בואו לסכם את השבוע!

../images/Emo214.gifבואו לסכם את השבוע!../images/Emo13.gif

שיר השבוע-
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-
בילוי השבוע שלי-
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-
דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-
שאלת בונוס- זאת רק אני, או שהשבוע הזה עבר ממש מהר?
שיהיה לכם סופ"ש של מנוחה

white angels

New member
סופשבוע רגוע בגלגלצ../images/Emo3.gif-עונה

שיר השבוע- vizhu tebya השיר החדש של קטי המכוערת!
המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע- פיצההה
בילוי השבוע שלי- בקניון..עשיתי שופינג
תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- ממ חוץ מקטי? סודה של נסטיה דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- קניתי מגפיים חדשים..וג'ינס חדש
דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו- התוצאות של הפסיכומטרי שדי הרסו לי
שאלת בונוס- זאת רק אני, או שהשבוע הזה עבר ממש מהר? עבר בטיללל
בקושי הרגשתי אותו..וואלה י"ב עוברת ממש מהר..אני לא זוכרת שי"א עברה ככה..

m a r i n i

New member
ממממממממממ..

שיר השבוע-hurt של קריסטינה =]] המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-מממ.. הסלט של סבתא חיחיחי P: בילוי השבוע שלי-שלשום בקניוןן היה ליגגהה =]] תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע-ברורר שקטי וגםם מאצ'וו =]] דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע-עשיתי שופינגג P: דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-ממממ.. המבחן במתמטיקה שקיבלתיח 69 חח D: שאלת בונוס- זאת רק אני, או שהשבוע הזה עבר ממש מהר?לא רק השבןע עבר מהר אלא גם השנה..הנה והיא רק התחילה וכבר 3 חודשים עבררר =\\

../images/Emo214.gifאבל יוצאים בלילה ../images/Emo3.gif

בצהריים חוזרים מבצפר .. הא, הם בטח הלכו לישון שנת חורף...

white angels

New member
לא חייב בלילה ../images/Emo3.gif

בטח אין פה אף אחד בגלל שאין פרק..אבל ביום ראשון יהיו יותר

אנוש14

New member
נכון../images/Emo6.gif

אבל בכל זאת אולי ראיתם מתפלת הניפלאה שלי או חיילים ?אם לא אז ממש חבל כי זאת אחלה של סידרה ואני שנה שעברה היתסתקלתי חיילים2...וממש מציעה לראותת.. ולגבי המתפלת הניפלאה דלי אם מישהו ראה אז הוא מוזמן לספר לי

a666blove

New member
חיחי עונה..

שיר השבוע- no promises... המאכל הכי טעים שאכלתי השבוע-פיצה בילוי השבוע שלי- אתמול ושילשום עם ידיד שלי... תכנית טלויזיה שצפיתי בה השבוע- קטי המכוערת דבר אחד טוב [מאוד!] שהיה השבוע- הציון במטמטיקה דבר אחד מהשבוע שהייתי מוכנ/ה בשמחה לוותר עליו-היציאה של היום...=(.. שאלת בונוס- זאת רק אני, או שהשבוע הזה עבר ממש מהר?הוא באמת עבר מהר..

m a r i n i

New member
כי אין פרקק...

אז כולם חושבים שאין מה לעשותצ בפורום שאין פרקקק.. אבל זה לא נכוןן תמיד יש פה מה לעשות חיחיחי

m a r i n i

New member
חשובבבב !!!!!!

הוספתי מלא מלא מלא תמונות לאלבום הפורום השני שנקרא " ... "חחחחחחחחחח אז הוספתי מלא תמוונות מהפרקים האחרונים
לא רציתי לחכות עוד שנה עד שהסדרה תגמרר אז הוספתי עכשיוו..כי מי יודע אולי התמונות ימחקו מהמחשב או משהו =\\ אז הוספתיי עכשיוו =]]] התמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת ומי שלא לא רוצה שלא יראה #!

למעלה