חח כן אה :] ..אבל לא זה לא בטוח
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 25/4/07 #12 ../images/Emo110.gifמה מזל טוב????חחחח היא יתכוונה עליך לא??XD
L lililulu New member 25/4/07 #13 איי איי את עמההההD: עמית "אושרי החיימשלייייי" עאלק "שתפגשי את השחקן כדורסל שלךךךך"DDDDDDDD:::::: וואי באמת שהרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחח לי יש ב-9.9 את לא זוכרת שקיללת אותי על זה שיש לי יומולדת בתאריך של אדם?!
איי איי את עמההההD: עמית "אושרי החיימשלייייי" עאלק "שתפגשי את השחקן כדורסל שלךךךך"DDDDDDDD:::::: וואי באמת שהרגת אותי עכשיו חחחחחחחחחחחחחחח לי יש ב-9.9 את לא זוכרת שקיללת אותי על זה שיש לי יומולדת בתאריך של אדם?!
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 25/4/07 #17 |תמנון חחח כ ההההההההההההה יאאאא סורייי איזה מפגרת נשבעת לך חשבתי זאת אתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא קיללתי אותך כפרע אמרתי שכיף לךךך=]
|תמנון חחח כ ההההההההההההה יאאאא סורייי איזה מפגרת נשבעת לך חשבתי זאת אתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ולא קיללתי אותך כפרע אמרתי שכיף לךךך=]
ה הדרושLOVEשרונוש New member 25/4/07 #14 אהה...מזל טוב ? מזל טוב.. לאיזו עמית אנחנו מדברים?? חח בכל אופן מלא מלא מזל טוב ברכות מא'-ת'...
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 25/4/07 #23 ../images/Emo110.gifמה מיותרת???=\ היא שאלה מי אז עניתיי לה!
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 25/4/07 #26 ../images/Emo110.gifאז את מי היא שאלה????? היא שאלה את כולם היא כתבה לה ברכה ושאלה על מי אנחנו מדברותתתתתתתת היא שאלה את כולם אז עניתי
../images/Emo110.gifאז את מי היא שאלה????? היא שאלה את כולם היא כתבה לה ברכה ושאלה על מי אנחנו מדברותתתתתתתת היא שאלה את כולם אז עניתי
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 25/4/07 #29 ../images/Emo110.gifאז כן יודעת! מזה קשורר היא שאלה על מי אז אמרתי לה על עמייתתתת מה נסגר??יאוווו=\