קבלת שבת

Roncha87

New member
../images/Emo213.gifקבלת שבת

משהו מצוין שקרה לי השבוע: משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: ציטוט השבוע: פרק בסקראבס+סדרה אחרת: סרט/ספר השבוע: השירים של השבוע: מסר חשוב: תמונת השבוע: שבת שלום =)

Ch3nf3l

New member
קבלת שבתת

משהו מצויין שקרה לי השבוע: - יומולדת 19. לא שזה כזה מאורע מרהיב, אבל אני לא מתכוון לציין את זה בסעיף השני. - כל השבוע כלל חפשנות היסטריתתתתתתתתת חחח - חחח דיונים בפייסבוק שבהם סבטה מהבסיס שלי טוענת שאנחנו חברים, וזה פשוט לא הפסיק לפוצץ אותי מצחוק. - טקס סיום קורס מפקדי טנקים של חבר.. אתמול. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: - לא שזה רע, זה פשוט מצחיק. ביום ראשון עשיתי לילה בבסיס, ובזמן סיור המחסנים השגרתי שערכתי בסביבות 12 וחצי בלילה עם הנהג החביב נאלצתי לרדת לבדוק בונקר שכל הדלתות שלו היו פתוחות (הגיוני כי הוא ריק ועושים שיפוצים באיזור), אך ירדתי בכל מקרה וכשבאתי להיכנס קפצו עליי 2 חיילים מהאבטחה, עשו לי התקף לב, וגרמו לי לצרוח ולברוח חזרה לאוטו. זה כמה שאני קרבי. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: - יום שישי הבא, 4.7, אם לא יהיו שום ביטולים - מלחמת המים הרביעית שמארגנים "פארש" בכיכר רבין. הייתי שנה שעברה, והיה אחד הדברים היותר כיפיים ומרעננים שעשיתי. ציטוט השבוע: - מיום שבת, כשהלכתי עם טום ותומר-הטמבל לאכול בפיצריה, ורצינו לנצל מבצע אז כששאלו אותנו אם אנחנו יושבים או לוקחים אז הוא ענה "לקחת אבל לשבת פה". בסוף זה גם עבד לו וקיבלו הוזלה במחיר. - "אני ג'ובניק, אל תצפו ממני להיות רמבו!" זה המשפט שמלמלתי לחיילי אבטחה אחרי שהם הקפיצו לי את התחתונים ללב. פרק בסדרה אחרת (כי אין סקראבס): - סיימתי, לצערי, את עונה 2 של הירוס. אני אומר לצערי כי זאת סדרה גרועה ואשכרה ישבתי וסיימתי אותה. הפגרה לא עושה טוב. - ווידס, עונה 4, כמובן. - וכמה פרקים של המשרד. סרט/ספר השבוע: - טוב, לא היה סרט השבוע. אז אני אציין פשוט את "מר ורטיגו" של פול אוסטר שסיימתי לקרוא, ושזה ספר שהוא פשוט חובה. הוא מכיל 284 עמודים אבל ללא רגע אחד משעמם, ובאמת שמהשניה הראשונה הוא פשוט תופס. - אני ונדב (הבן של יוכי ברנדס!) סיימנו סיפור בהמשכים שכתבנו בוורד והעברנו במסנג'ר אחד לשני, יצא לנו 15 דפים ודווקא יצא ממש טוב ומצחיק. מי שמעוניין... השירים של השבוע: וואו, כי השבוע באמת חרשתי על שירים. במיוחד אחד ספציפי. Okkervil River - For Real ענק. ענק. ענק. ענק. ענק. ענק!!!!! Okkervil River - A King and A Queen שיר פשוט מקסים. Okkervil River - So Come Back, I'm Waiting יש לי חולשה לשירים ארוכים. 8 דקות, אבל שיר ענק. Mew - The Zookeeper's Boy שווה רק בגלל הפזמון המטאליסטי-אופראי של are you my lady, are you. והם לא להקת מטאל. Shearwater - The Hunter's Star שיר מדהים Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm Toy Dolls - The Final Countdown להקה שרוטה ברמות. נזכרתי בהם פתאום כשחיטטתי במחשב, והחלטתי לתקוע את השיר הזה בתור רינגטון. כי לשמוע את הפתיח של השיר המקורי, נעשה עם קאזו, זה תמיד כיף. מסר חשוב: לא משהו שאני יכול לחשוב עליו. תמונת השבוע:

Roncha87

New member
Toy Dolls עושים גם את

Nellie The Elephant אחד השירים החמודים. הם באמת שרוטים ממש.
אהבתי את התמונה!

creepy creep

New member
מזל טוב!

