שאלה .

loligoth

New member
../images/Emo214.gifשאלה .

סליחה מראש אם זה לא המקום הנכון, אני פשוט לא יודעת לאן להפנות אותה. ברצוני לקנות את הפסקול מ"פאנטום האופרה" והבנתי שיש שני פסקולים שונים: אחד של הסרט ואחד של המחזמר. אז לשאלתי, מה ההבדל כאן, בעצם? תמיד חשבתי שהשירים בסרט הם אותם השירים מהמחזמר... יש הבדל משמעותי במילים? בלחן? במבצעים? במה בדיוק? וזה כזה משמעותי? אני צפיתי רק בסרט אבל במידה שלא יהיה בחנות את הפסקול שלו כנראה שאני אקנה את הפסקול של המחזמר. ו...מה אתם אישית מעדיפים? ולמה?

tommy walker

New member
תשובה

אמנם לא יצא לי לראות את הסרט "פאנטום האופרה" אבל יש לי תשובה חלקית בשבילך. השירים הם אותם שירים ואותם מילים אבל המבצעים הם שונים. הפסקול של המחזמר הוקלט ע"י שחקנים מסוימים ששיחקו באותה תקופה בהפקה מסוימת של המחזמר הבימתי, ופסקול הסרט הוקלט ע"י השחקנים ששיחקו בסרט. אולי יש גם טיפה שוני בעיבודים (את זה יוכל להגיד מי ששמע גם את השירים בסרט וגם במחזמר) אבל גם אז זה בטח לא הבדל גדול. אני יכול להציע לך לנסות לשמוע דוגמאות מהסרט ודוגמאות מהמחזמר ולהחליט לבד... תנסי לחפש באתר אמזון את שני פסי הקול ולפעמים יש שם אפשרות לשמוע קטעים מכל שיר, אז אולי זה יעזור לך להחליט. את יכולה גם לנסות לחפש בתוכנות שיתוף קבצים כמו אימיול וכו'. בהצלחה

Adidush888

New member
תשובה

אני ממליצה לקנות ר-ק את הפסקול של המחזמר ולא של הסרט, המבצעים של הסרט נוראים, וגם מחווירים לעומת המקוריים (שים לב שאתה קונה את הפסקול של שרה ברייטמן ומייקל בול). בסרט אין את כל השירים, ובבשיר הנושא נחתך בית.

loligoth

New member
../images/Emo214.gifאני נקבה ;;

עם פות וכאלה... P: עכשיו שכנעת אותי לקנות את הפסקול של המחזמר ^^ אבל אני אנסה לשמוע שירים מהשניים ולהחליט כמו ש-tommy walker הציע. תודה רבה :] עכשיו צריך לשכנע את אבא לתת לי כסף

tommy walker

New member
לא נורא

חחח יש מייקל בול... רק שהוא לא מופיע באף פסקול של פאנטום האופרה... אבל זה בערך המחזמר היחידי שהוא לא מוקלט בו. חוץ מזה הוא השתתף בערך בכל דבר שקיים שקשור למחזות זמר :)

Adidush888

New member
חחח

וואי הויאודי פועל לי סופסוף!!! ואני רואה את עוץ לי גוץ לי אז לכולכם בוקר טוב בוקר טוב (למרות שזה לא בוקר)

loligoth

New member
../images/Emo214.gif=[

אז הלכתי וביקשתי את הפסקול מהמחזמר. קניתי אותו והייתי כולי שמחה עד שהגעתי הביתה והבנתי שזה בכלל הפסקול של הסרט >_> בטיפשותי לא לקחתי קבלה... מה לעשות? לוותר? לנסות להחליף? ><

למעלה