קבלת שבת

Roncha87

New member
../images/Emo175.gifשבוע מעולה!

משהו מצוין שקרה לי השבוע: סוף סוף מכרנו את האוטו וקנינו אחד אחר שיגיע השבוע. אני מחוסרת אוטו
. היה מבחן אחד טוב שאני מרגישה ממש בטוחה לגביו טפו טפו טפו. מפגשסרט עם חיה ומוריה או יותר נכון- מפגש קצרצר שבאים רואים סרט והלכים. היה כיף. בקיצור היה שבוע מרתק בהחלט
משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: כל ההתעסקות הזאת עם האוטו והמכירה שלו עשתה לי כל כך רע. התעסקות בחומר ובכסף ובדברים שלא מתאימים לי. למכור אוטו זה חרא. קלטתי שאבא שלי עוזב את הבית בעוד חודש ואני חצי מהחודש הזה בכלל לא אהיה,בקיצור.. עצוב
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: 2 מבחנים- לא יודעת עד כמה אני מחכה להם אבל שיהיה חח. האוטו מגיע
ציטוט השבוע: "... אני אביא איתי איזה בריטי לארץ שיגור איתי וילמד בעמק יזרעאל. יודעת מה? עזבי, הוא לא צריך לעשות כלום, אני אפרנס אותו אפילו, רק שיהיה שם..." אני ברגעי החוכמה של השבוע
פרק בסקראבס+סדרה אחרת: סיימתי את העונה השנייה בסקראבס וכמובן שהפרק האחרון של העונה הוא ענק עם האגרוף לקלסו. גם הפרק עם TCW והקטע שג'יידי מסתכל ישירות למצלמה בסוף ואו מדהים
. האוס היה מעולה. האנטומיה מעצבנת כבר. סרט/ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו!!!! חובה!
. "קח את זה כמו גבר"
צחוק מטורף. חוצמיזה אבל אין בו כלום כן? רק צחוקים ושטויות. חביב ביותר. השירים של השבוע: Death Cab for Cutie – Soul Meets Body OK Go – A Million Ways To Be Cruel Feist – Now at Last Anna Nalick- Breath (2 AM)
Roisin Murphy- Ruby Blue Rio Kiley- Portion For Foxes Death Cab For Cutie-A Lack Of Color
Amos Lee- Colors
Travis- Love Will Come Throught
OK Go - 1000 Miles Per Hour OK Go - It's Tough To Have A Crush OK Go - Oh Lately It's So Quiet Cary Brothers - Blue Eyes Cary Brothers - Honestly Reth Miller- Come Around מסר חשוב: תשמעו הרבה מוזיקה. זה מזכך.
תמונת השבוע: תמונה אומנותית משהו שחיה צילמה כאשר היינו בת"א. תהנו
שבוע מקסים לכולם!
שמרו על עצמכם
ושימו קרם הגנה

creepy creep

New member
תתחדשי../images/Emo73.gif

"רק שיהיה שם"
מה יש לנו עם בחורים בריטים? בהצלחה במבחנים שלך השבוע. שיהיה שבוע נהדר

Roncha87

New member
תודה רבה מותק ../images/Emo13.gif

הם פשוט... בריטים! וזה סקסי
חחח תודה שוב! =) שבוע מעולה!

hodown

New member
תתחדשי על האוטו!

קנית מה שרצית בסוף?
הציטוט ענק! ואם כבר את מפרנסת אנשים את רוצה לפרנס אחד גם לי? רגע רגע מתי ג'יידי מסתכל בסוף ישר למצלמה???

Roncha87

New member
תלוי למה את מתכוונת ב"רצית"--

אם את מתכוונת ל-רציתי שברולט אופטרה מור אז לא
סיטרואן קסארה דיזל (כן כן יקר אבל המנוע אוכל 1:18) ידנית
ותודה
אחרי שהוא אומר לTCW שהוא לא חושב שמתאים שהם יצאו והכל זז מהר מסביב ואז הוא מסתכל ישר למצלמה. ברקע יש את השיר המדהים של reth miller- come around. אני אשתדל למצוא שניים במחיר של אחד ואז אין לי שום בעיה לפרנס עוד אחד

Angelus

New member
../images/Emo13.gif

שמח לשמוע על המבחן.. וקצת פחות על המעבר דירה הצפוי (אבל דיברנו ע לזה כבר) שבוע טוב

Angelus

New member
שבוע טוב....

משהו מצוין שקרה לי השבוע: חופש מהצבא. מה עוד אפשר לבקש? משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: אנחנו מסיימים את הקורס פסיכומטרי, וזה קצת מבאס. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: השבוע - לסיים עם זה, בע"ה, בהצלחה! ציטוט השבוע: פרק בסקראבס+סדרה אחרת: רובין הוד 112 סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: יובל בנאי - דברי הימים מסר חשוב: תמונת השבוע: בטח ראיתם את זה, אבל אני נתקלתי בזה לראשונה אתמול בלילה. מגניב, לא? שבוע טוב!

Roncha87

New member
שיהיה בהצלחה!../images/Emo140.gif

יום חמישי, נכון? אני מאמינה בך. תמונה גדולה, לא ראיתי אותה אף פעם.

creepy creep

New member
אז זה השבוע?

יאיי, בהצלחה! (גם עדי ניגשת איתך באותו מועד, נכון?)
זה קטן עליך.

Angelus

New member
טנקס

רובין הוד, הסדרה. לא שמעת/ראית? די משובח.. חוץ מזה, מה נשמע חיה? לא יצא לי לשמוע ממך די הרבה זמן..

hodown

New member
אני טוב.

באימים אלה קצת עסוקה בקניות- מזוודות, כריות, כלי בית וכו' וכו' וכו'. ועוד חודש אני מסיימת שירות לאומי!!!! ואני כרגע בחיפושים, צריכה עבודה. אני בעיקרון בסדר. חחח

למעלה