אז מה אם זה היה לפני כמה ימים? זה צמד המילים החביב עליי! הורדתי את high life של קאונטינג קרואוז. מדהים, מדהים, מדהים. Crash Test Dummies - Mmm Mmm Mmm - אחד השירים היפים, אבל הוא גם מאוד עצוב.. ראיתי היום בבית שאן(יותר נכון בבקעת הירדן, ואז בבית שאן, ואז בעפולה) מישהו שהיה כל כך דומה לך עד שהתחלתי לחשוב שאולי בגלל שלפעמים אתה הולך לבחון בשטחים אתה צריך להסתובב עם נשק. שעה ניסיתי להבין איזה סמל יש על הכומתה שלו
אבל בסוף הבנתי שזה לא אתה. שבוע טוב

hodown

New member
שוב מזל טוב!

"עשו לי התקף לב, וגרמו לי לצרוח ולברוח חזרה לאוטו."
הרגת אותי. דמיינתי את זה כל כך יפה עכשיו...
פגז. חן פגז

jess r

New member
סוף שבוע טוב ../images/Emo13.gif

משהו מצוין שקרה לי השבוע: מגן 78 ב-05 שהיה מפתיע וחביב, בבגרות הלך טוב אבל לא הצלחתי סעיף ששווה 17 נקודות. בקיצור ציון סופי בערך 80 ואני אגש למועד ב', אולי ייצא מזה משהו. התחלנו ללמוד ל-03 ובינתיים קל. 90 במתכונת בהיסטוריה, 95 מגן. הראנו למורה לספרות את הסרט שלנו והיא אהבה והבינה איזה משהו שכל השאר התלוננו עליו ואמרה שזה חמוד. וכשזה בא ממנה הביקורת החיובית שווה בשבילי הרבה. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: היה חם, ואווירה כללית של קיץ דביק ומגעיל. יצאנו עם חברים אבל היתה אווירה מתוחה ורעה. משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: לסיים עם היסטוריה. סבא בא לביקור ויש לו יום הולדת אז לבוא לבקר אותו אצל אבא. לנסוע לפגוש חברה. חשבנו גם, וזה מסוג הדברים שאף פעם לא יוצאים בסוף לפועל, אבל חשבנו לנסוע שישי-שבת לתל אביב. נראה איך יהיה. פרק בסקראבס+סדרה אחרת: "תפאורות קרטון" ו"אקו ביץ'". זה... יש בדיחות טובות פה ושם וזה ממש מצחיק אותי ה"או.סי"יות של "אקו ביץ'" רק עם מודעות עצמית. "סקס והעיר הגדולה" - כשברגר נפרד מקארי עם פתקית והיא נתפסת מעשנת ג'וינט. סרט/ספר השבוע: "סנאץ'" המשעמם באופן מפתיע ומאכזב. אחרי "לוק סטוק" הייתי בטוחה שזה יהיה אחלה סרט. גם חברים השתעממו. "משפחת טננבאום" - סרט מוזר. אני מאשימה את חווית הצפייה שלי - אבל לא לגמרי נכנסתי לסרט. אני מאמינה שבצפייה חוזרת בתנאים טובים יותר אהנה יותר. ובכל זאת - סרט מיוחד, שונה ומקסים. והפסקול - תענוג. השירים של השבוע: Elliot Smith - Needle In The Hay מסר חשוב: תראו סרטים דוקומנטריים. שיהיה שבוע טוב

Roncha87

New member
תפאורות קרטון ואקו ביץ' זה נחמד

אומנם קצת יותר מידי צפוי אבל כמו שאמרת המודעות העצמית מעולה. מזל טוב לסבא שלך

hodown

New member
אוי הפרק עם הפתקית של ברגר חחחחח

מצחיק! כשהיא הצמידה את זה לחלון האוטו- פשוט נשפכתי מצחוק.

