סיכום שבועי

../images/Emo214.gifסיכום שבועי

שיר השבוע של כפיר-
שיר השבוע בכללי-
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
תכנית שצפית בה השבוע-
מאכל השבוע-
בילוי השבוע-
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא?

unknownn12345

New member
:) סיכום שבועי

שיר השבוע של כפיר- כל הדיסק נחשב?! :D חחח נראה לי "מה נשאר ממני" שיר השבוע בכללי- הדיסק של כפיר התנגן סורי חח הדבר הכי טוב שהיה השבוע-הייתי בהשקה, בטקס השבעה של חברה שלי ובעוד הופעה :D . הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שבוע פאנן :p אין כלום. תכנית שצפית בה השבוע-לא צפיתי .. אבל "במוחו של רוצח סדרתי" חחח אחד הדברים מאכל השבוע-קוסקוס :p בילוי השבוע-וואי קשה:D ההשקה הייתה אבל אחד הדברים היפים סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- חכו יגיע מחר ונדבר חח תכנונים לשבוע הבא? שני ימי הולדת :D !

אוי איזה שבוע!../images/Emo9.gif שיהיה לכולם אחלה סופ"ש../images/Emo70.gif

שיר השבוע של כפיר- כל הדיסק מדהים!!!!! שיר השבוע בכללי- היהודים- Don't like, ניו יורק סיטי. הדבר הכי טוב שהיה השבוע- ההופעה של כפיר כמובן!
היה הכי מדהים בעולם! תכנית שצפית בה השבוע- אממ.. שוב חברים ולא זוכרת מה עוד.. מאכל השבוע- מוזס!
בילוי השבוע- ההופעה! מה שהיה לפניה וכמובן מה שהיה אחריה!
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-
תכנונים לשבוע הבא? הבטחתי לעצמי שאני הולכת להדר!
ולסיכום- הדר תודה!

אתם חייבים להסתכל על התמונות! זה הורג!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מודעת רכב למכירה - צילמו היום ברחוב פינברג בת"א

moriboy666

New member
The Phanton of the Opera is there

!!!INSIDE YOUR MIND שיר השבוע של כפיר-אושר ועצב שיר השבוע בכללי-הגיע סתיו, קריר עכשיו, ואיזה כיף אני גם מאוהב.. בעצם אני לא יודע מזה.. אין שיר ספציפי אלבום השבוע 0 של דמיאן ריייס הדבר הכי טוב שהיה השבוע-ההופעה בשני ועוד אחת של אביב בחצות.. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-כל השאר... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף תכנית שצפית בה השבוע-לונדון וקירשנבאום מאכל השבוע- לא זוכר בילוי השבוע-ההופעה. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-שבא לי למות תכנונים לשבוע הבא?למות

../images/Emo187.gif

שיר השבוע של כפיר- אמונה וגם מנגינה קטנה שיר השבוע בכללי-ימים אחרים של סקעת הדבר הכי טוב שהיה השבוע- ההופעה של כפיר ולראות את אריאלה ויסמין הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שעוד 14 ימים יש לגלעד שגב יומולדת
תכנית שצפית בה השבוע- היפה והמרובע(עשיתי מרתון עם חברים שלי היום!) מאכל השבוע- המבורגר בילוי השבוע- מונית שירות לירושלים סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע-שהראל סקעת היה בהופעה של כפיר
תכנונים לשבוע הבא? היו כמה ואני לא זוכרת הודגש באמצעות מדגישומטיק

שלי פאר

New member
זה הסיכום השבועי האחרון שלי

שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע בכללי- אם הייתי -נעם פנחסוב הדבר הכי טוב שהיה השבוע- אממממ לא זוכרת הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- גם לא זוכרת תכנית שצפית בה השבוע- כל העונה הרביעית של שנות ה70 מאכל השבוע-שניצל של אמא (וואי אני אתגעגע) בילוי השבוע- לא היה סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- יש אחד שכותב שירים, והשירים שלו הם החיים שלי תכנונים לשבוע הבא? אני עוברת לגור ברמת גן,אז מצד אחד אני כולי מתרגשת ומצד שני אני כולי פוחדת. אחלו לי הצלחה. אני רוצה למצוא עבודה כמה שיותר מהר.

