Our SuperNaturl Weekend

to the end1

New member
../images/Emo214.gifOur SuperNaturl Weekend ../images/Emo214.gif

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע:
מי הצחיק אותכם השבוע:
מי זכה למכות ממכם השבוע:
שיר שעשה לכם ת'שבוע:
וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע:
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע:

Ayelet 363

New member
My SuperNatural Weekend

דבר טוב: שיעור נהיגה טוב. דבר רע: אחריו שיעור נהיגה רע מאוד. מי הצחיק אתכם השבוע: חברות שלי. מי זכה למכות מכם השבוע: אף אחד. שיר שעשה לכם ת'שבוע: Glee- Don't Stop Believin', Glee- Keep Hol;ding On וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: אין. ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר- Dragon Keeper מאת רובין הוב... כן, עדייו. סדרה- חברים, גלי, בנות גילמור. התחדשות השבוע: אין. תמונת השבוע: ג'ארד בתור דין מבנות גילמור (אוףף. אצטרך להתרגל מחדש לקרוא לסאם דין. זה מבלבל באופן מפתיע...).

Ayelet 363

New member
הנה עוד תמונה שלו משם

אני מעדיפה את ג'נסן, אבל הוא בהחלט חמוד...
.

lilith93

New member
my supernaturl weekend

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע: טוב- הבנתי מי בעמת החברים שלי, מצאנו כנראה דירה חדשה:) רע- הרגשתי רע בגלל מישהיא וההתגנהגות שלה כלפיי מי הצחיק אותכם השבוע:אח שלי.. עשינו קרב מים בבית מי זכה למכות ממכם השבוע: אח שלי שיר שעשה לכם ת'שבוע: we are the world החדש וידיאו שעשה לכם ת'שבועאין : ספר\סרט\סדרת השבוע: ספר -אין, סרט-שחכתי.. סדרה- בנות גילמור, csi,stargate sg1 ןאטלנטיס... התחדשות השבוע:קיבלתי תיק במתנה:) תמונת השבוע: תמונה שעיצבתי בפוטו... אחת האהובות עלי.. מי שלא מזהה זאת בר רפאלי

משי22

New member
סופשבוע...

דבר טוב: נגמרו המבחנים! דבר רע: מתחיל סמסטר קיץ
מי הצחיק אתכם השבוע: אמממ... תרדו עוד קצת ותגלו. מי זכה למכות השבוע: אף אחד, אבל אח שלי היה בהחלט ראוי להם
ספר השבוע: אשתו של הנוסע בזמן סרט השבוע: דמדומים 3 סוף סוף... סדרת השבוע: עכשיו אתם מוזמנים לצחוק... עניין של זמן ועשרים פלוס. וכל וידואי השבוע שלי, שירי השבוע שלי ומי שהצחיק אותי השבוע משם איפה שאלת השבוע???

WatchMeWatchYou

New member
איזה כיף שנגמרו המבחנים?

וגם אני עושה קורס קיץ..... תענוג
איזה קורס את עושה? ואני כל כך רוצה לקרוא את אשתו של הנוסע בזמן. אולי עכשיו יהיה לי סוף סוף זמן לעשות את זה..

משי22

New member
הסימן שאלה בכותרת מיותר, נכון? ../images/Emo6.gif

אני עושה מד"ח- משוואות דיפרנציאליות חלקיות, ואותות אקראיים. אשתו של הנוסע בזמן- אני ממש מקווה שלא ראית כבר את הסרט או ספיילרת לעצמך את הסוף, כי זה קצת יוריד לך מההנאה. בכל מקרה זה ספר חביב מאוד. מה את עושה בקיץ?

WatchMeWatchYou

New member
היה אמור להיות שם סימן קריאה...

לא יודעת למה יצא בסוף סימן שאלה
הו.. נשמע כייפי ביותר.. או שלא.
שיהיה בהצלחה! אני עושה קורס אנגלית, כדי להפטר מזה. והכל כי חסרות לי 5 נקודות כדי לקבל פטור! לא, לא ראיתי את הסרט בגלל שאני רוצה לקרוא את הספר. וגם הצלחתי להתחמק מספויילרים

ANGELUSPIKE

New member
שבוע טוב לכולן/ם

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע: נולדה לי אחיינית חדשה, אז שום דבר רע לא יכול להתעלות על זה. מי הצחיק אותכם השבוע: האחיינית השנייה שלי, רק לשמוע אותה מדברת ואני נקרע מצחוק. מי זכה למכות ממכם השבוע: אף אחד, וחוץ מזה אני חושב שהשאלה הזאת מיותרת. שיר שעשה לכם ת'שבוע: כמו שבוע שעבר, איירפליינס של היילי ויליאמס והראפר בוב. וידיאו שעשה לכם ת'שבוע: הקליפ של השיר הזה. ספר\סרט\סדרת השבוע: פרק חדש של סוכן מחוק, התגעגעתי. התחדשות השבוע: כמו שצויין למעלה אחיינית חדשה. תמונת השבוע: הייתי שם תמונה של האחיינית שלי אבל אחותי לא מרשה לי, אז תדמיינו תינוקת חמודה שנולדה לפני פחות משבוע.

WatchMeWatchYou

New member
מזל טוב! ../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif

*מדמיינת תינוקת חמודה שנולדה לפני פחות משבוע*

WatchMeWatchYou

New member
../images/Emo26.gif

דבר טוב\רע שעבר עליכם השבוע: טוב- הייתי אצל בת דודה שלי והיה ממש כיף, וגם אין לי יותר מבחנים!! רע- הרכבתי מערכת לשנה הבאה ולא יהיו לי חיים בכלל!
וגם בגלל זה אני צריכה לעשות קורס קיץ כי לא מסתדר לי לקחת את הקורס במהלך השנה... מי הצחיק אותכם השבוע: אחי ובת דודה שלי. מי זכה למכות ממכם השבוע: אף אחד... שיר שעשה לכם ת'שבוע: Be Yourself - Audioslave וידיאו שעשה לכם ת'שבוע:
ספר\סרט\סדרת השבוע: מופע שנות השבעים ובונז. עשיתי מרתונים של שתי הסדרות בימים האחרונים... המקס מפוצף בסדרות אז אני משלימה עכשיו
התחדשות השבוע: סנדלים וכמה חולצות חדשות :) תמונת השבוע: אני לא במחשב שלי, אולי אני אעלה אחר כך..

למעלה