hodown

New member
שבת שלום ../images/Emo20.gif

משהו מצוין שקרה לי השבוע: מצאתי דירה- זה רשמי. שותפה מעולה וישראלית- הידד! רון ומוריה ואנוכי נפגשנו לסרט מצחיק מאוד. לא הספקנו לדבר הרבה אלב לפחות משהו. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: אמממ לא חשבתי על משהו מיוחד. אני יודעת... החיים טיובים (בינתיים תיכף אני אעזוב ואז הכל ישתנה) משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: להגיע לשגרירות ולנסות לסחוט מהם ויזה כמה שיותר מהר. מה עוד? אין... ציטוט השבוע: פפפפפ. המשפט זה מהסרט- אני לא כלכ כל זוכרת על הנעל של הבחור המוזר והצד האפל שלה, מוריה? רון? פרק בסקראבס+סדרה אחרת: 105 מזמן לא ראיתי את העונה הראשונה זה היה מרענן. סיימתי לראות סקס והעיר הגדולה ואפילו שם בכיתי בסוף- מה נסגר איתי? למה אני כזאת נקבה? עכשיו- אני חושבת שאני אתחיל לראות שני גברים וחצי משתלם? אה ואולי גם איך פגשתי את אמא אני אמשיך לראות. סרט/ספר השבוע: עשיתי לעצמי קריאה חוזרת של הארי פוטר 7. הייתי חייבת, סנייפ מגניב והכל. והסרט: "קח את זה כמו גבר" צחוק בריא פשוט. השירים של השבוע: הממממממממממממממממ USHER- IN THIS CLUB אני אוהבת את אשר- תגידי מהה שתגידו מסר חשוב: ביפ, ביפ ביפ, ביפ ביפ ביפ ביפ, ביפ ביפ, ביפ ביפ ביפ, ביפ R2-D2 תמונת השבוע: הפקולטה שלי

Roncha87

New member
ואי הפקולטה נראית ממש מגניבה!

אני שמחה שמצאת דירה. איך הגעת לשותפה? הקטע עם הנעל
"אני לא מוצא את נעל ימין, היא נראית בדיוק כמו זאת רק הצד השני, כלומר, לא הצד האפל שלה אלא רק צד ימין..." משהו כזה חחחח ענק ענק.

hodown

New member
כן... את צריכה לראות אותה בשלג!

מהמם! לשותפה הגעתי דרך הבחור ההוא שאני מכירה שלומד שם רפואת שיניים. הוא אמר שיש חדר שהתפנה וכל השאר הסטוריה... אוי כן עם הצד האפל נו.... אני עדיין צוחקת מזה.!

TheLost

New member
חחח אני היחידי שפשוט נקרע

בקטעים שהם דיברו במחשב?! כשהיא התחילה לרקוד ברקע וכשזה נראה כאילו היא מוצצת לו

hodown

New member
לא, גם זה היה מחחיק אבל לא כמו עם הנעל.

כאילו עד כמה אידיוט הוא צריך להיות בשביל לאבד נעל ועוד להסביר איך היא נראית כשניה אצצלו ביד. פפפפ

jess r

New member
דשא! ../images/Emo13.gif

תתחדשי על הדירה. ומה, איך השותפה? איפה מצאת אותה? אני אומרת שהרגעים הגרועים בסידרה לא שווים את הרגעים המצחיקים.

hodown

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

אני מכירה בחור שלומד שם רפואת שיניים אז הוא אמר שהתפנה מקום אצל בחורה ישראלית שגרה שם. היא משכירה חדר ואני עוברת לשם! טדםםםם איזו סדרה? שני גברים וחצי? או איך פגשתי את אמא? האמת שאיך פגשתי לאמא זה מעולה. סיימתי כבר את כל העונה הראשונה ובקרוב גם את השניה אני אסיים.

mikmik000

New member
יש הרבה סדרות..

