פרג

איריסג

New member
../images/Emo212.gifפרג

אז עכשיו, אחרי שעזרתם לי לפתור את סוגיית המנה העיקרית (קצביה איכותית), אני אשמח להעזר בחברי הפורום לצורך התייעצות בסוגיית הקינוח. האיש שלי מאד מאד אוהב פרג. כבר קניתי לו מליון פעם את עוגת הפרג שוקולד האלוהית של "פרח" (שגם באה במנה אישית. יתרון גדול) ועכשיו אני רוצה משהו חדש, חגיגי, לרגל ארוחת הוולנטיין שלנו. אז איפה יש לדעתכם את עוגת הפרג (זה יכול להיות שמרים, או פאי, או כל קינוח אחר ובלבד שיהיה עם פרג, והרבה...) הכי טובה? כמובן שזה צריך להיות משהו שאפשר לקחת בטייק אווי מראש... ושוב תודה על הנכונות לעזור!

ו שתי המליצה על עוגת הפרג של

בר לחם שליד spices. חוצמזה אם תמצאי אשמח לדעת גם כי גם אני מתה על פרג. את הגלידת פרג של ד"ר לק ניסיתם? אני מתה עליה

Marie Claire

New member
תשמעי...

העוגת פרג שוקולד היא העוגה "שלי". אני פשוט מכורה לה. ואני מסכימה - היא אלוהית. ומכיוון שאני מכורה לפרג, אז תאמיני לי שחיפשתי ולא הצלחתי למצוא לעוגה הזאת תחליף. למה שלא תלכי על הפאי לימון של "פרח" הוא כל כך אצילי וסקסי ומתאים לוולנטיין?

איריסג

New member
מה עם נונה?

אם את מכירה את פרח אז את אולי מהאזור שלי... האם יש לך מושג מה קורה בנונה? אף פעם לא ניסיתי אותם אבל אומרים שהם טובים.

meravbr

New member
לא עוגה שקניתי,

אלא עוגת הפרג הזאת שהכנתי - חגיגה לאוהבי פרג והרבה, עוגה עסיסית ועמוסה בפרג (רק תשימי לב - לקנות פרג טרי, עדיף בחנות תבלינים שטוחנת על המקום)

מיצמיצ69

New member
מרגישים את התפוחים ??

כי אני מחפשת כבר הרבה זמן עוגת פרג ותפוחים מדהימה כמו הבחושה הנפלאה של לחם ארז

Amoureuse

New member
וואי מרב, המתכון כבר נשמר!

אני מריירת רק מהמשפט "עסיסית ועמוסה בפרג"...

איריסג

New member
עוגת לימון של פרח (ובכלל פרח)

פרח זו קונדיטוריה ובית קפה מהמצויינות והמוצדקות בארץ.... היא נמצאת ביהוד (ממש צמוד לקלודין) ויש שם עוגות מעולות, עוגיות, ובית קפה חמוד עם אחלה ארוחות בוקר. פאי לימון זה אכן דבר מאד טעים, אבל לא לאיש שלי שמייד יעווה את הפרצוף ויגיד "חמוצצצצצצצצצצצצצ"... וכמו שאמרתי הוא הכי אוהב בעולם פרג. הלוואי והיה לי זמן (או תנור נורמלי) כדי להכין משהו מעשה ידי, אבל אין לי... ובעניין גלידת פרג - אני מכירה אותה, אבל דווקא גלידה לא בא לי. אז עוד רעיונות לעוגות פרג?????

איריסג

New member
בוטיק סנטרל

מישהוא יכול לתת לי חוות דעת על גיזרת הפרג בבוטיק סנטרל? תודה.

Amoureuse

New member
התאכזבתי ב"לה סנטרל"

אני מניחה שזה אותן עוגות. אבל זה היה די מזמן אולי זה השתנה

Siren

New member
קפה מסריק

היינו שם ביום שבת בערב ואכלנו עוגת שמרים עם פרג מ-ע-ו-ל-ה-! שאלנו מי מכין ואמרו לנו שהם קונים אותה מ"חמדה" (נראה לי שכך קוראים להם, הכוונה לקונדטוריה ברחוב החשמונאים, ליד 4שף)

מיצמיצ69

New member
אני חיפשתי משהו עם פרג לאחרונה

ולא נרגעתי עד שהגעתי לשטרודל פרג של קונדיטוריה עידית באבן גבירול שהיה מעולה.... שטרודל פשוט - לא עוגה חגיגית או משהו... פשוט מצוין. אם בא לך להכין לבד עוגת פרג חגיגית יש לי 2 מתכונים בדוקים ומומלצים טארט פרג ואגסים עוגת פרג עשירה בציפוי שוקולד יש לי צילומים שלהן אם את רוצה...

maya100

New member
יווווו אני בשוק אני בהלם אני אמומה!

איך פספסתי אתזה?!?!?!?! תודשה ברווזונת מתוקה על הקישור (ותודה על המחשבה עלי
) העוגה תנוסה בהקדם!!!

ברוזונת

New member
זה ישן.... מלפני שנתיים

חחחחחחח נראה לי אפילו התכתבנו על זה במסרים על תחליף לקמח..

למעלה