../images/Emo175.gifשבוע מעולה!
משהו מצוין שקרה לי השבוע: סוף סוף מכרנו את האוטו וקנינו אחד אחר שיגיע השבוע. אני מחוסרת אוטו
. היה מבחן אחד טוב שאני מרגישה ממש בטוחה לגביו טפו טפו טפו. מפגשסרט עם חיה ומוריה או יותר נכון- מפגש קצרצר שבאים רואים סרט והלכים. היה כיף. בקיצור היה שבוע מרתק בהחלט
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: כל ההתעסקות הזאת עם האוטו והמכירה שלו עשתה לי כל כך רע. התעסקות בחומר ובכסף ובדברים שלא מתאימים לי. למכור אוטו זה חרא. קלטתי שאבא שלי עוזב את הבית בעוד חודש ואני חצי מהחודש הזה בכלל לא אהיה,בקיצור.. עצוב
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: 2 מבחנים- לא יודעת עד כמה אני מחכה להם אבל שיהיה חח. האוטו מגיע
ציטוט השבוע: "... אני אביא איתי איזה בריטי לארץ שיגור איתי וילמד בעמק יזרעאל. יודעת מה? עזבי, הוא לא צריך לעשות כלום, אני אפרנס אותו אפילו, רק שיהיה שם..." אני ברגעי החוכמה של השבוע
פרק בסקראבס+סדרה אחרת: סיימתי את העונה השנייה בסקראבס וכמובן שהפרק האחרון של העונה הוא ענק עם האגרוף לקלסו. גם הפרק עם TCW והקטע שג'יידי מסתכל ישירות למצלמה בסוף ואו מדהים
. האוס היה מעולה. האנטומיה מעצבנת כבר. סרט/ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו!!!! חובה!
. "קח את זה כמו גבר"
צחוק מטורף. חוצמיזה אבל אין בו כלום כן? רק צחוקים ושטויות. חביב ביותר. השירים של השבוע: Death Cab for Cutie – Soul Meets Body OK Go – A Million Ways To Be Cruel Feist – Now at Last Anna Nalick- Breath (2 AM)
Roisin Murphy- Ruby Blue Rio Kiley- Portion For Foxes Death Cab For Cutie-A Lack Of Color
Amos Lee- Colors
Travis- Love Will Come Throught
OK Go - 1000 Miles Per Hour OK Go - It's Tough To Have A Crush OK Go - Oh Lately It's So Quiet Cary Brothers - Blue Eyes Cary Brothers - Honestly Reth Miller- Come Around מסר חשוב: תשמעו הרבה מוזיקה. זה מזכך.
תמונת השבוע: תמונה אומנותית משהו שחיה צילמה כאשר היינו בת"א. תהנו
שבוע מקסים לכולם!
שמרו על עצמכם
ושימו קרם הגנה