שהייתי ממליצה לך לראות לפני שני גברים וחצי. היא חביבה, אבל לא יותר מזה. HIMYM למשל הרבה הרבה יותר טובה לדעתי, ויש גם עוד סדרות ממש טובות ומומלצות שכדאי לראות לפניה. אם את סגורה דווקא על קומדיות אז כמה דוגמאות (לא יודעת מה ראית ומה לא, או איזה סגנון קומי את אוהבת, אבל בכל זאת)- המשרד, ארסטד דיוולופמנט, 30 רוק, פילדלפיה זורחת. או אם את מתעקשת על סיטקום- HIMYM כאמור, סמנת'ה הו ממש נחמדה, ביג באנג ת'יאורי זה גם חביב, כריסטין הישנה.

hodown

New member
HIMYM ראיתי את העונה הראשונה כבר

זה ענק אני חולה על זה. תודה לאל שבארני שם- ולילי ומרשל אוי הם קורעים אותי. legen....... wait for it, and i hope your lactoz tollerant........ dary נפלתי מצחוק!

TheLost

New member
שבתה ../images/Emo3.gif

פעם ראשונה שאני כותב תגובה לא בתגובה מהירה (אתם רואים כמה אני משקיע בשביל לשים תמונה?), דווקא מגניב פה בעיצוב החדש
משהו מצוין שקרה לי השבוע: לסיים עם היסטוריה לשנה הקרובה זה פשוט מצויין
חוץ מזה שהשבוע לא היה לי בכלל ביצפר והבגרות עצמה הייתה קלה. זה היה טוב
קרתה לי עוד התפתחות חיובית למדיי שעליה אני לא יכול לדבר עדיין
(אבל זה לא שזה מעניין אתכם אז אין טעם לטיזינג הזה שלי, אה?
) ביום ראשון הלכתי ל"forgetting sarah marshall" וחוץ מזה שהדמות של ורוניקה מארס נהרסה לי לגמרי (בשלוש מילים: התחככות עם זין), היה סרט ממש מצחיק. ביום שלישי הייתה ההקרנה של סרטי גמר של י"ב בהרצליה, היה טוב- גם לדעת לאן אני אמור לכוון בעוד שנתיים, גם כי רוב הסרטים היו לא רעים בכלל על גבול המצויינים, גם כי המורים שלי לקולנוע עשו נאום חביב וראינו איך הם מתרגשים, וגם כי סתם היה ממש אחלה. משהו פחות טוב שקרה לי השבוע: שלשום המורה הארגנטינאי שלנו לקולנוע - חורחה (רק מהתיאור הזה מבינים איזה מלך הוא, לא?!
) אמר לנו להגיע לפגישת סיכום בביצפר שבערך חצי לא הגיעו אליו כי אני בכיתת קולנועיסטים הכי גרועה שיש, והוא הודיע לנו שהוא עוזב
כזה מבאס, הוא היה מורה טוב ובמיוחד אחרי שראינו בלילה לפני איך הוא סיים עם הי"בניקים, איזה מבאס. בטוח שנה הבאה יביאו לנו איזה מורה קרפדה כמו בהארי פוטר
משהו שאני מחכה לו שבוע הבא: מתכונת בלשון
אני ממש מחכה, מצפה ומתרגש. NOT. אבל בשלישי-רביעי יש לנו את הסמינר קולנוע, בתקווה שאני לא אתקע בחדר הכי גרוע בעולם. ציטוט השבוע: כשהיינו בשרה מרשל נקרע לי הכפכף אז אח"כ הלכתי לבית של ידידה כדי שתביא לי סלוטייפ, וכשחיכיתי למטה עם ידידה אחרת אז החזקתי את הרגל באוויר ואחת מהן עושה לי "למה נראה לך שהרצפה מלוכלכלת?" *ג'וק עובר*
חחח וגם דיברתי עם סבתא שלי השבוע על זה שבעוד שבוע יש לי יומולדת, ואז היא עושה לי, "נו, עוד מעט אתה מתחיל ללמוד נהגות, אה?"
פרק בסקראבס+סדרה אחרת: אהבתי את החסכנות. life היה כרגיל מצויין (בגללך אני מתחיל לזכור את הסדרה הזאת כל פעם וממש לאהוב אותה), 7.21 של באפי היה טוב (הלפני אחרון
), אנג'ל- סוף עונה 4- מעולהההההההה כל כך, הפמליה כרגיל סדרה מושלמת, וגם burn notice סיימה עונה ראשונה טובה. ויש עוד מלא אבל אין לי כוח
סרט/ספר השבוע: אני מתלבט אם לרשום את שרה מרשל, או את "בטיפול"- שזה אחד הסרטים שהיו בערב מגמה והוא היה פשוט קורע ומושלם, סרט על צוות קולנועיסטים שמתקשה לעשות את הסרט ומגיע לפגישה עם הפסיכולוגית, אחד הסרטים הכי מצחיקים ובמיוחד בגלל שהצוות של הסרט גם שיחק בו. ועוד אחד זה "להיות כאן ילד" על ילד קטן שההורים שומעים בחדשות שהמקום בו אחיו הגדול של הילד משרת נפגע, אז הילד לובש עליו תחפושת ספיידרמן ויוצא להציל את חייו, סרט ממש יפה (שנשלח לאיזשהו פסטיבל או משהו כזה), הוא סוג של בדיוני כי למעשה רואים איך הילד הקטן חולם שהוא מציל את אחיו ופוגש הרבה אנשים מאגניבים בדרך שעוזרים לו, אבל עד הסוף לא באמת ברור אם זה חלום או לא, בכל מקרה סרט מקסים ועצוב. השירים של השבוע: the coral- dreaming of you athlete- wires מסר חשוב: "פאק יו הרצל, פאק יו חאג' אמין, פאק יו הרב גויטע, פאק יו היסטוריה!!! נתראה עוד שנתיים. שלום שם המספר, שלום נושא-נשוא, שלום חפ"נ!" תמונת השבוע:

