עונה 5, פרק 21 -"נביא" (Oracle)

SharoNofit

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo115.gif עונה 5, פרק 21 -"נביא" (Oracle)

תקציר הפרק:
קלארק אינו יודע כיצד להגיב כאשר הוא רואה את רוחו של אביו בבית הקברות, אך נהפך למבולבל אף יותר לאחר שג'ונתן מודיע לו שעליו להרוג את ליונל. בינתיים, לקס מפתח חיסון לנגיף הקטלני של פרופ. פיין, אך פיין מתערב ומזריק ללקס את החיסון, אשר גורם לתגובה מפתיעה אצל לקס.
יומולדת שמח קלארק!! (הסצנה הפותחת) http://www.youtube.com/watch?v=q7QQYLYyXm4
לויס וקלארק מדברים על הפרידה מלאנה (בסצנה האחרונה) http://www.youtube.com/watch?v=uJBRzsy2pXk
תמונות רישמיות
תמונות מתוך הפרק
הפרק שלפני סיום העונה
צפייה מהנה!!

ShadowDweller

New member
וואו!! אוי ואבוי! זוד!../images/Emo54.gif

אני ואח שלי ישבנו וראינו.. ואז ליונל כתב משו ושנינו כזה- אוי ואבוי! זה הסמל של זוד! ואז בסוף הפרק כמובן שחששותינו התממשו. בכל מקרה.. פרק מעולה. רק לא הבנתי מה היה הקטע עם לקס כשהוא נחתך.. [מעניין מתי נגלה את זה..] וזה היה כ"כ צפוי שפיין יהיה ג'ונתן.

yafufa88

New member
פרק טוב!!

רק 2ש- דברים לא מובנים לי: 1. עם שמיעת העל שלו, קלארק לא יכל לשים לב שלויס ולאנה מתקרבות?? ככה להיתפס?! 2. ספוילר לעונה 6 למטה: בקשר לליונל - חשבתי שקלארק מגלה שהוא הפיתום של ג'ור-אל רק בסוף העונה השישית, אז איך זה יכול להיות???

A K O S

New member
הוא ידע....

הוא ידע מהעונה החמישית הוא פשוט היתעצבן עליו בגלל לאנה אז לא היה אכפט לו והוא שכח מכל זה.

SharoNofit

New member
ZOD is come in../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo18.gif

בגלל הפרומו לסופעונה הבנתי מה קרה ללקס עם הוירוס... אבל אני עדיין מתעניינת מה בדיוק יקרה מחר ואיך זה יסתיים...!! איזה גבר ליונל שסיפר למרתה את האמת עם ג'ונתן!! לא חשבתי שהוא יעיז בכלל....(!)
אני עוד יותר אוהבת אותו בתור "הטוב" לקס שיקר כבר כמה פעמיים ללאנה... ולאנה כבר כמה פעמיים לא מוכנה להודות\ לא בטוחה אם לקס החבר שלה או לא... חח ממש מערכת יחסים אוהבת וכנה....
אהבתי: קלואי -לקלארק וליונל בדיילי פלאנט: "כן אבל... למרבה הצער הקריפטונית שלי קצת חלודה...."
*קלארק מנסה להדוף את דלת המשרד של לותר* "רגע קלארק! האזעקה!! אל תדאג שיכפלתי את הצופן מהמשדר ....
וואי אני צריכה לבלות קצת..." חחח אבל אין כמו לבלות עם קלארק כל הזמן תודי...!! אין רגע משעמם...
לויס: רק בנאדם אחד מבקש שתייה בלי קצף... אז את העוזרת החדשה שלו? לאנה: אמממ... לא בדיוק... לויס:
אין מצב!!
לקס לקלארק: "פעם הבאה שאתה רוצה משהו ממני –אל תלך ללאנה! -באמת חצית את הקו הפעם...." כמה אירוני שזה מעצבן!!
ואגב לקס הייתי פשוט חייבת לצרף את התמונה הזאת שלו....
לויס & קלארק: "הגיע הזמן לקצת אהבה קשוחה –לאנה מתכוונת להמשיך הלאה!! -היא כבר המשיכה... עם לקס!! וזה חרא, אבל אתה חייב להיזכר בסיבות שעשית את זה....
תהיה הסיבה שיש לבחורים לזרוק בחורות שוות, נחמדות וחכמות בימים אלה אבל אתה חייב..... ובכלל אהבתי את כל המשל על האופנים, הארלי והקופת חיסכון...
חכמה הלויס הזאת... (ועוד הפעם קריצה לעתיד....
)
ובסצנה הזאת היה נראה באמת שלויס מתחילה לחבב מאוד את קלארק.... וכנראה גם קלארק אותה... חחח והעוגה....
"אולי איזה עז בחווה תעריך את כישרון האפיה שלי..." סטנד אפ עם לויס הזאת נשבעת לכם חחח....
מזל טוב לקלארק

Tanya92

New member
מתי לקס שיקר היום ללאנה?

חחח ובאמת לויס ממש חמודה שאפתה לקלארק עוגה למרות שהעוגה לא יצאה משהו

SharoNofit

New member
היום?

כשהוא ניסה לפתוח את היין וניחתך, לאנה שאלה אותו מה קרה ואם הוא בסדר והוא לא סיפר לה שזה התרפא מעצמו בשניות... העיקר הוא כל הזמן מבקש ממנה שתבטח בו....

זה מכפר

היא גם מבקשת מכולם שיבטחו בה אבל היא לא תמיד מקיימת זוג מושלם אני אומרת לכם

L a n a L a n g

New member
קלארק...