°°NaTaLi°°

New member
אני

שיר השבוע של כפיר- האור יעלה שיר השבוע בכללי-בשבילי הדבר הכי טוב שהיה השבוע- ההופעה של כפיר. וההתארחות אצל הדרי. הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- שנפרדתי מהדר ברכבת. תכנית שצפית בה השבוע- רק בישראל מאכל השבוע- ציפס בילוי השבוע- ההופעה של כפיר. היום אימון בבגמילטון הכי שווה שהיד נפוכה ויש שטף דם:O סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- תכנונים לשבוע הבא? אמממ אממ אממ בואו ניראה: אימון בגמילטון פעם 2. וניראה כבר.

אין נושא מה תעשו לי?

שיר השבוע של כפיר- שיר השבוע בכללי- טיפה בים,מקום אחר-היהודים הדבר הכי טוב שהיה השבוע-חיבוקים תום ואורית,2 הופעות של היהודים הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-שלא הלכתי להופעת השקה של כפיר
תכנית שצפית בה השבוע-מסגד קטן בערבה וזו התוכנידה שראיתי השבוע. מאכל השבוע-פיצה בילוי השבוע-הופעות! השרוף עם הגרוזינים. סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שהגרוזים הם חחברות של איזה 8 או יותר אנשים ומתוכם רק 2 גרוזינים אבל עדיין קוראים להם הגרוזינים. תכנונים לשבוע הבא?להשלים שעות שינה וזהו.

../images/Emo214.gifככה השבוע שלי מסתכם..

MORPHINE אומר/ת: "חלק גדול ממני מת" , "אין אמונה". .MORPHINE אומר/ת: זה לא כלום. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אולי אם תכנסי לבלוג שלי תביני .MORPHINE אומר/ת: קראתי שם. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אז שם כתוב הכל. .MORPHINE אומר/ת: אם זה קשור לפוסט האחרון שקראתי מדובר ב___ «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: נכון. .MORPHINE אומר/ת: את מאבדת אמונה בגללו? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: מסתבר שאיבדתי .MORPHINE אומר/ת: "אולי זה הזמן לנסות ולהחזיר את מה שאת מאבדת בעצמך אם הם חשובים לך. או או במילים אחרות, תאבקי על החיים הם חשובים, תמיד יש מוצא, רק צריך לחשוב בהגיון ולא לתת לרגעים האלו להשתלט ולא לחשוב בהגיון, אל תתני לעצמך לשקוע אל הקרקעית של הים, אלא פשוט לנסות ולמצוא דרך לעלות חזרה אל שפת הים... אין דבר כזה לא יכול, יש דבר כזה לא רוצה." .MORPHINE אומר/ת: מישהו חכם כתב לי את זה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: את כל זה? מי כתב לך? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: הוא באמת חכם... .MORPHINE אומר/ת: את «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: לא כתבתי לך בחיים דבר כזה יפה. .MORPHINE אומר/ת: הדר(האתר שלי) , 21:23 7/8/2007: אולי זה הזמן לנסות ולהחזיר את מה שאת מאבדת בעצמך אם הם חשובים לך. או או במילים אחרות, תאבקי על החיים הם חשובים, תמיד יש מוצא, רק צריך לחשוב בהגיון ולא לתת לרגעים האלו להשתלט ולא לחשוב בהגיון, אל תתני לעצמך לשקוע אל הקרקעית של הים, אלא פשוט לנסות ולמצוא דרך לעלות חזרה אל שפת הים... אין דבר כזה לא יכול, יש דבר כזה לא רוצה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: גאדמט. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: גרמתי לעצמי כמעט לבכות?. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: יפה אמרתיץ. .MORPHINE אומר/ת: תעשי לעצמך טובה ותקשיבי לילדה הזאת שכתבה לי את המילים האלה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: באמת כתבתי את זה? .MORPHINE אומר/ת: אהא .MORPHINE אומר/ת: הדר (האתר שלי) , 22:03 7/8/2007: הכל תלוי בעיני המתבונן שני כיוון .MORPHINE אומר/ת: את זה כתבת אחרי שאמרתי לך שאני מרוסקת. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אבל אני מרוסקת באמת. .MORPHINE אומר/ת: הדר? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: מה? .MORPHINE אומר/ת: אל תתני לשום דבר, אבל לשום דבר להפיל אותך «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: מאוחר מדי .MORPHINE אומר/ת: אף פעם לא מאוחר מדי. .MORPHINE אומר/ת: ואת יודעת .MORPHINE אומר/ת: כדי להרים משהו צריך שהוא יפול קודם. .MORPHINE אומר/ת: ואם זה נפל אז מתחילים מחדש. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: מה אני ארים? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אני לא יכולה להרים כלום «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: בקושי לעצמי נשארה אמונה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: ואת יודעת? הדבר היחיד שאני יודעת הוא שאני לא יודעת כלום. .MORPHINE אומר/ת: אז תתחילי לדעת. .MORPHINE אומר/ת: ותתחילי לשבת את עצמך .MORPHINE אומר/ת: לאסוף את השברים ולקום .MORPHINE אומר/ת: כמו הדר, והדר יודעת לקום למרות הכל. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אני ניסיתי «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: לא יכולה .MORPHINE אומר/ת: "אין דבר כזה לא יכול, יש דבר כזה לא רוצה." .MORPHINE אומר/ת: איפה זה? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: גם את זה אני כתבתי? .MORPHINE אומר/ת: כן «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: חבל שרק אני יודעת לכתוב דברים כאלו [מסתבר] ואף אחד לא כותב לי דברים משלו. או משהו כזה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: בכל אופן, בקשר לשאלה שלך- «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: זה נעלם כשכל הרצונות שלי התבדו. כשגיליתי שכל דבר שאני רוצה הופך לאכזבה אחת גדולה.כשהיה לי המון כוח, ואת כל הכוח שלי נתתי, ועדיין לא קיבלתי דבר. לא מעצמי ולא מהשאר. אז אין לי כוחות. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אולי בגלל שגם אין לי כבר במה להאמין ומה לרצות. כי כל דבר שרציתי התאפס, כמו שכבר כתבתי לך. .MORPHINE אומר/ת: הדר, מהרגע הראשון הכרתי אותך כילדה אופטימית, זאת עם החיוך אי אפשר להתעלם ממנה. תמיד חיזקת תמיד ידעת להגיד את המילים הנכונות אבל משום מה את אומרת ולא מפנימה אותם גם בעצמך. אני יודעת שאת מספיק חזקה, אני יודעת שאת יכולה לקחת יום אחד לנוח שם על הרצפה להתאכזב מהכל ולהגיד שחלק גדול ממך מת. ואז יום אחרי פשוט להגיד לעצמך שהחיים נמשכים ואת לא תתני לעצמך להישאר ככה אלא תרימי את עצמך ותבני את עצמך מחדש .MORPHINE אומר/ת: את תלמדי מהטעויות, ותדעי שלא מצפים מראש כי כגודל הציפיה גודל האכזבה. את תגידי לעצמך שאת שווה את החיים האלה כי הם מתנה ושאסור לתת לכל החרא הזה לנתק אותנו לרצפה חזק חזק אלא צריך להילחם . .MORPHINE אומר/ת: את תקחי את הטיפלה אמונה שיש לך ותאמיני עוד יותר שאת יכולה כי את יודעת שאת יכולה! .MORPHINE אומר/ת: אוהבת אותך 3> .MORPHINE אומר/ת: תאמיני בעצמך. את יכולה. מלאכית 3> יותר מזה כלום 3>