jess r

New member
אוו, יום הולדת!

מתי?
אתה בעצם עושה לנו הפוך-על-הפוך מתוחכם כזה, אתה מדבר כל שבוע על המה-שזה-לא-יהיה שלך, עד שזה -כן- מעניין אותנו. אתה מודע לכך שעכשיו תצטרך באמת לספר לנו מה זה, נכון? וזה מצחיק איך תמיד מוזר לנו שדמויות "תמימות" מסדרות שגדלנו עליהן משחקות דמויות בוגרות יותר, עם כל מה שמשתמע מזה, בסרטים בשלבים מאוחרים יותר. הסרטים של שכבת י"ב אצלינו היו איומים. תסריטים מחורבנים (בחור לוקח אוטו, אמא אומרת לו לא לשתות ו... ו... תחזיקו חזק, כי הוא עומד להתהפך עם המכונית אחרי שהוא שתה) במיוחד. כל מה שאני לא רוצה שהסרט שלי יהיה (אבל מהניסיון של השנה הזאת למדתי שבפועל שום דבר לא ייראה כמו שרציתי). אז בסוף אתם נוסעים לתל אביב? זה נשמע ממש כיף. אני מקווה שתקבל חדר שווה, אבל גם אם לא מה זה משנה - כמה כבר תיכננת לבלות בחדר? בכל זאת, תל אביב. גם המורה שלנו (ענת!) עוזבת השנה, לטובת עבודה בתעשייה.

TheLost

New member
ביום חמישי ../images/Emo3.gif

ובקשר למה-שזה-לא-יהיה, ב"ה אני אספר (ועם חיוך גדול) אבל עוד לא...
בינתיים תחכו במתח (או משהו).
ובקשר לתלאביב, לצערי הרב לא נותנים לנו לצאת מהאכסנייה המסכנה הזאת
ולא רק זה, אלא גם תכננו לנו איזשהי "הפעלה מרתקת" בערב (קריוקי???). מעפן כל כך. האמת ממה שהבנתי ממך על המגמת קולנוע שלכם, נראה לי שהתוכנית לימודים לא משהו... לא יודע למה עשיתם השנה סרט בזוגות
חבל הייתם צריכים לעשות כבר מעכשיו ברביעייה וככה שנה הבאה יהיה יותר קל. אבל נו טוב

למעלה