../images/Emo214.gifככה השבוע שלי מסתכם..
MORPHINE אומר/ת: "חלק גדול ממני מת" , "אין אמונה". .MORPHINE אומר/ת: זה לא כלום. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אולי אם תכנסי לבלוג שלי תביני .MORPHINE אומר/ת: קראתי שם. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אז שם כתוב הכל. .MORPHINE אומר/ת: אם זה קשור לפוסט האחרון שקראתי מדובר ב___ «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: נכון. .MORPHINE אומר/ת: את מאבדת אמונה בגללו? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: מסתבר שאיבדתי .MORPHINE אומר/ת: "אולי זה הזמן לנסות ולהחזיר את מה שאת מאבדת בעצמך אם הם חשובים לך. או או במילים אחרות, תאבקי על החיים הם חשובים, תמיד יש מוצא, רק צריך לחשוב בהגיון ולא לתת לרגעים האלו להשתלט ולא לחשוב בהגיון, אל תתני לעצמך לשקוע אל הקרקעית של הים, אלא פשוט לנסות ולמצוא דרך לעלות חזרה אל שפת הים... אין דבר כזה לא יכול, יש דבר כזה לא רוצה." .MORPHINE אומר/ת: מישהו חכם כתב לי את זה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: את כל זה? מי כתב לך? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: הוא באמת חכם... .MORPHINE אומר/ת: את «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: לא כתבתי לך בחיים דבר כזה יפה. .MORPHINE אומר/ת: הדר(האתר שלי) , 21:23 7/8/2007: אולי זה הזמן לנסות ולהחזיר את מה שאת מאבדת בעצמך אם הם חשובים לך. או או במילים אחרות, תאבקי על החיים הם חשובים, תמיד יש מוצא, רק צריך לחשוב בהגיון ולא לתת לרגעים האלו להשתלט ולא לחשוב בהגיון, אל תתני לעצמך לשקוע אל הקרקעית של הים, אלא פשוט לנסות ולמצוא דרך לעלות חזרה אל שפת הים... אין דבר כזה לא יכול, יש דבר כזה לא רוצה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: גאדמט. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: גרמתי לעצמי כמעט לבכות?. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: יפה אמרתיץ. .MORPHINE אומר/ת: תעשי לעצמך טובה ותקשיבי לילדה הזאת שכתבה לי את המילים האלה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: באמת כתבתי את זה? .MORPHINE אומר/ת: אהא .MORPHINE אומר/ת: הדר (האתר שלי) , 22:03 7/8/2007: הכל תלוי בעיני המתבונן שני כיוון .MORPHINE אומר/ת: את זה כתבת אחרי שאמרתי לך שאני מרוסקת. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אבל אני מרוסקת באמת. .MORPHINE אומר/ת: הדר? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: מה? .MORPHINE אומר/ת: אל תתני לשום דבר, אבל לשום דבר להפיל אותך «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: מאוחר מדי .MORPHINE אומר/ת: אף פעם לא מאוחר מדי. .MORPHINE אומר/ת: ואת יודעת .MORPHINE אומר/ת: כדי להרים משהו צריך שהוא יפול קודם. .MORPHINE אומר/ת: ואם זה נפל אז מתחילים מחדש. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: מה אני ארים? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אני לא יכולה להרים כלום «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: בקושי לעצמי נשארה אמונה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: ואת יודעת? הדבר היחיד שאני יודעת הוא שאני לא יודעת כלום. .MORPHINE אומר/ת: אז תתחילי לדעת. .MORPHINE אומר/ת: ותתחילי לשבת את עצמך .MORPHINE אומר/ת: לאסוף את השברים ולקום .MORPHINE אומר/ת: כמו הדר, והדר יודעת לקום למרות הכל. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אני ניסיתי «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: לא יכולה .MORPHINE אומר/ת: "אין דבר כזה לא יכול, יש דבר כזה לא רוצה." .MORPHINE אומר/ת: איפה זה? «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: גם את זה אני כתבתי? .MORPHINE אומר/ת: כן «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: חבל שרק אני יודעת לכתוב דברים כאלו [מסתבר] ואף אחד לא כותב לי דברים משלו. או משהו כזה. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: בכל אופן, בקשר לשאלה שלך- «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: זה נעלם כשכל הרצונות שלי התבדו. כשגיליתי שכל דבר שאני רוצה הופך לאכזבה אחת גדולה.כשהיה לי המון כוח, ואת כל הכוח שלי נתתי, ועדיין לא קיבלתי דבר. לא מעצמי ולא מהשאר. אז אין לי כוחות. «::*•T‡nk£®b£ll•*::» חלק גדול ממני מת. אומר/ת: אולי בגלל שגם אין לי כבר במה להאמין ומה לרצות. כי כל דבר שרציתי התאפס, כמו שכבר כתבתי לך. .MORPHINE אומר/ת: הדר, מהרגע הראשון הכרתי אותך כילדה אופטימית, זאת עם החיוך אי אפשר להתעלם ממנה. תמיד חיזקת תמיד ידעת להגיד את המילים הנכונות אבל משום מה את אומרת ולא מפנימה אותם גם בעצמך. אני יודעת שאת מספיק חזקה, אני יודעת שאת יכולה לקחת יום אחד לנוח שם על הרצפה להתאכזב מהכל ולהגיד שחלק גדול ממך מת. ואז יום אחרי פשוט להגיד לעצמך שהחיים נמשכים ואת לא תתני לעצמך להישאר ככה אלא תרימי את עצמך ותבני את עצמך מחדש .MORPHINE אומר/ת: את תלמדי מהטעויות, ותדעי שלא מצפים מראש כי כגודל הציפיה גודל האכזבה. את תגידי לעצמך שאת שווה את החיים האלה כי הם מתנה ושאסור לתת לכל החרא הזה לנתק אותנו לרצפה חזק חזק אלא צריך להילחם . .MORPHINE אומר/ת: את תקחי את הטיפלה אמונה שיש לך ותאמיני עוד יותר שאת יכולה כי את יודעת שאת יכולה! .MORPHINE אומר/ת: אוהבת אותך 3> .MORPHINE אומר/ת: תאמיני בעצמך. את יכולה. מלאכית 3> יותר מזה כלום 3>