והנה המתכון
מתכון של גיסתי סימון הכינה וצילמה ק ר נ ו ש י חבילת בצק עלים שהופשרה כל הלילה במקרר שמנת מתוקה אחת אינסטנט פודניג וניל 1 כוס חלב חבילת שוקולד מריר מעט שמן כלים: קונוסים אופן ההכנה : מרדדים את בצק העלים וחותכים לרצועות מלפפים כל רצועה על קונוס אחרי שמרחנו את הקונוס בשמן. אחרי שליפפנו את כל הקונוסים מכניסים לתנור עד שהבצק מוזהב מוצאים ונותנים לבצק להתקרר מפרידים את הקונוסים מהבצק. מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט אחד וכוס חלב ומתחילים למלות את הקונוסים אחרי שהכל מלא לוקחים חבילת שוקולד מריי וממיסים במקרוגל מוסיפים מעט חלב ושמן וזליפים על הבצק והשמנת בתאבון