שבתה ../images/Emo3.gif
פעם ראשונה שאני כותב תגובה לא בתגובה מהירה (אתם רואים כמה אני משקיע בשביל לשים תמונה?), דווקא מגניב פה בעיצוב החדש
משהו מצוין שקרה לי השבוע: לסיים עם היסטוריה לשנה הקרובה זה פשוט מצויין
חוץ מזה שהשבוע לא היה לי בכלל ביצפר והבגרות עצמה הייתה קלה. זה היה טוב
קרתה לי עוד התפתחות חיובית למדיי שעליה אני לא יכול לדבר עדיין
(אבל זה לא שזה מעניין אתכם אז אין טעם לטיזינג הזה שלי, אה?
) ביום ראשון הלכתי ל"forgetting sarah marshall" וחוץ מזה שהדמות של ורוניקה מארס נהרסה לי לגמרי (בשלוש מילים: התחככות עם זין), היה סרט ממש מצחיק. ביום שלישי הייתה ההקרנה של סרטי גמר של י"ב בהרצליה, היה טוב- גם לדעת לאן אני אמור לכוון בעוד שנתיים, גם כי רוב הסרטים היו לא רעים בכלל על גבול המצויינים, גם כי המורים שלי לקולנוע עשו נאום חביב וראינו איך הם מתרגשים, וגם כי סתם היה ממש אחלה. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: שלשום המורה הארגנטינאי שלנו לקולנוע - חורחה (רק מהתיאור הזה מבינים איזה מלך הוא, לא?!
) אמר לנו להגיע לפגישת סיכום בביצפר שבערך חצי לא הגיעו אליו כי אני בכיתת קולנועיסטים הכי גרועה שיש, והוא הודיע לנו שהוא עוזב
כזה מבאס, הוא היה מורה טוב ובמיוחד אחרי שראינו בלילה לפני איך הוא סיים עם הי"בניקים, איזה מבאס. בטוח שנה הבאה יביאו לנו איזה מורה קרפדה כמו בהארי פוטר
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מתכונת בלשון
אני ממש מחכה, מצפה ומתרגש. NOT. אבל בשלישי-רביעי יש לנו את הסמינר קולנוע, בתקווה שאני לא אתקע בחדר הכי גרוע בעולם. ציטוט השבוע: כשהיינו בשרה מרשל נקרע לי הכפכף אז אח"כ הלכתי לבית של ידידה כדי שתביא לי סלוטייפ, וכשחיכיתי למטה עם ידידה אחרת אז החזקתי את הרגל באוויר ואחת מהן עושה לי "למה נראה לך שהרצפה מלוכלכלת?" *ג'וק עובר*
חחח וגם דיברתי עם סבתא שלי השבוע על זה שבעוד שבוע יש לי יומולדת, ואז היא עושה לי, "נו, עוד מעט אתה מתחיל ללמוד נהגות, אה?"
פרק בסקראבס+סדרה אחרת: אהבתי את החסכנות. life היה כרגיל מצויין (בגללך אני מתחיל לזכור את הסדרה הזאת כל פעם וממש לאהוב אותה), 7.21 של באפי היה טוב (הלפני אחרון
), אנג'ל- סוף עונה 4- מעולהההההההה כל כך, הפמליה כרגיל סדרה מושלמת, וגם burn notice סיימה עונה ראשונה טובה. ויש עוד מלא אבל אין לי כוח
סרט/ספר השבוע: אני מתלבט אם לרשום את שרה מרשל, או את "בטיפול"- שזה אחד הסרטים שהיו בערב מגמה והוא היה פשוט קורע ומושלם, סרט על צוות קולנועיסטים שמתקשה לעשות את הסרט ומגיע לפגישה עם הפסיכולוגית, אחד הסרטים הכי מצחיקים ובמיוחד בגלל שהצוות של הסרט גם שיחק בו. ועוד אחד זה "להיות כאן ילד" על ילד קטן שההורים שומעים בחדשות שהמקום בו אחיו הגדול של הילד משרת נפגע, אז הילד לובש עליו תחפושת ספיידרמן ויוצא להציל את חייו, סרט ממש יפה (שנשלח לאיזשהו פסטיבל או משהו כזה), הוא סוג של בדיוני כי למעשה רואים איך הילד הקטן חולם שהוא מציל את אחיו ופוגש הרבה אנשים מאגניבים בדרך שעוזרים לו, אבל עד הסוף לא באמת ברור אם זה חלום או לא, בכל מקרה סרט מקסים ועצוב. השירים של השבוע: the coral- dreaming of you athlete- wires מסר חשוב: "פאק יו הרצל, פאק יו חאג' אמין, פאק יו הרב גויטע, פאק יו היסטוריה!!! נתראה עוד שנתיים. שלום שם המספר, שלום נושא-נשוא, שלום חפ"נ!" תמונת השבוע: