תשובה
שלום רב, הפרעות אכילה יכולות לגרום לבעיות וספיגה לקויה במערכת העיכול ואף לבעיות גופניות אחרות אני חושבת שיש מקום לפנות לטיפול בהפרעת האכילה ע"י איש מקצוע. הייתי ממליצה לך להיכנס לפורומים שמתעסקים בהפרעות אכילה, אולי שם תוכלי למצוא תמיכה בנוגע לבעיה העיקרית ממנה את סובלת. כדי לנסות ולסייע לך בבעיית העצירות ממנה את סובלת, אני יכולה להמליץ על תוסף תזונה של חיידקים טובים, פרוביוטיקה. התפתחותם ושגשוגם של חיידקים פרוביוטיים במערכת העיכול הכרחיים לפעילות תקינה של המעיים, לתהליכי ניקוי הגוף ולשמירה על בריאות תקינה. נטילת השלמות פרוביוטיות מסייעת לגוף בשמירה על תפקוד תקין של מערכת העיכול, תומכת בפעילות מערכת החיסון ומונעת מחלות. פלורת מעיים משגשגת הכרחית לעיכול וספיגה יעילים של רכיבי המזון, ייצור אנזימים וויטמינים שונים, הסדרת חומציות המעיים, כמו גם לפעילות מעיים תקינה ולניקוי נאות של מערכת העיכול. המיקרואורגניזמים הידידותיים מונעים שגשוג של חיידקים גורמי מחלות, פטריות ושמרים – ובכך מגנים עלינו מפני זיהומים במערכת העיכול.
נוסחת מולטי-ביליון-דופילוס מתקדמת מספקת ארבעה זנים של חיידקים ידידותיים: ל.אסידופילוס, ב.לקטיס, ל.פאראקסי ול.רמנוסוס במינון של חמישה מיליארד חיידקים פעילים, המוגנים מחומציות הקיבה בפטנט בכל כמוסה. הנחיות שימוש: 1-2 כמוסות ביום, עם הארוחות. אשמח לעזור בכל שאלה נוספת, בריאות שלמה, עדי ישראל