מודע לכך שלאנה חוקרת עם לקס על החללית וכל מה שקשור אליה, ולכן הוא הגיע למעונות, חיטט בדבריה, במקום לפנות אליה :-O, ובכך לבטוח בה. בזכות המידע שלאנה סיפקה לקלארק, אחרי שבטחה בו, הוא הגיע למעבדה של לקס. אילו היה פונה אליה ישירות בקשר לנסיוב, יתכן שהיה נחסך זמן יקר, שחסר לו כדי להגיע למעבדה ולהציל את המצב, בכך שהיה מונע את הזרקת הנסיוב ללקס.

Tanya92

New member
פרק ממש יפה!

איזה מזל פחדתי שאני אפסיד אותו אבל הגעתי בדיוק כשזה התחיל
... איזה חמודות לויס וקלואי שעשו לקלארק את המסיבת הפתעה
. וגם לויס היתה היום ממש חמודה והאהבתי את השיחה שלה עם קלארק בסוף. והיו מלא רמיזות לעתיד בשיחה שלהם. לקס גם התנהג ממש יפה עם כל הקטע של הוירוסים ושהוא רצה לעשות תרופות לאנשים בעולם כדי להציל אותם.
ושמתי לב למשהו: לקס ולאנה כל הזמן מדברים על פיין ועל קלארק... כאילו זה כל היחסים ביניהם... אני מקווה שידברו על עוד דברים ויעשיו גם דברים כיפים ביחד שלא קשורים רק למחקרים כי הם ממש חמודים ביחד וחבל לבזבזבז את כל הזמן שלהם על וירוסים וחייזרים
אהבתי גם שליונל קלואי וקלארק שיתפו פעולה כי שלושתם ביחד ממש צוות טוב! נראה לי מחר הולך להיות פרק ממש יפה ואני לא מאמינה שמסתיימת העונה

SharoNofit

New member
זה גם מה שאני אמרתי....

אשכרה כל היחסים של לקס ולאנה זה פרופסור פיין וקצת קלארק.... איזה 'זוג' מוזר

Tanya92

New member
חח שמתי לב לזה היום בפרק

כשלאנה אמרה ללקס שהם לא ידברו יותר על קלארק ואז הוא הסכים והתחיל לדבר על פיין.

julie90

New member
פספסתי את 15 הדקות הראשונות

מישהו יכול להסביר בקצרה מה קרה? והחלק שכן ראיתי, היה פשוט וואו
ליונל מדהים אותי עם כל פרק מחדש. ומה קרה ללקס??! הוא על-אנושי עכשיו או משהו?! אממ זה דווקא יכול להיות נחמד
. בכל מקרה מחר סיום עונה ואני ממש מתרגשת!!
. נ.ב - החלטתי לראות את העונה ה-6 במחשב..אבל יש לי בעיה טכנית קלה. הכתוביות לא מתאימות לנאמר בפרק...(מופיעות מוקדם יותר) מישהו יודע איך פותרים את זה? ניסיתי בפורום כתוביות..אבל לא קיבלתי תשובה. (זה עם הנגן BS player אם זה רלוונטי). תודה מראש

זה תלוי בגרסא של ההורדה

ליד השם צריך להיות כתוב לך hdtv- xvid משהו או גרסא אחרת וזאת הגרסא שאת צריכה להוריד לה כתוביות. יעני אם השם של הקובץ זה: Heroes.S01E20.Five.Years.Gone.HDTV.XviD-LOL.[sharethefiles.com].avi אז צריך להוריד כתוביות בפורמט HDTV.XviD-LOL את יכולה להוריד מsubs-il או מdonkey.co.il

Danielle Nahimi

New member
היה פרק ממש מותח ומעניין ../images/Emo70.gif

אני מופתעת לטובה מליונל.. אני עוד לא מבינה אבל באיזה צד הוא - הרעים או הטובים
מעניין מה יקרה בין לקס לקלארק מחר.. זה לא ניראה טוב..
לאנה מעצבנת !! בסצנה האחרונה ראו מן כזה ניצוץ של כימיה בין לויס וקלארק.. אהבתי=] מצד אחד הם ההפך הגמור אחד מהשנייה אבל מצד שני הם מקשיבים ויודעים לתת עצות ונראה שהם מתחילים להתקרב =) לא יכולה לחכות לפרק של מחר :]]

L a n a L a n g

New member
המשולש - ג'ונתן & ליונל & מרתה.

לא מובן לי מדוע ליונל פנה לג'ונתן בכדי לגלות לו שהוא יודע על קלארק, הרי הוא יודע שג'ונתן בעל מזג חם, ושאינו סומך עליו ושומר טינה על מעשיו הקודמים, לכן, ליונל כבנאדם מספיק חכם, היה אמור לפנות למרתה (ולגלות לה קודם שהוא יודע על הסוד של קלארק), כי היא יותר רציונלית וסבלנית, ושהיתה מקשרת בין שניהם. טוב נו...היוצרים שולטים בדמויות איך שנראה להם... בגללם פעם אחת הן מתנהגות בהגיון ופעם שניה בטיפשות, פעם אחת באנוכיות ופעם שניה בטוב לב. זו לא אנושיות שבדמויות, אלא הגזמה וניצול לצרכי בניית העלילה, שנראית להם מתאימה...

McFreaKy

New member
שמתם לב שג'ונתן גידל שיער...?

זה כמו במכושפות שרוחות מגדלות, צובעות ומשנות שיער בעולם הבא. יפה, לפחות יש תיאום והמשכיות בסדרות של ה-WB.

למעלה