../images/Emo27.gif

שיר השבוע של כפיר- "הפחד נעלם", אני מאוהבת בשיר הזה שיר השבוע בכללי- "הכל מזכיר אותך"/רן ועילי הדבר הכי טוב שהיה השבוע- נולד לי אחיין
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע- החיים.. תכנית שצפית בה השבוע- הממ "האי"!.. איפה השמיניה איפה?
מאכל השבוע- סלט עוף של ארומה בילוי השבוע- כל השבוע הזה היה בילוי אחד ענקי.. אני מותשת
סקופ השבוע/משהו שגיליתם השבוע/משהו שהדהים אתכם השבוע- שעדי גולדשטיין ממש נמוך!! תכנונים לשבוע הבא? ברית, ומתחילה לעבוד ואוף.. אני רוצה ללכת להופעה של מוקי! מי מתנדב לבוא איתי?

../images/Emo26.gif

שיר השבוע של כפיר-
לא יודעת, שמעתי הרבה את כפיר השבוע...
שיר השבוע בכללי-
"שיר הבוס" של אלון אולארצ'יק
הדבר הכי טוב שהיה השבוע-
קניות עם אמא(?) והשביתה הזאת
הדבר הכי מבאס שהיה השבוע-
שלא נעשתי לעצרת אתמול
תכנית שצפית בה השבוע-
לא ראיתי כמעט טלוויזיה
חרשתי על המחשב