Happy New Year

®NuLy®

New member
../images/Emo213.gifHappy New Year

אז בעוד כמה שעות תגמר לה שנת 2007, וזה עדיין לא מאוחר לעשות כמה סיכומים לשנה הזאת. אז במקום סתם שאלון טיפשי באמת תכתבו איזה סיכומיישן קטן. דברים שקשורים בגאנז, במוזיקה, בלימודים או בכל דבר שעולה לכם שהיה מיוחד השנה. דברים שהייתם רוצים לזכור מהשנה, דברים שהייתם רוצים לשכוח, מה הדבר שהכי סימל בשבילכם את 2007, או הדבר שהכי תזכרו ממנה? סתם נתתי רעיונות אתם יכולים לכתוב מה שבא לכם.. ואמנם אמרתי שזה לא שאלון אבל השאלה הזאת חייבת להישאל כל שנה - האם השנה תצא הדמוקרטיה הסינית? אז יאללה אל תתעצלו, שרשרו ותגיבו לאחרים כדי לעשות את המקום הזה לקצת יותר חי לכבוד השנה החדשה
אז שנה אזרחית טובה לכולם, מי ייתן והשנה נזכה לראות את אקסל, סלאש וכל החבריה על במה אחת!

eran377

New member
לפני שהדמוקרטיה הסינית תצא,

תצא הדיקטטורה הסינית, והאיראנים ישמידו אותנו עם פצצה גרעינית. אינעל דינק עם שנת 2007. מהשנים היותר גרועות שהיו לי... רק יכול לאחל ש-2008 תהיה טובה יותר (לי ולכולכם
) אה ו... תקנו את SCENES FROM A MEMORY של דרים ת'יאטר

zohar36

New member
פחחח, לא!

לדמוקרטיה סינית יש עוד זמן. כבר הרבה יותר מדיי זמן מדברים על זה, עולם מטופש. זאת הייתה השנה הכי ארוכה שהיתה לי בחיים בערך. 2007 זה סוס:] ! בכל מקרה, נראה לי שנשיקות הסילבסטר שלי תמיד יהיו מסריחות. אולי אני אוותר על הרעיון.. שנה שעברה זה היה כלבלבי כזה עם המון ריר ואיחסות, והשנה זה פשוט היה.. כואב! נשכו אותי הרבה
. (אבל הנשיקה שהיתה ב12 בדיוק היתה בת זונה!:) )

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifנוו יאללה אני!

נמממ בקשר לגאנז, השנה גיליתי שהם אולי הלהקה היחידה שאני אוהבת לשמוע בלייב
באמת, עם כמה שאני שונאת אלבומי הופעה, לייב ארה פשוט מעולה וממכר (גם Lies!!) אני חושבת שהדבר שאני הכי אזוכר משנת 2007 זה המסע לפולין. באמת אחת החוויות היותר מדהימות שהיו לי בכל מובן שהוא. ובקשר לדמוקרטיה, גם השנה היא כנראה לא תגיע לסין שנה טובה לכולם

למעלה