לקט
לשבת

חייםלוי

Member
מנהל
התחלתי ואמרתי שאכן צדק

כשמדברים על רוב הספריות הצריכות להיות ספריות ציבוריות. יש גם ספריות שצריכות לשמור על הדברים הנדירים וכתבי היד העתיקים. לא צריך ספריות רבות כאלה מספיק אחת או שתים במדינה. הא ראיה שאפילו לנין לא פגע באוספים הנדירים בספריות בסנט פטרבורג = לנינגרד ובמוסקוה.

חייםלוי

Member
מנהל
את מתכוונת כנראה לסיפור שלו

הספריה של בבל http://jubal.westnet.com/hyperdiscordia/library_of_babel.html והמשפט הוא:
I cannot think it unlikely that there is such a total book on some shelf in the universe. I pray to the unknown gods that some man -- even a single man, tens of centuries ago -- has perused and read this book. If the honor and wisdom and joy of such a reading are not to be my own, then let them be for others. Let heaven exist, though my own place may be in hell. Let me be tortured and battered and annihilated, but let there be one instant, one creature, wherein thy enormous Library may find its justification..​

Sapientia

New member
סופ"ש נעים../images/Emo70.gifזה מקסים../images/Emo9.gif

לאחרונה התחלתי ללמוד את תוכנת פוטושופ. הנה רקע למחשב שהכנתי, שמשלב בין שתי אהבות גדולות שלי- ספריות... והארי פוטר

tipid

New member
../images/Emo48.gifברכת שבת שלום ומבורך!

בפרוס השבת הבאה עלינו לטובה אני מאחלת לפורום שהשבת תהיה מלא שקט ומלא בריאות אושר נחת וחיןך על שפתותינו עם הרבה חום ואהבה מעומק הלב תמר

Sapientia

New member
../images/Emo213.gifלקט ../images/Emo32.gif לשבת../images/Emo213.gif

זה כ"כ יפה, שליקטתי כמה בודדים לשרשור אחד, להנאתכם
ו
לאור חבצלות

עוד על ציטוטים:

הייתי מסוגלת לחזור באזני, ברכות ובטון מרגיע, שורה של ציטטות יפהפיות ממיטב המוחות הנפלאים - אילו רק זכרתי משהו מן הדברים הארורוים האלה. (דורותו פרקר) הבאת ציטטה אינה מלאכה, כי אם מעשה אמנות לעצמה. על פי הציטטה אנו מעריכים לא את המשורר בלבד, כי אם גם את המבקר. בהבאת ציטטה הוא מגלה גם עצמו - את רמת תרבותו, אמת השגתו. (יעקב פיכמן)

../images/Emo32.gif לשבת

"ספר קלסי הוא ספר שהכול בקשובלבם בעבר לקרוא אותו - ואיש אינו רוצה לקרוא אותו היום" (ג'ורג' ברנרד שו) " קלאסי הוא ספר שהבריות משבחים אך אינם קוראים" (מארק טווין)

למעלה