"אני רק לשתף..."

../images/Emo214.gif"אני רק לשתף..."

לא בא לי לכתוב בבלוג החסוי שלי. ולא בא לי כבר ללכת לים כמעט. ולא בא לי לדבר לעצמי... אז באתי לכתוב פה, מקווה שלא יפריע. אני מנסה להרים את עצמי הכי גבוה שאפשר מהנפילה, אבל לפעמים יש דברים שלא תלויים בי..ואז אני עלולה ליפול שוב. וואו, זאת הנפילה הכי קשה, כל התקופה הזאת. אני מרגישה שבכל פעם שאני מועדת, אני חוטפת בעיטה בפרצוף. חשוב לי לנצח את זה. חשוב לי לנצח את עצמי. חשוב לי להוכיח לעצמי, גם הפעם..שאני מסוגלת לעשות את זה. לצאת מכל העצבות, ההלם, הבדידות הזאת... וואו, כמה רע לי. אתם לא יכולים לתאר לעצמכם אפילו. פעם זה היה הרבה יותר קל להרים את עצמי, אבל הפעם..אני מרגישה שזה כל כך כבד. שזה כל כך שובר. שכל כך נשברתי. התמוטטתי. אני מרוסקת בתוכי ומלאת תשוקה להתחיל לחיות שוב, ואני מנסה בכל הכוח... אני כותבת שטוב לי, ומשתדלת להדחיק את כל העצבות והדברים השליליים. אבל כשאני לבד עם הבדידות...כשהשמש שוקעת... זה הורג אותי. מצטערת אם לא הייתי צריכה לשתף פה, אבל באמת... שהייתי חייבת להוציא קצת.

irit 123

New member
../images/Emo18.gifהודעת ייאוש לפנייך../images/Emo18.gif

חח זה די מזכיר את ההודעה שלי.... מממאמממייייי!! אני רק יכולה לחבק חזק חזק חזק חזק חזק ולתת המון המון אהבה וירטואלית. אם את מהצפון, אני בכיף אשמח להזמין אותך לקפה ולתת לך כמה תבליני אהבה ועידוד
או אפילו לתת לך כמה
שרק תרצי. שולחת נשיקות חמות ומקווה שהדאון יעבור כמה שיותר מהר!

../images/Emo214.gifתודה לך...

באמת. הלילה מביא לי רק עצבות, מזל שמחר יום חדש.. אולי יהיו חדשות טובות, או משהו חדש להתחיל את היום עם חיוך..

../images/Emo214.gif../images/Emo51.gif

נראה לי שפשוט אלך למקלחת ולמיטה... תודה רבה, מחכה שהזמן כבר יעשה את שלו... "לפעמים המחשבות באות, ולא עוזבות אותי..."

../images/Emo214.gifהשיתוף עזר רק לבכות יותר..למען האמת

אבל עשיתי מקלחת וזה גרם לדמעות להפסק
תודה...

ye44

New member
המתיקות של הקולה

בשילוב ה
של גב' טלנובלה תחנוק את הגרון שלה עוד יותר

למעלה