יומהולדת ל-

../images/Emo213.gif../images/Emo77.gifיומהולדת ל-../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

היום יום הולדת , היום יום הולדת היום יום הולדת ל . . . . עמיייייייייית שליי
יתושה מתוקה שלי ? המון המון = מזל טוב = [: שתזכי להמון מצוות , שתדעי רק בריאות , עושר ואושר , ושגשוג בחיים . תמשיכי להיות כפי שאת , כמו שאני הכי אוהבת אותך ביקום 3> ! את ילדה כ"כ מקסימה , אין עלייך . והופה גם את קפצת לך בשנה [: =15= הגיע , שתזכי לכמה שנים אשר ה' יעניק לילדה שכמוך ! אני אוהבת אותך , יאאללללה פוצצו בתגובות מגיע לה , כולם שכחו לא יפה ! [: :]

../images/Emo118.gifשכחתי מאמי כנסי שווווב :]

והכי חשוב שאלוקים יאיר את דרכך ותמיד אני אהיה והוא יהיה פה בשבילך -!- את כ"כ חשובה לי ששאת לא יודעת עד כמה ... ! ותפרחי כשושנה , ושכל משאלות ליבך ייתגשמו [ ונאמר אמן XD ] מווווואה

חן XD

New member
||באמאא את אומרת עוד פעם "את לא יודעת לשרשר"

אני מביאה לך לטמה לפנייםם

../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחחחחחח

זה נמכווון כי זה מצייק היא משרשרת אליי , ואני לא יודעתת אל מי הניא מדברת , וזה מה שגורם לעוד יותר מריבות

חן XD

New member
../images/Emo41.gifמה את צוחקת יעביטה כנסי

זה לא מציק בגלל שהיא משרשרת אלייך זה מציק שאת חושבת שאת מנהלת בפורום ואומרת לכל אחת "לא יודעת לשרשר" ודוגרי מה שגורם למריבות זה היחס שלך לבנות נופר !

../images/Emo110.gifמזל טוב=]]]]]]]

עמיתושש מזל טוב נסיכהה=]]] הרבה אושר ועושר ובריאותת ומלאא הצלחההה ושתפגשי תשחקן כדורסל שלךךך חחחחחחחחחח
אוהתבותךך מלא ספירושללךךך=]

../images/Emo108.gifעמית..

מזל טוב!!עד 120!! שתיזכי רק לבריאות אושר והצלחה בחייים!!! ושוב מזל טוב!!
אוהבת, מריה סנדלר.

../images/Emo108.gifיואווו נכוןןןןן חחחח

לא שמתי לב אפילו ששירשתי לספיר... אני כן יודעת לשרשר אבל לא שמתי לב שאני משרשרת אליה... פעם הבאה אני יישים לב לאיפה אני משרשרת חח פשוט ניראלי היתי עייפה או משו...

מריהה איזה כיףף שביתהה... אב

ל אני מתגעגעת לגיים בויז יותר ויותרררר.. ואני מאוד שמחה בשביל כל הבנות שהלכו וראוו אותםםם..:] ואני מקווה שיהיה לנו דרךך לנסוע לתל אביב.. שיהיה הקליפפ ... אני מחכה כבר .... :] אהה ומריה תחברי לאי סי דברי איתי דחוףףף ביושש

ומה שהכי מבאס אותי זה ש..

אתמול הזמנו בית מלון בתל אביב וההורים שלי ביטלו אותו ורוצים לטבריה ... :[[[[[ כי אם זה יצא לי באותו זמן של הקליפ מה מטבריה... עד לתל אביב.. אני מקוווה שלא יהיה מקוםם בטבריה חח .... כי זה יוצא בשבועות ואם הקליפ ידחה לשבועות אז מה אני לא ילךך גם ההזדמנות הזאת שיש . ליי.. קיצר אם בית מלון יהיה בטבריה אני לא ילךך.. כי יותר עדיף לראות את הגיים בויזז :]]

למעלה