סכמ"ש

../images/Emo212.gifסכמ"ש../images/Emo212.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אדם השבוע שלכם- תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם את השבוע- מאכל השבוע- משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- סוף שבוע רגוע שיהיה

hadarinke

New member
over the hills and far away

שיר/י השבוע שלכם (עברי)-נופ P:
שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- ghost love score של נייטוויש
בילוי השבוע שלכם-מממ.... ללמוד למבחניםD: <<
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-חברים-רים-רים
אדם השבוע שלכם-בר(
תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף)
משהו שעשה לכם את השבוע-הלכבה שלי מבצעת את זממה בכרית שקיבלתי לבת מצווה!!!XD
משהו שהרס לכם את השבוע-בן דוד שלי שבר את האצבע וכל מיני...
מאכל השבוע- אהמ אהמ בואו נגיד שרמזתי יותר מדי באייקוניםP: מי שמנחש 10 נקודות עליP:
משפט השבוע שלכם- "over the hills and far away"
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מומולדתD:

How I Disappear

New member
למה לא פתחתם "יום שישי" ? ../images/Emo4.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- אמממ מסע חיי- בועז מעודה
שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- parle a ma main שיר בצרפתית בילוי השבוע שלכם- לא היה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האח הגדול, שולץ אדם השבוע שלכם-אין תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- כלום משהו שהרס לכם את השבוע- היו כמה דברים קטנטנים מאכל השבוע- -- משפט השבוע שלכם- אין משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מבחן בתנ"ך, מבחן חוזר במתמטיקה

אגב, אם אתם רואים שאין אתם מוזמנים לפתוח

תיקחו בחשבון שגם אני וגם אביב בתקופה לחוצה ולא תמיד במחשב...

"הנה הוא בא עכשיו כאילו לא ידענו..."

שיר/י השבוע שלכם (עברי)-כל עיברי לידר, הראשון של בלוך וכל אביתר בנאי. שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-פלסיבו למינהם. ורדיוהד. בילוי השבוע שלכם-בית ספר?
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-דור מזויין וכל החדשים של יס. אדם השבוע שלכם-חברה? תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- שהתעלתי על עצמי ועשיתי את מה שהבטחתי בלי לפחד. משהו שהרס לכם את השבוע-המבחן בלשון היה מחורבן מאכל השבוע-ספגטי? משפט השבוע שלכם-"השמיים נפתחים לטובתי וכל מה שפחדתי להגיד נראה רחוק" כי זה נראה לי כ"כ נכון עכשיו ואני רוצה שזה ישאר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-לא יודעת

Harpush

New member
אוף יש לי כל כך הרבה עומס

בספק אם מישהו זוכר אותי בכלל -__- שיר/י השבוע שלכם (עברי)- כנסיית השכל - איך זה מרגיש שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- back to black - amy winehouse בילוי השבוע שלכם- יום ראשון היה לי כיף סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- לא ראיתי טלוויזיה אדם השבוע שלכם- אני? סתם אתם בכלל לא מכירים איזה סעיף מפגר תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) אנאערף משהו שעשה לכם את השבוע- איזו החלטה שהגעתי אליה :) משהו שהרס לכם את השבוע- מבחן בלשון מאכל השבוע- אמממממ לא יודעת עוגיות משפט השבוע שלכם- אבל דיי משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- יום שישי אני מניחה

DevilGirl92

New member
../images/Emo199.gif

שיר/י השבוע שלכם (לועזי) Within Temptation- What Have You Done, Smashing Pumpkins - Disarm
בילוי השבוע שלכם-הברזתי יומיים וקראתי פיק גאוני
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-איך פגשתי את אמא
אדם השבוע שלכם-דמות וירטואלית
תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף)- סרטונים מוזיקליים למיניהם
משהו שעשה לכם את השבוע-קריאה, הברזה, מוזיקה
משהו שהרס לכם את השבוע-בית ספר
מאכל השבוע-קלמנטינה
משפט השבוע שלכם-"a killer in me is a killer in you"
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-המשך החיים

מסכמשת.../images/Emo203.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- כמעט כל מוקי
שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- סימפלאן. בילוי השבוע שלכם- אתמול בערב.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אין אדם השבוע שלכם- אין תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- אתמול היה כיף לשם שינוי! משהו שהרס לכם את השבוע- כל המבחנים למיניהם מאכל השבוע- גלידה
משפט השבוע שלכם- "לא כל מה שטוב בשבילך טוב בשבילי" משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אין

סיכומי

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- משינה- אנה שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- פינק - אז מה! בילוי השבוע שלכם- בחירות =0 סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- the l word ,שידורי המהפכה אדם השבוע שלכם- חברות! תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) משהו שעשה לכם את השבוע- חברות 3> משהו שהרס לכם את השבוע- ביצפר! מאכל השבוע- שניצל! משפט השבוע שלכם- "אז כמה אני חייב לך" "בוא נראה..הפיתוח עלה 10 שקל, המונית הלוך 10 שקל המונית חזור 10 שקל..אתה חייב לי...10 שקל" משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- אמממ וואלה לודעת

Ditz 93

New member
"אוטו זבל, אוטו זבל, בוא וקח אותי מכאן"

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- אוטו זבל של הבילויים D:
שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- אממ.. זה היה שבוע של שירים בעברית ^^"
בילוי השבוע שלכם- לשכב במיטה
אני קצת חולה P:
סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- העשב של השכן- עונה שנייה, שלישית ורביעית (נו, היה משעמם XD)
אדם השבוע שלכם- מי שבא לו
תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) האחיינית המדהימה שלי D:
משהו שעשה לכם את השבוע- סתם, היה נחמד.
משהו שהרס לכם את השבוע- שומדבר ספציפי.
מאכל השבוע- קרמבו
משפט השבוע שלכם-
זה גס: "אם בעבר היה לי גבר לא קרה בינינו כלום, רק שבר לי את הלב ורק קרע לי את הקרום. אחריו היו עוד שניים, אחריהם הרבה מאות, ומרוב שכבר ספרתי כואבות האצבעות!" XD
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיהיה טוב ^^"

למעלה