכל זאת, מה שהיא עושה עכשיו זה נפלא כי אנחנו רחוקים ממצב כמו שתיארתי, וכדי להגיע לשם מה שהיא עושה הכרחי.