ל-Refreshing Menta

../images/Emo214.gif../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif ל-Refreshing Menta../images/Emo65.gif

שחוגגת היום יומולדתתתתתתתתתת
שרשרו לכאן ברכות, אפרסם את שלי כשאחזור מהעבודה
נטע, בינתיים אאחל לך אחלה של יום

בת 1986

New member
נטע../images/Emo23.gif

מותק שלי, המון המון מזל טוב ליום הולדתך!!! שיהיה לך את היום הכי מאושר בחיים.. ותנצלי אותו כראוי.. רק שמחה, אושר, הצלחה ובריאות ואהבה
אוהבתותך..

moriboy666

New member
עכשיו היום הזה מתחיל ושיהיה לך יום טוב../images/Emo13.gif

מזל טוב נטוש אני לא טוב באיחולים וכאלהה אבל אני אאחל לך שתצליחי בכל דבר שתברחי לעשות ובעיקר מאחל לך את מה שאת רוצה לעצמך יום זוהר למרות הגשם!! מזל טוב.

נטע מזל טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

למרות שאני לא מכירה אותך [ואשמח להכיר
] שיהיה לך מלא מלא מזל טובב שיהיה לך יום מיוחד כזה.. כמו שיומולדת צריך להיות! ושכל חלומותייך יתגשמו..

נטעעע../images/Emo23.gif מזל-טוב../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

היום יום הולדת! היום יום הולדת! היום יום הולדת לריפרשינג מנטעעע
שתהיה לך שנה מדהימה! וצבעונית
אל תשכחי לנצל בא כל רגעעע!!
אוהבת מלאא
דניאל

../images/Emo214.gifאז נטעעעעעעע

אני מכירה אותך מלא זמן ... אבל אפילו פעם אחת לא נפגשנו, אז בינתיים [עד שניפגש] אאחל לך: בעיקר אהבה, המון בריאות, שפע של אושר, יותר הצלחה ושגשוג, ואל תשכחי שחיים פעם אחת , אז אל תהססי לחיות כל יום מחדש [כן, יש פה סתירה מסוימת
] אההההה והכי חשוב, תמשיכי לשמוע כפיר אפשטיין

../images/Emo126.gif תודה רבה רבה לכולכם!

חיה, גל, מיכל, אתי, הילי, מורי לנצח [קוראים לך מור?
] דניאל, פרה של שוקולד [אינני יודעת את שמך] וכמובן הדרי, תודה רבה על הברכות המקסימות!!! והדר, תודה על הנעיצה
זה אירוע חשוב
הילי- כתבתי לך גם בג'נגו כי התבלבלתי, אני ממש אשמח להכיר אותך
[email protected] הברכות שלכם עשו לי את היום! תודה! וגל, אחלה ברכה! באמת! ותודה לכולם! לכל אחד ואחד מכם על הברכות החמות!! אוהבת המון
נטע, שכבר לא ילדת יומולדת

למעלה